akşam 6 mutfak kapandı

geçmiş olsun inşALLAH MUHİM BİRŞEY DEĞİLDİR..
günaydın arkadaşlar dünki menüm

sabah:nesfit
öğlen:1 mandalina
akşam:yeşil salata,2 kaşık mercimekli pilav ve 1 kaşık fasulye kavurması

spor:15 dk trambolın,45 dk bisiklet
öğlen nedne yemedin öğün atlamamaya bak..
eşimde hızlı sperm yokmuş ilaç verdı o arada kılo ver dedi tüp bebek istiyoruz adam aşılama diyor şubata kadar 80 olmam lazımmış tedaviye başlayabilmesi için

Hakkınızda hayırlısı canım..şu an kaç kilosun..

günaydın arkadaşlar dünki menüm

öğlen:1 mandalina
akşam:yeşil salata,2 kaşık mercimekli pilav ve 1 kaşık fasulye kavurması

spor:15 dk trambolın,45 dk bisiklet

canım inş 80 e inersin o zamana kadar,yalnız bu menüyü pek doğru bulmadım,çünkü sabah ve öğlen çok zayıf,ara öğün yok.bence sabah ve öğlen biraz yesen akşam menün güzel.

allaha şükür mühim birsey değilmiş canım,kulağı kanamıştı da çok korktum,enfeksiyondanmış.antibiyotik verdi,cumu kontrole gidicez

kızlar kuzucuklarımıza çok dikkat edelim,hastanede bir çocuk vardı,kafasına televizyon düşmüş.alnı şişmiş ikiye ayrılmış burnu şişmiş kanıyor,daha fazla anlatamıycam,tomografiye gönderiyorlardı,rabbim şifa versin çok kötü oldum görünce

geçmiş olsun..kızımdada olmuştu..insan nasıl korkuyor..kulağından kan iltihap gelmişti..kulak zarımız delinmiş ama ilaçla geçti..sorun kalmadı duymasındada sorun olmadı..
diğer çocuğa üzüldüm herşey anlık..Rabbim yardımcısı olsun..

menü
sabah
aynı..
öğle
1 kase mercimek çorba
az patates kızartma ki normalde yemem ama o an kızıma okula yaptım azcuk yedim..
ara
1 elma
akşam
bugün iş karıştı eşim dışardaydı yemek yememiş ona sucuklu yumurta yaptım çayla beraber akşam yemeği olarak yedim..ama saat 5 te dahada bişey yemem..bugün böyle oldu..
spor yok..
su 2.5 litre..

sabah:2 dilim çavdar ekmeği,1 haş yumurta,3 zeytin,1 kibrit kutusu peynir

ara:1 elma,yarım mandalina,1/4 muz,1 bardak süt

öğlen:2 yemek kaşığı salçalı makarna,4 yemek kaşığı şehriye çorbası,50 gr kadar haşlama et

ara:çok az tuzsuz kabak çekirdeği

akşam:1 kese yağsız yayla çorbası,4 yemek kaşığı köfteli bezelye,1 yemek kaşığı bulgur pilavı

yarım saat koşu........

canım inş 80 e inersin o zamana kadar,yalnız bu menüyü pek doğru bulmadım,çünkü sabah ve öğlen çok zayıf,ara öğün yok.bence sabah ve öğlen biraz yesen akşam menün güzel.

sabahları eşim nesquik yedıgı ıcın bende ona eşlik etmeye nesfit yiyorum öglende gezmeye gıdecktım onun için evden cıkmadan mandalina yedim

günaydın arkadaşlar dünkü menüm

öğlen:3 kaşık kısır ayran(misafirim vardı)
akşam:Salata ve meyve yedim

spor olark misafirim sabah 10da gelıp gece 12de gıttgı ıcın spor yapamadım

günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk burayı okuyup okuyup çıkıyorum dün tartılayım dedim 63.4 çıktım düşünebiliyormusunuz başlangıç kilomdanda fazla dün ödem vardır diye avuttum kendimi bugün çıktım tartıya 63.1 offfff yaaa başa geri döndüm ne benim bu çektiğim dünkü menümde de ekstra bişi yoktu hemde 5 te yedim akşamda bişi yemedim sabahta her zaman 8.30 da tartırılırım bugün 10 da tarttıldım

Slm arkadaslar kacgundur hastanelerdeyiz oglum baya kotu oldu dun aksam tam
Biraz iyi derken sabah ates icinde uyandi sitma tuttu ishal
Kusma derken yine nasil
Hastaneye goturdum
Bilmiyom
Oyuzden pek bisey yemedim canimda hoc bisey istemiyo saat 3gibi bi dilim
Pizza yedim okadar aksam bi corba icersem icerim
Onu bile canim hic istemiyo allahim
Evlatlarimizi bizlere bagislasin hic hastalik gostermesin aminnnn.

canım geçmiş olsun dikkat et bizde kaç gündür hastayız boğazları çok kötü.diğer çocukta inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.annesinin nasıl içi yanmıştır kıyamam

sizede çok geçmiş olsun cnm.söz konusu evlat olunca insan daha çok üzülüyor.çok zor.

kızlar bir kaç gündür giremedim bakıp bakıp çıktım yazamadım.canım sıkkın bir kaç gündür zaten.bazı özel mavzular var tadım tuzum yok.ne yediğimden anladım ne yazmak geldi içimden.bu arada eti formun mısır ve pirinç patlaklısını sardım.tavsiyemdir.şişiriyor tok tutuyor.bir arkadaşımda dukan diyetine başladı dün atak evresini bitirdi 5 günde 4 kilo verdi.ama ben o diyete henüz cesaret edemedim.

Ben pazar gunu kilo bildirimi yapamadim size ama bundan sonra duzenli katilmaya calisacagim. Bugun 11. gunum ve 6'dan sonra yememe kuralini ihlal etmemis olmamanin sonsuz huzuru icerisindeyim:) Ben yesil cayi aktarcidan taze aliyorum ve mate yapragi ile karistirarak iciyorum. Yesil cayin mucizesi tartisilmaz ama buna ilave Mate yapragi ile birlesince dahada guzel oluyor. Bir nescafe fincani olcusu icin 2 tatli kasigi yesil cay ve 2 tatli kasigi mate yapragi kaynamis suyun icine ( kucuk yapraklar ama bazen aktarcida yapraklari ufalanmis sekilde satiliyor yesil cay tanecikleri kadar oluyor - yaprakli alirsaniz 6-7 yaprak atabilirsiniz) 5dk agzi kapali demlendirip icebilirsiniz. Mate yapraginin faydalarina ulasabilirsiniz netten. Ben buldugum bilgiyi paylasmak istedim. Hepinize kolay gelsin.

Mate yaprağı çayı ve Faydaları
Mate, Güney Amerika’da yetişen “Ilex Paraguayensis” isimli bitkinin yeşil yapraklarıdır.
İlk kullanıcıları Güney Amerika yerlileri olup, sonraları Cizvit rahipleri tarafından düzenli olarak üretilmiş ve uyarıcı etkisi nedeni ile çay ve kahve yerine tüketilen günlük bir içecek olarak kullanılagelmiştir.

Uyarıcı ve enerji verici özelliğinin yanı sıra çağdaş bilimin ışığında bugün bilinen en önemli özelliklerinden biri, içerdiği saponinler ve kafeine bağlı olarak vücutta yağ emilimini engellemesi ve aynı zamanda yağların hızlı yakılmasını sağlamasıdır. Bu nedenle, dünyada giderek önemli bir sağlık sorunu haline gelen obezite tedavisinde ve zayıflama rejimlerinde yardımcı olarak kullanımı giderek hız kazanmaktadır. Ayrıca yüksek oranlardaki vitamin ve mineral içeriği de bu alandaki işlevselliğini artırmaktadır.
Zayıflamaya yardımcı olduğu bilinen 12 bitki ile insanlar üzerinde yapılan bir araştırma, Mate’nin önemli bir enerji kaynağı olma özelliğinin yanı sıra yağların yakılma hızındaki performansına bağlı olarak, bu bitkiyi ön plana çıkarmıştır.

Özellikleri:

•İçerdiği triterpen saponinler sayesinde, vücuttaki yağ parçalayıcı enzimlerin aktivitesini engelleyerek yağların emilimini azaltır.
•Yüksek oranda içerdiği caffeoylquinic asite bağlı olarak antioksidan özellik taşır. Bu sayede dokuları zararlı dış etkenlere karşı korur.
•Sindirim kolaylaştırıcı ve bağırsak çalıştırıcı etkiye sahiptir.
•İçerdiği caffeoylquinic asitin kafeinle bir kompleks oluşturması sayesinde, kafeinin emilimini geciktirir ve bu sayede kafeine bağlı uyarıcı etkinin daha dengeli ve uzun süreli olmasını sağlar.
•Merkezi sinir sistemini uyarıcı etkisi nedeniyle dokularda yağ ve glikozun mobilizasyonunu ve hızlı yakılmasını sağlar.
•İçerdiği Theobromin isimli madde sayesinde kalp adalesinin çalışmasını hızlandırarak vücuttan su atılımını kolaylaştırır, diüretik etkiye sahiptir. Bu ödem giderici etkisi ile de özellikle karbonhidrat kısıtlı zayıflama rejimlerine olumlu katkı sağlar.
•Vitamin ve mineral yapısı, içeriği ve miktarları bakımından üst düzeyde bir fiziksel performans sağlayacak en uygun yapıdadır. Açlık duygusu ve aşırı iştahı engeller.
•Açlık duygusu ve aşırı iştahı engeller.
•Mate, özellikle spor yapan ve ağır bedensel aktivite gösteren kişiler için mükemmel bir enerji kaynağıdır. Vücudun ve zihnin erken yorulmasını engeller.
•****bolik prosesi aktive edip kan akışını hızlandırarak, vücudun yaşamsal öneme sahip besinlerden optimum düzeyde yararlanmasını sağlar. Böylece zihinsel aktivitenin artmasına katkıda bulunur

geçmiş olsun canım allah şifa versin kuzucuğuna

kızlar merhaba dün yazamadım internette sorun vardı,cepten gireyim dedim onu da beceremedim.bugünkü menümü de yazacak yüzüm yok....

öğlen bir iş görüşmem vardı oraya gittim.olumlu geçti,yarın da mülakata giricem.eşimle kutlayalım dedik,neler yedik neler....

ilk defa 6 dan sonra yememe kuralını bile çiğnedim,kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda.

ama söz yarın doğru düzgün beslenicem ve menümü paylaşıcam.pazar günü de kilo bildirimimi yapıcam

jelyb10 canım size de geçmiş olsun.özel sıkıntıların için de rabbim yardımcın olsun,inş.bir çıkış yolu gösterir.gönlünü ferah tut

canım çok fazla tuz tüketiyorsan ödem olabilir

selam kızlar 2 gündür pcde sorun vardı telefonada forumu yukledım ama açmadı nedense eşimin pcside forumu açmadı bugun ayarlar yapıldıda geldim
14.12.2012 menum

ara:1 mandalina
öğleneynir,domates,salatalık
akşam:2 3 çatal kıyma tavası,ayran,salata

spor:45 dk bisiklet,15 dk trampolin

15.12.2012 menüm

sabah:1 çikolata
öğlen:yogurtlu ıspanak
ara:1 activia
akşamırasa yemeği

sporum yok bugun ve aclık hissimde yok yemeklerı zorla yedim

kahvaltı 1:1 dilim ekmek,1/4 haş yumurta

kahvaltı 2:2 dilim ekmek,1 haş yumurta,çok az kızarmış patates

öğlen:1 mandalina,1 muz,yarım portakal

akşam:5 yemek kaşığı tarhana çorbası,4 yemek kaşığı haşlanmış karnabahar;sarmısaklı yoğurtla.1 tane yağ mantısı

spor:1 saat yürüyüş

bugün evde değildim,2 defa kahvaltı yaptım,ara öğün falan yapamadım.böyle saçma bir menü oldu kızlar

devam eden arkadaşlarım yarın kilo bildirimi günümüz.hepimiz tartılıp kilolarımızı yazalım.yeni listemizi oluşturalım

canım inş. biran önce hedefine ulaşırsın ama sanki çok az yiyorsun gibi geliyor bana.takip ettiğin bir diyet listen mi var,ekmek falan hiç mi yemiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…