akşam 6 mutfak kapandı

arkadaşlar yarından itibaren akşam 6 dan sonra yememek dışında kurallarımıza da uyalım ve menülerimizi, burada paylaşalım.

ben 87yim hedefim 55...
canım kurallar gayet yerinde..
tatlı konusu da haftada 1-2 olabilir bence..

arkadaşlar yarından itibaren akşam 6 dan sonra yememek dışında kurallarımıza da uyalım ve menülerimizi, burada paylaşalım.

evet yarın 3 aralık 2012 itibarı ile tam anlamı ile başlayalım..menülerimizi ve yaptıklarımızı yazalım..hadi hayırlısı.en önemli kuralımız akşam 6 dan sonra mutfağı kapatalım..

bu arada bu topiğe gelmeden önce 2 hafta kadar önceydi bir arkadaşımın kocası anlatıyor:ben zayıflamanın ana kuralını buldum, akşam 6 dan sonra meyve dahil hiçbirşey yemiyceksin..bu şekilde geçen sene 1-2 ayda 7-8 kilo vermiştim vs vs.........

yani....demek aslı var bu durumun..
tabi kişiden kişiye değişir ama ne kadar versek kardır değil mi?

Son düzenleme:

bende geleyim mi :26:

10 kilo vermiştim sadece yediklerime dikkat ederek spor yapamıyorum

bayramdan önce bozdum diyeti yarın tekrar başlayacağım

3 kilo filan almışımdır

ben tatlıyı çok severim de yine mümkün olduğunca kendimi frenleyeceğim.bir de ben acayip acıkıyorum sen de durumlar nasıl

hadi arkadaşlar kim tutar bizi

zeynep zor duruyorum valla şu an..
tatlı konusunda bende de durum aynı..
bugün biraz yedim hatta..
şöyle de yapabilriz
günde 2 bar çikolata ve kahvaltıda 1 yk bal-reçel..
bugün ben sabah poğaça yedim kahvaltıda.. yanında da tatlı bir şey yedim..
gün içinde köfte ve dil
meyve olarak da kuruincir tükettim
2-3 ceviz yedim..
bu kadar..
gün boyu dışardaydım..
alışveriş yaptım.. spora onu sayıyorum..
sen neler yaptın canım

iyi geceler arkadaşlar ben bugün haftalık temizlik nedeniyle mutfağı 19.00 itibariyle kapattım maalesef.ben günde 2lt su içiyorum,1 saat bisiklet çeviriyorum,şekersiz yeşil çay içiyorum ,tam tahıllı ekmek yiyorum hergün ama tatlı ve abur cubur sayesinde 57 den bu kilolara geldim.doysamda birşeyler yeme ihtiyacı hissediyorum.sizlerin desteğiyle 18.00dan sonra yememeyle başaracağıma inanıyorum.daha önca yapmıştım çünki.kesinlikle faydalı.tabiki yaşın,hormonların etkiside mutlaka vardır.denemeye değer.

bende öyle karnım tok ama gözüm açç doymuyorum sanki...geçen yıl kk sayesınde bayagı incelmiştim ama maalesef dikkat edemedim geri aldım....ama artık dama dedi ya aylardır kiko verecem dıyorum ama tık yok....

benim karnım aç ama : )))
bu arada su tüketimim çok az benim ne öneririsiniz..

ben neler yedim neler valla yazmaya utanıyorum ama 17.00 den sonra hiçbir sey yemedim.yarın yediklerime dikkat edip kurallara uyacağım için eksiksiz yazacağım menümü.

canım su konusunda ben akşam 6 dan sonra acıktıkça su içiyorum bu sayede su ihtiyacımı karşılamış oluyorum

bir de çikolata konusu ben çikolata konusunda kendimi frenleyebilirim sanırım çünkü bu aralar canım çikolata istemiyor ama tatlılar çıkmasın karşıma hiç affetmem

farketmez ki şöyle şerbetli olsun dünya kadar kalori olsun....yok yok yiyemem 1 dilimi geçmeyeceğim
şerbetliler evet kilo konusunda fena..
sütlü tatlılar o kadar zararlı değilmiş..
kendini ödüllendirirken yiyebilirsin..
haftada 1 kere 1 tane baklava misal..

bu da son listemiz bir hafta sonra bu listeyi referans alıp verdiğimiz kilo değişimimizi listeleyeceğim.bu haftalık yeni bir liste oluşturmayacağım arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…