- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
merhaba kızlar,
ben bu konuyu gördükten sonra akşam 6dan sonra yemek yememeye başladım. sadece 8 gibi bir elma yiyorum akşamları. bugün 4. günüm. 71 kiloydum tartıldığımda. 1 hafta tamamlanınca tekrar tartılcam. boyum 1.70 yaşım 24 bu arada. ama dün akşam malesef 7 de yedim yemeğimi. bugün toparlarım bunu umarım.
Sonuç. nasıl,lütfen her fata kilo bildirimi yapalım..Gerçekten işe yarıyor mu görürüz..
ya aslında ben ne zaman yesem kilo veriorum yani yesem derken acıkmadan yemiorum doyunca bırakıorum böle oluncada kilo veriorum ama sorda şart tabi yoksa çok yavaş gidio son zamanlar spor yapmaya çok üşenir oldum o yüzden akşam 6-7den sora yemeği keseyim dedim arkadaşımda bu şekilde kilo verince malum yılların birikimi insan biran önce kurtulmak istio kafa gidip gelio işte akşamları paso bitki çayı kahve içiorum karar veremiom nasıl devam etsem çünkü ömür boyu akşam ağzına lokma koymamak mümkün değil kalıcı bi çözüm bulmak lazımki en iyisi dkz gibi gelio hala tabi ilk etapda acıktığınızda yediklerinizi seçerek yerseniz yani kızartma çok yağlı çok tatlı olmayan şeyleri yemek gibi çünkü bi yerden sora herkesin bi genetik kilosu olduğu iddiasına inanıorum filler ne kadar ot yerse bi zürefaa gibi gözükemez misali yada kimisi ne kadar yese kilo almıo yada ben belli bi kiloda kitlenip kalıorum aşağısına inemiorum mesela. hee açlıktan bi deri kemik klanar nasıl oluo derseniz bu sağlıksızlıktan besinsizlikten kaynaklı tabiki nasıl obeziteye sürükleniosak diğeride sağlıklısız bi durum genetik kilodan kastım herkesin olması gereken sağlıklı kilosudur. sizin fikirleriniz nelerdir?
Önce fazlalıklardan kurtulup daha sonra haftanın üç günü bu şekilde yaparsak kilomuzu da korumuş oluruz diye düşünüyorum..
nerdesiniz hanımlaaar müge bitti geldim ama kimse yok
Benim bebeiş var çok düzensiz gelip gidiyorum..Ben diyorum ki haftada bir gün belirleyelim ve tartılıp kilolarımızı yazalım..Ama gerçekten buna devam edenler olsun..Gelen bir daha gelmiyor