akşam 6 mutfak kapandı

birinde de okurken şunu gördüm kaşık kaşık nutella yiyenler bile zayıfladı 6 dan sonra yemeyerek, gün içinde istediğini yiyebiliyosun demiş..
2 stratejim var dinle şimdi: 1. si başlangıçta insan hevesli oluyor, o yüzden kural sıkı olursa bile uyulabilir.. ama kilo fazla fazla gitse bile bir süre sonra sıkacak bunu biliyorum.. kurallar sert olursa daha çok sıkacaktır.. bu konuları düşünmek lazım
2.si rahat rahat yesek de bir süre sonra kilo verme yavaşlayacak o zaman birşeyler çıkarmak isteyeceğiz diye düşünüyorum..
sence hangisini uygulayalım?

ben biraz öbür konuyu okuyayım neler yapmışlar bakayım özet geçerim sonra.
iyi geceler zeynep.. kilo bildirimi yapıcam bu arada..
90-87 arası diye biliyorum..

ben biraz 2. den yanayım.neden dersen canım senin de dediğn gibi sıkı kurallarla başlarsak çabuk sıkılırız gibime geliyor.o yüzden en hafif diyetle başlayalım diyorum.yani sadece akşam altıdan sonra birsey yemeyerek.sonuçta 1 kilo bile versek kardır.sonra sekeri çıkarırz.unu yağı derken bir de bakmışız birlikte 3 4 kilo fazlamız kalmış da nasıl versek diye tartışıyoruz burada.inş.canım

tamam zeynepcim..
bu arada yediklerimizi deftere yazalım derim ben de...
hem ne yediğimizi görürüz hem de kilo vermemizi neyin hızlandırıp yavaşlattığını anlarız..
eksiltmeleri ona göre yaparız..
bu arada yeşilçay kullanımı iyi birşey bi de şu elma sirke karışımını okuyalım..
ben biraz araştırma yaparım bu akşam.. 1kadın 1 erkek izlicem ben de şimdi.. sonra bakcam söz..
görüşürüz canım..

selam arkadaşlar.ben de varım.yarın başlıyorum.çok yazamasamda mutlaka hergün bakarım.şimdiki kilom 68-69.hedef :57-60.sonucu mutlaka yazarım.herkese kolay gelsin.iyi geceler.

anlaştık canım.tamam ben de defter tutucam utanç tablosu gibi olur benimki herhalde.öptüm canım.seni bekliyordum artık çıkıyorum ben.iyi geceler canım

bende bir başlık açmıştım ama herkes kaçtı eğer azimli ve kararlı arkadaşlar varsa bende varım bu sayfada devam etmeye ama bırakıp gitcekseniz baştan söyleyin hiç başlamayım yani...benim şevkim kırılıyor kimse olmayınca

ay bende 3 gündür 6 dan sonra yemiyordum benim için isabet oldu.ben nerdeyse 1 kilo verdimmmm bende varım sabah tartılıp yazarım

bende varım arkadaşlar ama ben pazartesi başlıyacam kendimi ona göre ayarladım çünkü kilom ise 64.ama yarın sabah tekrar tartılacam hedefim 52

20 yasin da 93 kilo 1.70 boyundayimm.Bende bu siralar aksam yememeye calisiyorum.

alphinrosa

alzen

zuhal 32

kelebekse38

tbuse

HEPİNİZ HOŞGELDİNİZ ARKADAŞLAR.YILBAŞINA KADAR TEK KURALIMIZ AKŞAM 6 DAN SONRA BİRSEY YEMEMEK.BİR DE DEFTER TUTALIM DİYE DÜŞÜNÜYORUZ AMA VELAKİN KISITLAMA YOK.YILBAŞINDAN SONRA GELECEK YASAKLAR.şimdi bir mevcut kilo bir de hedef kilolarınızı yazarsanız listemiz daha sağlıklı olacak.bekliyorum en kısa zamanda arkadaşlar

1.auraras

2.zeynepc........90......hedef 60

3.cornella

4.mimoza123

5.alphinrosa........69.....hedef 57

6.alzen

7.zuhal32

8.kelebekse 38.......64.......hedef 52

9.tbuse............93.........hedef 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…