• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam 6'dan sonra yemek yememek

aramıza katılanlara teşekkür ediyorum :46::46::46: kızlar saat 6 ya geliyor ben yemek işini bitirdim ama bugün bira düzensiz yedim sanırım bilemiyorum
kahvltı 12de bi kase k-fleks yedim dışarda banka işlerim vardı sıra vs derken saat 4 oldu yemeği dışarda yyedim 1 porsiyon döner ama hiç vesait kullanmadım bu soğukta ayağımda topuklularla yürüdüm hmmmm bol su içtim bukadar kızlarr :51:

Bende hallettim yemek işini :34:

olmamııı va tabi :52::52::52::52:

o zaman kendimden bahsedeyim :)) yaş 22 boy 167 kilo da aşağıda :) viyanadan katılıyorum aranıza öğrenciyim :D bir de bir sorum oluck
akşam 6dan sonra yememek dışında uyguladığınız başka bir şey var mı?

aramıza katılanlara teşekkür ediyorum :46::46::46: kızlar saat 6 ya geliyor ben yemek işini bitirdim ama bugün bira düzensiz yedim sanırım bilemiyorum
kahvltı 12de bi kase k-fleks yedim dışarda banka işlerim vardı sıra vs derken saat 4 oldu yemeği dışarda yyedim 1 porsiyon döner ama hiç vesait kullanmadım bu soğukta ayağımda topuklularla yürüdüm hmmmm bol su içtim bukadar kızlarr :51:

Kahvaltıda sadece K- Flakes mi yedin onu kahvaltı niyetine yeme bence tatlım, kahvaltıda alman gereken gıdaları almalısın ..
Ben yanlış buluyorum onu ..
Valla ilk günden indirdin mideye mis gibi döneri :9: İstediğin kiloya gel sonra ödüllendir kendini bence bu tip yiyeceklerle :)
Vesait kullanmadın bak bu güzel, topuklularla zor olmustur ama yürüyüş yürüyüştür :)
Bol su da içmişsin süper canım, hadi bakalım bu saatten sonrada yeşilçay&su ikilisi :)

o zaman kendimden bahsedeyim :)) yaş 22 boy 167 kilo da aşağıda :) viyanadan katılıyorum aranıza öğrenciyim :D bir de bir sorum oluck
akşam 6dan sonra yememek dışında uyguladığınız başka bir şey var mı?

Yok tatlım olmamalı sadece su ve yeşilçayla desteklemelisin ..
Hoşgeldin :) Ben meyve yemeyi bile tercih etmiyorum meyveyi gündüz ara öğün niyetine tüketiyorum
:34:

Yok tatlım olmamalı sadece su ve yeşilçayla desteklemelisin ..
Hoşgeldin :) Ben meyve yemeyi bile tercih etmiyorum meyveyi gündüz ara öğün niyetine tüketiyorum
:34:

tamam o zaman 10 dk içinde yeme faslımı bitiriyorum ve bundan sonra hep aranızdayım :1:

Back
X