- 24 Eylül 2008
- 559
- 9
- 296
ya arkadaşlar yorgunluktan canım çıkıyor 5 çocuk sabah 6 kalkıyom 80 kiloyum sabah bi yürüyüş yapıyom kilolar için tek lüksüm bu 1 saat yürüyüş saat 7 çocukları okula hazırla 4 çocuk yedir içir giydir beslenme hazırla aha okula gittiler saat 8 bebişin kahvaltısı 8.5 evtemizligi yatakların toplanması saat 10.30 öle yemek hazırlıgıaha saat 12 sırayla yemek yerler sofraydı bulaşıktı çocuklar okuldan geldi saat 3 tekrar açız anne hade tekrar yemek hazırla topla dersti ödevdi kıyafetleri toplaydı akşam yemegi hazırla saat 7 yemek yedir tekrar iş saat 8.30 çocukları yatır ortaslıgı topla ya saat 9 dedinmi ben ölmüş oluyom şöle oturupta bir filim izleyemiyom oturdugum yerde sızıyorum ee hali ile özel yaşam ilgi alakada bitiyor gece 10 tur çocukları wc ye kaldır üstlerini ört valla canımdan bıktım ya bi benmi çekiyom bu dertleri yokmu bunun bi çaresi kolayını bilen arkadaşlar varsa yardım lütfen akıl istiyom yoksa kendimi 100 yaşında hisediyom aman ya böle hayatmı olur laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae