• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6 mutfak kapandı

ben ve benim gibi pazar günü tartılma kararı alan arkadaşlarım;yarın sabah uyanınca tuvalete gidiyoruz,aç karna kıyafetsiz olarak tartılıyoruz.pazer günü tartılmak istemeyen arkadaşlarım en son tartıldıklarında baskülde gördükleri rakamı bizlerle paylaşsınlar.yarın kilo bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar:34:

ya arkadaslar pazar günü tartilmak biraz moralimizi bozmazmi acaba.hani hafta sonu ailece kacamaklar olabilir diye düsünüyorum.yani kendi adima söylüyorumda.ama tabi cogunluk nederse o olur.
bugunki menüm
sabah
2 kücük ekmekle bol yesillikli peynirli balli vs.güzel bir kahvalti yaptim
saat 3 gibi kepek ekmekli bir tost yedim.baska yooook.
cay beni cok sisirip tok tutuyor.ocakta cayim eksik olmaz.gün boyu cay ve su.aciktim ama baska türlü gitmiyor benim kilocuklar.sabahi iple cekiyorum.
tatli krizini nasil asiyorsunuz arkadaslar.yemek degilde tatli istegi beni mahvediyor.

canım bu arada tatlı krizini aşamıyorum ben.ama canım çok istiyorsa sabah yemeyi tercih ediyorum.bir de çay içiyorum yazmışsın şekersiz değil mi çünkü şekerli çay da çok fena:44:

Zeynepcim cayimi tatlandirici ile içiyorum şekersiz çaya alisamiyorum malesef.nekadar sağlıklı bilmiyorum ama şekerin zararida malûm.
Neyse ilk kilo bildirimi benden olsun.
Kilom 64.4
Geçen hafta 65.5 civarındaydı.
Haftaya daha iyi olur inşallah. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum canu gönülden

kızlar ben tartıldım.veeeee 87 kiloyum.90 la başlamıştım.3 kilo gitmiş bir haftada,bu yöntem gerçekten işe yarıyor,aynen devam

Zeynepcim cayimi tatlandirici ile içiyorum şekersiz çaya alisamiyorum malesef.nekadar sağlıklı bilmiyorum ama şekerin zararida malûm.
Kilom 64.4
Haftaya daha iyi olur inşallah. Bütün arkadaşlara başarılar diliyorum canu gönülden

gidiyor kilolar...tebrik ederim

ben ve benim gibi pazar günü tartılma kararı alan arkadaşlarım;yarın sabah uyanınca tuvalete gidiyoruz,aç karna kıyafetsiz olarak tartılıyoruz.pazer günü tartılmak istemeyen arkadaşlarım en son tartıldıklarında baskülde gördükleri rakamı bizlerle paylaşsınlar.yarın kilo bildirimlerinizi bekliyorum arkadaşlar:34:
geçen pazartesi 61.9 la başladım..asıl günüm yarın ama bu sabah sizin için tartıldım..
ve 61..giden 900gr..
başlangıç:61.9
hedef :57
şu anki kilom:61..
Kilom 64.4
:46::nazar:
kızlar ben tartıldım.veeeee 87 kiloyum.90 la başlamıştım.3 kilo gitmiş bir haftada,bu yöntem gerçekten işe yarıyor,aynen devam
:nazar::nazar::46::46:

canlar sabah kahvaltıda misafirler vardı ben o yüzden o telaşla tartılmayı unuttum:(yarın sabah aç karınla tartılıp bildirsem ollurmu?

kızlar 2 3 gundur cok sıkıntılıyız aneciğimin tüm dişlerini çektiler onun üzüntüsüyle hasta oldu tam onla ilgilenirken bi yakın akraba vefat etti şimdi onun mevludune gidecem gitmeden yazayım dedim kilo bildirimi bugunmuydu bılmıyorum ama duzenlı menu tutamadım tup bebege basladım ve sonuc 88 kıloyum suan

benimde 3 gündür misafirim var ama tartıldım 63 le başladım bugün 61.9 çıktım:)))kaçıyorum kusura bakmayın...

Slm arkadaslar kusura bakmayin hafta sonu pek giremedim
Bugunde telastan tartilamadim. Ama yarin tartilicam
Sabah oglumu doktora goturucem
Öglen bildirim yaparim ins.

vaov bravo arkadasim cok tebrikler.harika bir sonuc bence.devami gelir insallah ve hepimiz kurtuluruz kilolardan.
buarada arkadaslar bu surat sekillerini nereden ekliyorsunuz b en bulamadim bir türlü

kızlar 2 3 gundur cok sıkıntılıyız aneciğimin tüm dişlerini çektiler onun üzüntüsüyle hasta oldu tam onla ilgilenirken bi yakın akraba vefat etti şimdi onun mevludune gidecem gitmeden yazayım dedim kilo bildirimi bugunmuydu bılmıyorum ama duzenlı menu tutamadım tup bebege basladım ve sonuc 88 kıloyum suan

geçmiş olsun allah yardımcın olsun canım

BAŞLANGIÇ ŞU ANKİ KİLO HEDEF

1.ZEYNEPC....................90...........................87.............................60

2.AYŞECİK32.................65.5........................64.4...........................60

3.TBUSE.......................93...........................92..............................80

4.YSFMİR......................61.9........................61..............................57

5.KAKARAKUBARA.........90............................88..............................70

6.ALZEN.......................63............................61.9..........................58

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM

Uyanınca:1 muz,1 tulumba tatlısı

sabah:2 dilim çavdar ekmeği,1 haşlanmış yumurta,1 kibrit kutusu beyaz peynir,3 dilim domates,1 kibrit kutusu kadar kabak tatlısı

ara:10-15 fındık,10 -15 badem içi ikisi de tuzsuz,1 su bardağı tuzsuz ve yağsız patlamış mısır

öğlen:1 kase şehriye çorbası,3 yemek kaşığı kuru fasülye,4 yemek kaşığı pirinç pilavı,3 yemek kaşığı salata

ara:1 kuru incir

akşam:-(

akşam yemeğini yetiştiremedim.bugün spor da yapamadım:43:

Back
X