Akrep erkeği????

bunu biliyoruz da ne diyelim yani benim akrebın ayı ikizler venusu başak marsı aslan mı diyim? bu kişiyle bakışıyoruz belli de ettik yani ama benim mi merhaba dememi bekliyor.tanışamadık bi türlü

eh o zaman bunları biliyorsanız ilişkilerde bir akrep erkeğinden çok venüsü başak ise başaksal davranışlar bekleyeceğini ve göstereceğini de unutmayın.Ben konuyu okumadım sadece ilk mesaja ve de başlığa ithafen yazdım.

venüs başak olarak çok fazla türkçe kaynak yok olanları da okudum.Teşekkür ederim millet zaten bu konu üzerinden dertleşiyor.farkettiyseniz kimse sorulara kesin bir yanıt vermiyor.kendi kocasını anlatıyor

Akrep erkeği severse tam sever canından çok sever, bi öyle bi böyle hareket edip muallakta bırakmaz insanı. gerçekten vazgeçmek istemediği birisiyseniz sonuna kadar savaşır. soğuduğunu ve uzaklaştığını hissettiyseniz malesef endişelerinizde haklısınız o kafasında çoktan bitirmiştir diye düşünüyorum

Ya benle konusamiyor.ben adim atmami mi bekliyordur.adimdan kastim merhaba demek.

Ahey ahey eşim akrep ben ikizler düşün artık evdeki kaosu iyiyken çok iyiyiz sevgi pıtırcığıyız hatta genelde ama ortada sorun bile yokken sorun çıkabiliyo ve çıktı mı eyvahlar olsun, ben uzatmayı sevmem parlar sönerim benimki de üç gün düzelmez, akrep erkeği özelliği canını sıkanın canını çıkarana kadar bekleyebilir öyle de bi sabrı var malesef, kendi haline bırak düzelir üsteledikçe suçlu konumuna koyar seni yoksa

1 senenin sonunda tam olarak sevgili olabildik flört dönemi çok uzun sürdü. sizi tanıyıp sizden emin olduktan sonra çok hızlı ilerliyor bence akrep erkekleri
flort dönemi dediğiniz konuşma mesajlaşmamı.Ya biz o evreye gelsek bile yetecek biz sadece bakışıyoruz.Astrolojiden anlar mısınız? sizinkinin venüsü başakta mı? bundan dolayı utangaclar bence

flort dönemi dediğiniz konuşma mesajlaşmamı.Ya biz o evreye gelsek bile yetecek biz sadece bakışıyoruz.Astrolojiden anlar mısınız? sizinkinin venüsü başakta mı? bundan dolayı utangaclar bence
Konuşma mesajlaşma evet erkek arkadasımın venüs burcu oğlak çok bilmiyorum açıkcası venüs burcuna dair şeyler. Madem çok utangaç siz açılın madem size karşı boş değilse devamını getirir zaten

Tmm teşekkürler ben de cok utanıyorum .yani o date olaylari beni cok korkutuyor.

Sizin burcunuz nedir? Yükselen, ay, Mars ve Venüs burçlarınız?
yükselen yay.Mars venus ikizler aslında korkmamam lazım değil mi ?5.evde ay saturn hatta juno kavusumu var belki ondan böyledir.merkur gunes de yengeç.
Aşmam lazım bi şekilde ama nasıl bilmiyorum resmen kaçıyorum ama nereeye kadar

Ah şu akrep erkekleri benim başımda da var bitane aşırı kıskanç tartışıyoruz bi konuyla ilgili neden istemiyorsun diyorum mesela ona neden diye bile sorma bana diyor gerçekten çok sabırlı olmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…