Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Kadını

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.103
30.980
1.123
61
Konya
Akrep burcu kadını kendine her konuda güvenen, kurnaz, enerjik ve marifetli bir kişilik çizer. Yaşamın her alanında tutkuları vardır. Daima başarıyı yakalamak ister. Başarıyı yakaladığındaysa, kendine yeni bir hedef belirleyip yeniden mücadeleye başlar.Kelimelere fazla ihtiyaç duymaz. Çünkü içindekileri gözleriyle anlatır. Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.Bu gizemli güzelin derin bir çekiciliği vardır. Kendi halinde renksiz biri değildir, bir an soğuk mesafeli, görünürken bir an sizi yakacak kadar sıcak ve sevimlidir. Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez. Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur. Temizliği ve rahat ortamları severler. Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez.Aşık olduğunda aşkının yegane savunucusu ve koruyucusu olur. Erkeği gölgede bırakmak yerine ona evinin patronu olma onurunu verir. Evlendikten sonra çalışmaya devam etmeyebilir. Eşine kötülük yapılmasına izin vermez. Herşeyine sahip çıkan bir insandır. Ama kendisine kimse sınır çizemez, sahip çıkamaz. Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır

ben debi akrep burcuyum kesinlikle tüm özellıkle uyuyor bana birisi bana sordugu zaman ne burcusun diye akrep diyorum
şöle bi irkiliyolar valla çok mu korkuncuz ya:çok üzgünüm:

teşekkürler elif genelde burcun özelliklerini taşıyor bütün akrep kadınları:1yes2:

Tesekkurler Elif Bende Akrep Kadiniyim Tum Ozelliklerini Tasiyorum, Kinciyim Yapilan Kotulugude, Iyiligide Asla Unutmam.

bende akrebım ve sankı benı anlatıyorsun kız nedense ınsanlar akrep burcuyum deyınce korkuyolar ama ben korkulacak kadın degılımkııııı:1yes2:

Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır.
Temizliği ve rahat ortamları severler
Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır
Bir bakışından sevgisini ya da nefretini anlayabilirsiniz.
Arkadaşlıklarında seçicidir, basit ve değersiz insanlarla boş muhabbetler yapıp vakit geçirmeyi sevmez. Azimli ve kararlıdır. Sır dinlemeyi sever ve sırrıyla ölmeyi tercih edecek kadar ketumdur.
hepsi doğru ama şimdi gelde burçlara inanma

Bir Akrep Kadini Olarak Hepinize Katiliyorum.bende Tipki Öyleyim.ayni Ben Demekten Kendimi Alamiyorum.dediğiniz Gibi Akrep Burcuyum Deyince Irkiliyor Insanlar.ama Ben Beni Seviyorum.ne Kadar Zor Da Olsam...

Etrafımda ne kadın nede erkek olarak akrep burcundan bir arkadaşım olmadı şimdiye kadar.Ama kk da bayağı varmış akrep kadını.Okuduklarıma göre öyle korkulacak bir burçta değil ama:))

Bende varım. akrep-kova karışımı. çokta memnunum.
tüm akreplere sevgiler.
bide belirtiyim akrep kendine daha çok zarar veriyor aslında...
teşkürler elif...

Valla Doğru Dedein Camdan Kalp.sinemyis Cim Bilmiyorumki Ama Akrep Deyince Irkiliyor Insanlar.bütün Akreplere Sevgiler

evet canim biliyorum ama bir iyi bir kotu akrep varmis oyuzden insanlar irkiliyor herhalde.

bende kime akrep burcu oldugumu sølesem irkiliyo:)alistim ben... bazi yerlerde cok køtu øzellikleri yaziyor, onlar bana uymuyo..iyi akrebim ben galiba:) elifin yazdiklari tipki ben:1yes2:

tesekkurler elif

bunlarin tüm özellikleri banada uyuyor, bende akrep burcuyum, banada sorduklarinda ne burcusun diye akrep diyince senden korkulur diyorlar, cok sinsi olurmus akrepler, ki dogruda ... ama ben mesela acayib kin tutarim ama iyiligide asla unutmam ona 1000 defa yardim etmek iyilik yapmak isterim o bana bir defa yardim etmis olsada:1yes2: :içelim:

akrep burcu en gizemli burç sanırım...özellikleri açık olsada kendimi bile şaşırtıyorum bazen..

"marifetli bir kişilik çizer" cumlesı harıc hepsı uyuyo sayılır acaba tum akrepler marıfetlı de bende mı bı bozukluk war

bu kadarmı olur ya....aynı benn...klasik akrep...müthiş...yükselende akrep olunca böyle oluyor demekki...

akrebin 2 türü varmış..1.kendini sokan.yani herşeyde en çok zararı kendine veren..2.başkalarını sokan....yani herşekilde karşısındakine geçmiş olsun...ben 2.ne çok uyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…