akşam 6 mutfak kapandı

zeynep ben arkadaşın kardeşiyle konuştum şimdi..yediklerine yine de dikkat etti ve yürüdü diyor ablası için ve gerçekten kilo verdi o zaman için.. ve geri de almadı hiç..
kural olarak bişeyler olması gerekiyor sanırsam..
biraz okudum dediğim konuları..
şu ekmeği az yiyen kız iyi vermiş kilo..
öbür forumda o kadar başarılı birini göremedim..
spor konusunda bişey diyemicem.. şu lesliie denenebilir sadece..

Aslinda hedefim kesinlikle 80 degil 55 civari,ama gozum korkmasin ilk once 15 kilo vereyim dedim 95-96 kilo ile diyete basladim.suan 93 kiloyum sabahlari 91 kusur cikiyorum ama aksamlari 93 biraz karisik yazmisim herkese saglikli,bol zayiflamalar insallahhhhh Birdeee aksam 6'dan sonra kesinlikle birsey yemiyor muyuz ? Meyve,yesil caylar vs vs...

Son düzenleme:
canım inşallah ulaşırsın hedefine.şimdilik 80 yazdım ben istersen değiştirebilirim akşam 6 dan sonra kesinlikle birsey yemiyoruz.şekersiz bitki çayları ve su içilebilir.bir de gündüz yiyeceğimiz ekmek konusunda hep beraber bir karara varmamız gerekiyor

benim yürüyüş yapmam çok zor.çünkü oğlum küçük ve havalar soğuk.ama ekmek konusunu tekrar konuşalım tam bir karara varalım derim.acaba bu ay kepekli ya da light ekmek mi yesek

arkadaşlar kilo çizelgemi oluşturdum en sonunda.anlatımlar bayağı karışık ama aslında kolaymış.inşallah değişiklik yaparken de zorlanmam.

bu sefer kesin yatıyorum ben çünkü oğlum sabah 7 de kalkıyor.çok uykusuz kalıyorum.iyi geceler

canım sabah 2 dilim öğlen 1 dilim kepek/yulaf/çavdar derim ben.. (normal de yenebilir ama acıktırıcıymış)
akşsam yemeğinde ekmeğe ihtiyaç yok bence..
birde ara öğünler yapalım
misal 8:00 kahvaltı
10:00 meyve veya süt
12:00 yemek
14:00 meyve veya süt
17:00 yemek
bu tetikliyor biraz metabolizmayı..
sürekli yemek de doygunluk yaratıyor..
öğünler size kalmış..
tatlı konusunda da yenebilir ama biraz dikkatli..

Son düzenleme:
canım spor için leslie tavsiye derim.. eğlenceli oluyor.. evde gerçekten yapılabilir şu havalarda..
ben de ucuzundan bir eliptik bisiklet mi alsam diyorum
ya da uzay yürüyüşü...
ama zaten 1 ayı bulacak almam maaşı beklicem falan..

Kızlar beni de alın..gerçi benim devam ettiğim topiğim var ama değişiklik olsun buraya da devam ederim..

Biz şu an devam ettiğimiz topicte kalori sayımı yapıyoruz..kalorisepeti.com..deftere yazmak yerine sitede otomatik kalori hesaplıyor daha pratik..

ben 1 ayda kalori sayarak 2 kiloya yakın verdim. gerçi hedefim 3 kilo ve üstüydü ama olmadı...oraya da devam edicem ama burda da olmak istiyorum..

şu an ki kilom aslında 61.4 ama ben 62 olarak düz yazıyorum bu topiğe başlangıç kilomu..hedefim ilk etapta 58 ..sonrası sonra:)

Canim cok tesekkur ederim ama gerek yok simdilik bu hedef kilom.Ekmek gunde 3 dilim bence de iyi aslin da.Hepimiz ortak bi karar veririzz ama :)

Kızlar bende varım 70 kiloyum hedef 57 kilo ne yaptıysam hep yarım kaldı yalnız ben 73 kiloydum sabah kahvaltı öğle bazen yedim akşam kflakes yedim 2 haftadır 2 kilo gitmiş bu sabah tartıldım

1.auraras

2.zeynepc........90......hedef 60

3.cornella

4.mimoza123

5.alphinrosa........69.....hedef 57

6.alzen

7.zuhal32.....62....hedef55

8.kelebekse 38.......64.......hedef 52

9.tbuse............93.........hedef 80

10.deniz_güneş....62.....hedef58

11.sera81...........70......hedef 57

arkadaşlar ben de kendimce şu kuralları düşündüm.tabii kararlarımızı birlikte vereceğiz

1.ekmek günde sadece 3 dilim olacak,o da kepekli light ya da çavdar ekmeği sağlıklı ekmekler

2.tatlı ya da hamur işi çok canımız istiyorsa sadece küçük bir dilim.

3.ara öğün olarak süt,yoğurt ya da meyve tüketeceğiz

4.günde en az yarım saat spor yapacağız.yürüyüş,dans,plates,aerobik......vb.

5.gün boyunca yediklerimizi burada paylaşalım.

6.her gün en az iki litre su içeceğiz.

7..son ve en önemli kuralımız ise akşam 6 dan sonra kesinlikle birsey yemeyeceğiz.

NASIL ARKADAŞLAR EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİRSEY VAR MI

ben yarın tartılıp bildireyim birde bildirim günümüzü çarşamba yapsak hafta sonu kaçamaklarımızı çarşambaya ancak atabiliyoruz bu da motive ediyor...

1.auraras

2.zeynepc...............90..............hedef 60

3.cornella

4.mimoza123

5.alphinrosa............69...............hedef 57

6.alzen

7.zuhal32................62..............hedef 55

8.kelebekse38..........64..............hedef 52

9.tbuse....................93..............hedef 80

10.deniz_güneş.........62.............hedef 58

11.sera81.................70.............hedef 57

12.ylmznrmn............70..............hedef 55

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…