Akşam 9 da bedenen ve ruhen bitmiş oluyorum

evet ben de onu sorucaktım prenlerle; prensesler nasıllar ?

cnm okulun açılmasını 4 degil 8 gözle bekliyom lütfen artık azıcık azıcık huzur istiyorummm lütfennnn bari saat 8 den 3 kadar sesizlik ahhhhh nerde huzur bulan varsa allah rızası için bari acıyında 250 gr gönderin yaaaaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayyy canım valla haklısın bir bebegi dogdugundan sonra 9 aylıga kadar bayılıyorum kokla kokla dur mis gibi süt kokuyordur yerimize öp bebişini bizim bebek kartlaştı eskisi gibi kokmuyor ama genede bütün bebeklere aşıgım yaaaaaaaaa:emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:

tamam canımöperim evet güzel kokuyo bayılıyorum bende masumiyetine
allah çocuklarımızı hep korusun inşallah.....:Saruboceq:

desene yaramazlar yine seni mahfetmişler :)
inşallah büyüdükleri zaman birbirlerine sahip çıkan karseşler olurlar
koruyup kollarlar birbirlerini...

desene yaramazlar yine seni mahfetmişler :)
inşallah büyüdükleri zaman birbirlerine sahip çıkan karseşler olurlar
koruyup kollarlar birbirlerini...

ah arkadaşım şimdi daha büyük bir derdim var eşimin yufka yüregini geceleri uykusuz kalarak ödüyoruz valla öle bir şey geldiki aklıma çocukların derdini unutum şimdi eşimle ilgileniyorum yeni sayfa açtım bu dertle ilgili inşallah halederiz duanıza ihtiyacım var

ya canım sana bayıldım galiba ögrencisin ve bukadar geniş düşünüyorsun evlendiginde kimbilir nekadar harika bir anne olcaksın dogru sölüyon akıl yaşta degil baştadır zamanında senin gibi akılı olabilseydim belkide şuan ahlayıp poflamıcaktım ödülde tamamen katılıyorum çünkü denemeler sonuç vermiyor ilaç konusunda kararsısım ilç çok güçlü bişi ilacı yazmadan önce volkanı kardiyolaga gönderdi kulanımı kaldırabilirmi diye doktor kalbine hafifd bir üfleme var ama basit bişi korkma dedi ilacıda hafif dozda kulan dedi çok gerekli ise ama bu benim korkmama yetti zati 2 ay sonraya randevu verdi kalp grafigi çekecekmi,ş ozamana kadar pisikologun ilacını kulanmıcam evet dedigin gibi en çok volkanla okan kavga ediyor allah afetsin bazen zıvanadan çıkıp keşke 2nizi dogurmasaydım diyorum sonra başlıyorum tövbe etmeye allahım çocuklarımı korusun iyiki varlar ama azcık ya bari azıcık akılı olsalardı ya ne vardı sanki allah için çok şeymi istiyorum:Saruboceq::Saruboceq:

evet ablacım öğrenciyim ve bekarım insallah ilerde dce dediign gibi bir anne olurumopuyorumnanaktan şimdi okullar acıldı inşallah kendi,nize vakit ayırabiliosunuzdur bebeişi öpün yerime:D:D

Back
X