Başak burcu ile nişanlıyım , açıkçası sinirli ve kavgacı yapıya sahip akrebi yönlendirebilecek bir burç başak erkeği sakin ve mantıklı.kendi adıma konuşayım ben ne kadar kendimi paralrsam paralıyım o sakinliğini korur, sinirlenmez mi sinirlenir ama genelde ben sakinleşince yapar bunu o zamanda ben sus pus oluurm :):) bilmiyoorum ama başak burcu erkekleir pinpirikli olmaları dışında anlaşılabilir bir burç .
Akrep burcu çok zor bir burç, bana göre yengeç fazla mıymıntı kalır sana...
Ya bir Koç bulmalısın ya da akrep kendin gibi...
Ama akrep erkeğini tavsiye etmem aman aman evlerden ırak
Akrep-Yengeç
Ben öyle yaptım yani bir yengeçle evlendim..
Akrebi idare ediyor yengeç,büyük bir sabırla.
bende akrepim terazi burcuyla büyük aşk yaşadım .başaklarla bi türlü tutturamıyorum.şuanki sevgilim yengeç iyi anlaşıyoruz attan alan taraf o baskın karakter benm:)) ama terazi diyorum ben ginede sen bilirsinn
benim eşim akrep.ben ise koç burcuyum..akrep burçları gerçekten çözülmesi ve anlaşılması zor bir burç.nasıl anlaşıyoruz bende bilmiyorum.akrebi biraz bastırmak gerekiyor..yoksa hakkından biraz zor geliniyor..bunun üstesinden biraz koçlar geliyor galiba..çünkü koçlarda olaylara hakimiyet olma duygusu taşıyor..akrepde kendi içinde farklı dünyalar yaşıyor..benim eşim bazı şeyleri dışarıya vurmaz.genelde akrebin çok kıskanç yapısı olduğunu söylüyorlar.ama bunu eşimde göremiyorum yada belli etmiyor..bende daha kıskancımdır.(bazen diyorum acaba benmiyim akrep olan.yükselen burcumda tam olarak bilmiyorum ama ya akrep çıkor yada yay çıkyor).birde cinsellik mevzusu var.sanki dünyaya sadece seks için gelmişler.yani akrep burcu bana göre zevk burcu.çok dikkatli bir burçtur.gözlemleri iyidir.ben mesala şapşal şapşal bakınırken eşim daha dikkatlidir.akrep kadınıyla anlaşamıyorum.çatışıyoruz.
bir akrep olarak balıkla da yengeçlede ilişkim oldu.
balıklar çok duygusal mantık arıyamazsınız onlarda malesef ama çok iyiler
ben fazla duygusal olmayan erkeklerden hoşlanıyorum yeri geldiğinde sert olmalı o beni yönetmeli yeri geldiğinde ben onu..
bu yüzden yengeç..
en iyi anlaştığım burç hangi yengeç olursa olsun hepsiyle iyi anlaştım beni tanıyınca zaten nasıl davranması gerektiğini bilirler .
yengeç arkadaş olsun sevgili olsun hep yaşadım bunu benim düşündüğüm şeyin aynısını düşünür bazen bakışlarla bile anlaşıyoduk yani o derece.
sürekli başıma gelen şey aynı şeyi aynı anda söylemek gibi bazen değil ama sürekli..
akrepde yengeç de evde vakit geçirmeyi sever. bence benim tamamlayıcı burcum kesinlikle akrep.
koçlar benden uzak olsun ve aslan ve de ikizler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?