• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam sinirlerim bozuldu

umutyok

yürüyorum düş bahçelernde
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
407
2
46
Ankara
kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....

canım bir bardak suda fırtına koparmayın belki sen yanlış anladın erkekler böyle seylerden pek hoşlanmıyorlar malesef yani neden baktın sıkıyor erkekleri

eşinin yaptığı hoş değil...
ama neden eve gelmemezlik yapsın,gelir merak etme..
güzelce uyar, bir daha tekrar etmesin..

sen nereye gideceksin evinden?:19:

bence abartmayın ya. illa kötü niyetle bakmış olmayabilir. bazen insan ansızın gözgöze gelebiliyor. ya da ne bilim başka bi sebepten de bakmış olabilir. evi terkedecek kadar büyütmeyin bence

önünüzde çook yol var. bu kadarcık mevzudan ev terk etmelik oldu iseniz oturup birlikte düşünmelisiniz. ayrıca eşinizi bu şekilde suçlamanızı doğru bulmadım. bazen biz bile bakıyoruz dikkat çekici bayanlara. bence kavga mevzusu olmamalıydı. eşiniz gözü dışarda, hovarda ve aldatmaya meyilli ise iş değişir tabii.

kızlar haklısınız ama dayanamıyorum böyle şeylere kendime yapılan saygısızlık olarak kabul ediyorum açıkcası

İsin aslını bilmiyorsun ama..Yanlıs düsünmemeye calıs gördügünün yarısına duyduguna hic inanma demisler..Sakin sakin bekle esini sinirini bozma..

İsin aslını bilmiyorsun ama..Yanlıs düsünmemeye calıs gördügünün yarısına duyduguna hic inanma demisler..Sakin sakin bekle esini sinirini bozma..
geldi az önce konuşmuyoruzdoğru söylüyosun bazen gördüklerimizi yanlış algılayabiliriz ama yanılmadığımı düşünyorum ayrıca önce yok öyle bişey falan diyodu tartışma uzadıkça işine geliosa falan demeye başladı.bende gelmiyor dedim o zaman yarın dilekçeni ver dedi

canım öncelikle bakmak farklı görmek farklı bence eşin görmüştür kasten içi eriyerek baktığını sanmıyorum. hem bi erkek bukadar boğulmaz yanlış yapıyosun. bi kadın eğer böyle davranırsa gerçekten hem erkeğini kaybeder. hemde bakmayan erkeğin bişeyleri aklına düşürür. ve onun cidden bakmaya başlamasını sağlar. evliliği yıpratma böyle şeylerle yazık ikinizede cidden

kucağında bebek olan bir erkeğe bende bakarım. ama erkeğe değil bebeğe.... belki eşinde bebeğe bakmıştır. bazen insan boş bulunuyor bir yere bakıyor tesadüfen orda bazen karşı cinsten biri oluyor. bana çok olur bu. art niyetli bakmam fark etmem. eğer daha önce böyle bir olayı olmadıysa ara eşini eve gelsin.....

geldi az önce konuşmuyoruzdoğru söylüyosun bazen gördüklerimizi yanlış algılayabiliriz ama yanılmadığımı düşünyorum ayrıca önce yok öyle bişey falan diyodu tartışma uzadıkça işine geliosa falan demeye başladı.bende gelmiyor dedim o zaman yarın dilekçeni ver dedi

Esinin tavrı hic hos degil isine geliyorsa fln ama sinirliyken neler söylemiyoruz ki ayrıca belkide gercekten bakmadı yada yanlıs anladın ve ona güvenmemen zoruna gitti.Bende cok kıskancım seni cok iyi anlıyorum tv izlerken bile olay cıkarttıgım olmustu bir zamanlar cok komik degil mi (: Biraz oluruna bırak kafanızı toplayınca konusur halledersiniz ins.Buraya takıl bosver kocayı smdilik yokmus gibi davran sabah ola hayrola (:

lafa bak:47:

bu lafın gazına gelme ,ama güzel bir cevap ver eşine..

.......................

Son düzenleme:
kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....

incir çekirdeğini doldurmaz derler ya tatlım eşine güveniyosan bence boşuna huzursuz olmayın evi terketmekte ne demek:20::20::20: yuvayı yıkmak kurmaktan daha kolay emin ol.

Esinin tavrı hic hos degil isine geliyorsa fln ama sinirliyken neler söylemiyoruz ki ayrıca belkide gercekten bakmadı yada yanlıs anladın ve ona güvenmemen zoruna gitti.Bende cok kıskancım seni cok iyi anlıyorum tv izlerken bile olay cıkarttıgım olmustu bir zamanlar cok komik degil mi (: Biraz oluruna bırak kafanızı toplayınca konusur halledersiniz ins.Buraya takıl bosver kocayı smdilik yokmus gibi davran sabah ola hayrola (:
zaten o laflarıı beni çok kırdı.zoruna gitmş olsada kırıldım falan deseydi işine gelirse ağır oldu biraz.kıskançlık var biraz ewet tv izlerkende yaparım bazen:)ama asıl sinirimi zıplatan kadını kucağındaki çocuğa aldırmadan eşime bakması ben kadının gözünün içine bakınca anca çevirdi gözlerini yok yok yanılmadım gibi. neyse dediğiin gibi buraya takılıyorum şimdilik kk benim sığınağım zaten

ßnm kocamda ßakar kadinlara,arada ßir:1:Tarzi,giyimi farkli gelince.. ßen kendime guvenirim,ßaksada ßnm gißisi olmaz,kimseyi tercih etmez ßana yani.ßakabilir yani sorun yok!Göz ßu sonucda,kapatipta gezemez

Son düzenleme:
Lütfen Böyle Sebeplerden Birbirinizi İncitmeyin..
Boş Bakmıştır, Dalmıştır..
Olamaz mı ?

Back
X