geçmiş olsun inşALLAH MUHİM BİRŞEY DEĞİLDİR..uyanınca:1 çay bardağı süt
sabah:3 tane cızbız köfte,2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin,1 kibrit kutusu peynir,
ara:20 gr çikolata
öğlen:1 kase patates salatası,yarım poğaça,50 gr kadar kabak tatlısı
ara:1 kuru incir,1 kuru kayısı
akşam;-(
1 saat yürüyüş
akşam yemeğini yetiştiremedim,oğlum hasta 3 hastane gezdik.eve geldiğimizde 7 buçuk olmuştu
öğlen nedne yemedin öğün atlamamaya bak..günaydın arkadaşlar dünki menüm
sabah:nesfit
öğlen:1 mandalina
akşam:yeşil salata,2 kaşık mercimekli pilav ve 1 kaşık fasulye kavurması
spor:15 dk trambolın,45 dk bisiklet
eşimde hızlı sperm yokmuş ilaç verdı o arada kılo ver dedi tüp bebek istiyoruz adam aşılama diyor şubata kadar 80 olmam lazımmış tedaviye başlayabilmesi için
günaydın arkadaşlar dünki menüm
öğlen:1 mandalina
akşam:yeşil salata,2 kaşık mercimekli pilav ve 1 kaşık fasulye kavurması
spor:15 dk trambolın,45 dk bisiklet
allaha şükür mühim birsey değilmiş canım,kulağı kanamıştı da çok korktum,enfeksiyondanmış.antibiyotik verdi,cumu kontrole gidicez
kızlar kuzucuklarımıza çok dikkat edelim,hastanede bir çocuk vardı,kafasına televizyon düşmüş.alnı şişmiş ikiye ayrılmış burnu şişmiş kanıyor,daha fazla anlatamıycam,tomografiye gönderiyorlardı,rabbim şifa versin çok kötü oldum görünce
canım inş 80 e inersin o zamana kadar,yalnız bu menüyü pek doğru bulmadım,çünkü sabah ve öğlen çok zayıf,ara öğün yok.bence sabah ve öğlen biraz yesen akşam menün güzel.
canım geçmiş olsun dikkat et bizde kaç gündür hastayız boğazları çok kötü.diğer çocukta inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.annesinin nasıl içi yanmıştır kıyamamallaha şükür mühim birsey değilmiş canım,kulağı kanamıştı da çok korktum,enfeksiyondanmış.antibiyotik verdi,cumu kontrole gidicez
kızlar kuzucuklarımıza çok dikkat edelim,hastanede bir çocuk vardı,kafasına televizyon düşmüş.alnı şişmiş ikiye ayrılmış burnu şişmiş kanıyor,daha fazla anlatamıycam,tomografiye gönderiyorlardı,rabbim şifa versin çok kötü oldum görünce
geçmiş olsun..kızımdada olmuştu..insan nasıl korkuyor..kulağından kan iltihap gelmişti..kulak zarımız delinmiş ama ilaçla geçti..sorun kalmadı duymasındada sorun olmadı..
diğer çocuğa üzüldüm herşey anlık..Rabbim yardımcısı olsun..
Slm arkadaslar kacgundur hastanelerdeyiz oglum baya kotu oldu dun aksam tam
Biraz iyi derken sabah ates icinde uyandi sitma tuttu ishal
Kusma derken yine nasil
Hastaneye goturdum
Bilmiyom
Oyuzden pek bisey yemedim canimda hoc bisey istemiyo saat 3gibi bi dilim
Pizza yedim okadar aksam bi corba icersem icerim
Onu bile canim hic istemiyo allahim
Evlatlarimizi bizlere bagislasin hic hastalik gostermesin aminnnn.
canım geçmiş olsun dikkat et bizde kaç gündür hastayız boğazları çok kötü.diğer çocukta inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.annesinin nasıl içi yanmıştır kıyamam
sizede çok geçmiş olsun cnm.söz konusu evlat olunca insan daha çok üzülüyor.çok zor.
kızlar bir kaç gündür giremedim bakıp bakıp çıktım yazamadım.canım sıkkın bir kaç gündür zaten.bazı özel mavzular var tadım tuzum yok.ne yediğimden anladım ne yazmak geldi içimden.bu arada eti formun mısır ve pirinç patlaklısını sardım.tavsiyemdir.şişiriyor tok tutuyor.bir arkadaşımda dukan diyetine başladı dün atak evresini bitirdi 5 günde 4 kilo verdi.ama ben o diyete henüz cesaret edemedim.
günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk burayı okuyup okuyup çıkıyorum dün tartılayım dedim 63.4 çıktım düşünebiliyormusunuz başlangıç kilomdanda fazla dün ödem vardır diye avuttum kendimi bugün çıktım tartıya 63.1 offfff yaaa başa geri döndüm ne benim bu çektiğim dünkü menümde de ekstra bişi yoktu hemde 5 te yedim akşamda bişi yemedim sabahta her zaman 8.30 da tartırılırım bugün 10 da tarttıldım
canım inş. biran önce hedefine ulaşırsın ama sanki çok az yiyorsun gibi geliyor bana.takip ettiğin bir diyet listen mi var,ekmek falan hiç mi yemiyorsun?selam kızlar 2 gündür pcde sorun vardı telefonada forumu yukledım ama açmadı nedense eşimin pcside forumu açmadı bugun ayarlar yapıldıda geldim
14.12.2012 menum
ara:1 mandalina
öğleneynir,domates,salatalık
akşam:2 3 çatal kıyma tavası,ayran,salata
spor:45 dk bisiklet,15 dk trampolin
15.12.2012 menüm
sabah:1 çikolata
öğlen:yogurtlu ıspanak
ara:1 activia
akşamırasa yemeği
sporum yok bugun ve aclık hissimde yok yemeklerı zorla yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?