- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
ayy canımm inşallah 50 kilo bile olursun bu istekleya benim düğünüm var iki ay sonra. o yüzden zayıf kuğu gibi bir gelin olmak istioruum
tamam boyumu da itiraf ediorum 1,63 lütfen beni dışlamayın :18:
Yemene dikkat edip simidi eritecek hareketler yapmalısın..Zaten diyet olaylarından tecrübeli olduğun için bunu daha iyi biliyorsundur..Ama dahada zayıflamak istiyorum dersen tabiki sen bilirsin canım..Bu arada mutluluklar diliyorum..
çokk teşekkür ederim arkadaşımmmama simidim var işte o simitten kurtulmak istiyorum. ben de lisede 67 kiloydum ünide 63. hep balıketi hep fazla kilolu. sonra diyete başladım işte geçen sene tam da bu zamanlar. biraz verdim biraz aldım derken 54teyim şu an. nişanlım kilo konusunda çok hassas çünkü baskül ailesi gibiler. ablaları annesi herkes şişman. bildiğin şişman yani.
obeze doğru giden bi aile. kendisi dikkat ediyor ama zayıf değil. ben de zayıf sevmem zaten ne o öle. hafif bi göbek olmalı bence
ay utandım. şişman değil kendisi. ama zayıf da deil. kilo takıntısı var benim de ablaları annesi gibi şişman olmamdan çok korkuyo. ve benim zayıf olmamı istiyo işte. çünkü diolarmış i sen bizle dalga geçiosun bizi azarlayıp duruyosun inşallah senin eşin de bizim gibi olur diolarmışş
korkuları var bu konuda çok hassas :2: onun dışında melek gibi bi adamdır
![]()
Hepsinden zayıfsın diye de kıskanmasınlar