ya bn burcu sevmio değilim bn yay burcuyum amaerkek arkımın eski sevgilisi akep ve bie az yapmadıyanii elinden bişeyini amldığm halde onlar ayrıldktan kaç yıl sonra biz çıktık hala unutammş olcak ki az yapmadı bize ama bnde ona ii yaptım biraz saf bi burç sankii ya da kişisine bağlı ama çok inatçıı buna eminim isteğini elde edene kadr yapamayacğı yk gibime gelior...
arkadaşım basmayın akrebin dalına ,basar dalınızaya bn burcu sevmio değilim bn yay burcuyum amaerkek arkımın eski sevgilisi akep ve bie az yapmadıyanii elinden bişeyini amldığm halde onlar ayrıldktan kaç yıl sonra biz çıktık hala unutammş olcak ki az yapmadı bize ama bnde ona ii yaptım biraz saf bi burç sankii ya da kişisine bağlı ama çok inatçıı buna eminim isteğini elde edene kadr yapamayacğı yk gibime gelior...
Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez
Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır
bu kısımlar bana ne kadarda uyuyo yaw
Evlerinde herşey kontrollü ve düzenlidir. Akrep kadını sevdiğini ve sevildiğini anladığı an, yaşamındaki her şey ikinci planda kalır. Akrep kadını tutkuludur. Bir erkekten çok fazla şey beklemez. Hatalarıyla, kusurlarıyla sevmeyi bilir. Katlanır, görmezlikten gelir. Ama ihaneti hiçbir zaman affetmez
Kıskançtırlar, ama sizi de kıskandıracak bir çok olaya sebep olacaktır. Gittiği her yerde dikkati çekecektir. Diline pek hakim olamayıp, sivri eleştiriler yapar. Parayı bir yıl biriktirip bir günde harcayabilecek kadar da tuhaftır. Paradan çok prestij onun için önemlidir.Adalet duygusu intikam duygusu kadar güçlüdür. Yapılan iyiliklerin karşılığını vermekte cömert davranacaktır
bu kısımlar bana ne kadarda uyuyo yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?