- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
AkreP erkeğinden kacabildiginiz kadar kaçın ugramayin bile yanınaByNkoaLa seni buraya alalim bacımmm
Tecrübelerinizi merakla bekliyorum:))AkreP erkeğinden kacabildiginiz kadar kaçın ugramayin bile yanına
Bir adet akrep eşim var ama bni benden aldı iyiligi çok iyi fakat o iyi yönünü daha göremedimTecrübelerinizi merakla bekliyorum:))
Korktum:)) sizin burcunuz nedir?Bir adet akrep eşim var ama bni benden aldı iyiligi çok iyi fakat o iyi yönünü daha göremedim
Kıskançlığı ayrı olay inadı ve kini ayrı olay siniri bambaşka olay akrep erkeği bambaşka bir olay kesinlkkle bu tecrübeleri önce duysaydimasla akrep erkeğiyle evlenmzdm
Ben koç burcuyum :) asla uyumlu değiliz aslnda hoslandigmz sevdiğimiz şeyler ayni ama konuşmaya başladık mi 5. Dakikadan snra kavga dövüş ahhahahaKorktum:)) sizin burcunuz nedir?
Ama evlenebilmişsiniz demek ki yine de bir uyum var:))Ben koç burcuyum :) asla uyumlu değiliz aslnda hoslandigmz sevdiğimiz şeyler ayni ama konuşmaya başladık mi 5. Dakikadan snra kavga dövüş ahhahaha
Peki 5. Dakkadan sonra kavga docusun sebebi ne sizce bizdede ayni oluyor da. Aslinda sevdigimiz seyler ayni evet. Niye boyle ki.Ben koç burcuyum :) asla uyumlu değiliz aslnda hoslandigmz sevdiğimiz şeyler ayni ama konuşmaya başladık mi 5. Dakikadan snra kavga dövüş ahhahaha
Vallahi onu cozemedm yemnlePeki 5. Dakkadan sonra kavga docusun sebebi ne sizce bizdede ayni oluyor da. Aslinda sevdigimiz seyler ayni evet. Niye boyle ki.
O nasıl oldu bnde bilmiyirm emin olAma evlenebilmişsiniz demek ki yine de bir uyum var:))
Boğa cok ama cok iğrenç ve bence icten pazarlikli sinsiGenelde burç yorumcuları iyi eşler olmadıklarını söyler
Akrep ve Boğa burcu erkeklerinin
Kendim gördüğüm örneklerde öyle çoğunlukla
İşte en uyuz durummmO nasıl oldu bnde bilmiyirm emin ol
Akrep burcunun bi albenisi var illa kendisini sevdiriyor :)
Ama sen yol yakınken donİşte en uyuz durummm
Başak burcuyum ben cogu kısıyle bu kadar iyi anlaşamazdım uyumlu gibiydik noldu bir anda anlamadımAma sen yol yakınken don
Senin burcun ne :)
Çok dayanmam zaten böyle arada kalmaya cok yeni diye bır anlamadım afalladımnişanlımın burcunu bile bilmiyorum. olay burçta değil, karakterde.
ayrıca böyle arada bırakan adamlardan ne anlıyorsunuz ki?
Benim.oğlum basak esimle asla anlaşamıyorlar hep arada olan bana oluyormBaşak burcuyum ben cogu kısıyle bu kadar iyi anlaşamazdım uyumlu gibiydik noldu bir anda anlamadım
Ciddi olmadığınızı düşünüyordur o yüzden:)) ahh keşke çok vurdumduymaz olsam burda böyle burçlardan ummazdım heraldeBenim esim basak burcu ve hayati onda zindan ettigim gunler oluyor. Ben aşırı kıskancım. Mesela gecen bir gömlek giydi yirtcam onu dedim. Güldü. Basakta böyle vurdumduymaz ama. Yirtayim da görsün gününü
Takıntılı misin peki? Cevremde herkes neredeyse başak. Takıntılı olduklarini düşünüyorum.Ciddi olmadığınızı düşünüyordur o yüzden:)) ahh keşke çok vurdumduymaz olsam burda böyle burçlardan ummazdım heralde
Evet takıntılarım fazla biraz ama öyle herseye değilTakıntılı misin peki? Cevremde herkes neredeyse başak. Takıntılı olduklarini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?