• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam sinirlerim bozuldu

günümüz mahvoldu boş bakış deil gib geldi sanki

Gibi, Sanki.. Diyorsunuz..
Sizde Emin Değilsiniz, Nasıl Baktığına..
Aslında Bir Anda Öfkeyle Birbirinizi İncitmişsiniz..
Hepsi Bu..
Büyütülecek Bir Şey Yok..
Hadi Barışın Artık.. :34:

Son düzenleme:
ben bu pazarda markette birbirine bakanlara vallahi akıl sır erdiremiyorum

böyle kaç saniye sürüyor acaba 10 mu 20 mi .dizilerde insanların suratlarına zoom yapıyorlar ya birbirlerine uzun uzun bakarken onun gibi mi oluyor..

kimse sapık değilse kimseye öyle uzun uzun bakamaz bakmaz biraz gerçekçi olun lütfen yaa

insanlar markette yürürken önlerine bakarlar birşeylere çarpmamak için...

kocanız ya da o kadın da bakmışlardır yani

yoksa brad pitt mi kocanız? ahmet, mehmet, hüseyin ya bunlar altı üstü sıradan türk erkeği ne kadar çekici olabilir ki
üstelik evli yani iki kere kaybetmiş bu adamlar
allasen ne bu kocalarınız ben anlamadım...

deseniz ki kocam baktı sadece anlarım ama sizin gibi evli ,üstelik kucağında yavrusu olan bir hanıma da enteresan anlamlar yüklemek biraz insafsızca ve fesatça değil mi?
aaa türk erkeklerine laff yukkkk.

Erkektir ßu ßakar,ßakacak!!! Bugune kadar ßoyleydi,ßoyle devam edecek..Dunya Guzeli olsaniz,Sizi cokta sevse yine ßakacak!!! Sevmedigi icinmi ? HAYIR!!! Dogalarinda var.Hos guzel bir kadini Gorunce ßakarlar.
ßu kadar ßasit.ßizler ßile ßakiyoruz kadin halimizle,kadinlara!! yaLanmi? Hangi kadin cok hos cok guzel ßir kadini gordugunde incelemiyor! ßen incelemiyorum diyen Külliyen yalan soyluyor!!!

Oldu..Erkekte bakamaz kadında..İmandan gelir bu.İllede edep illede edep..İman yoksa haklısın..Haramı helali bilcek insan.Erkek dogası kadın dogası..Yok öyle masal.

ben bu pazarda markette birbirine bakanlara vallahi akıl sır erdiremiyorum

böyle kaç saniye sürüyor acaba 10 mu 20 mi .dizilerde insanların suratlarına zoom yapıyorlar ya birbirlerine uzun uzun bakarken onun gibi mi oluyor..

kimse sapık değilse kimseye öyle uzun uzun bakamaz bakmaz biraz gerçekçi olun lütfen yaa

insanlar markette yürürken önlerine bakarlar birşeylere çarpmamak için...

kocanız ya da o kadın da bakmışlardır yani

yoksa brad pitt mi kocanız? ahmet, mehmet, hüseyin ya bunlar altı üstü sıradan türk erkeği ne kadar çekici olabilir ki
üstelik evli yani iki kere kaybetmiş bu adamlar allasen ne bu kocalarınız ben anlamadım...

deseniz ki kocam baktı sadece anlarım ama sizin gibi evli ,üstelik kucağında yavrusu olan bir hanıma da enteresan anlamlar yüklemek biraz insafsızca ve fesatça değil mi?
tabiki brad pıtt falan değil ama ben gördüğümü anlatıyorum bi kadınında erkeğinde neye nasıl baktığını bilirim inanın kadın şaşırttı beni normalde ben kadınlara toz kondurmam bile ama gördüğüm bu fesat falan deilm ama apalda deilim

bu kesinlikle sinirle söylenmiş bi laf nasıl tartıştıklarını bilemeyiz bnce ayrıntılara takılmamak gerekio ama bende çoğu zaman ayrıntılara takılırım :43:

ama sende ayrıntılara takılıyosun nedenmi ? çünkü alında tüm gerçlklerde o ayrıntılarda gizlidir işte tabiki evliğini korusun ama gözünüde açsın her oyuna

duruma göre değişir normalde konuşmadan şakalaşmadan yapamayız küsüncede 1 gün gider yarına kadar yani bugün böyle geçer gibi mesela şu an canı meyve istiyodur ama vermiycem(kendi üşenri almazda soyamazda)ben yüz vermem haklıyım haksı olsam sokulurdum yanına

güzel bi ilşkisiniz var canım yaa yıpratmayın bak ne güzel öle küs falan da duramıyomuşunuz adama da yazık :14:

aynı davranışta ben bulunsam ne yapardı acaba

Neler yapmazdı ki..Ama kesin olmayan bsey icin canını bu kadar sıkmaya deger mi..Kadın gercekten o sekilde baktıysa onun terbiyesizligi..Ama bilemeyiz kucagında evladı..Zan yapma canım yorma aklını esinin mesrebi bozuksa eger zaten acık verir bugün olmasa yarın rahat ol güven güvendigini hissettir (:

Canım ya gereksiz kavga etmişsin.Bunun adına eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek deniyor.Hissetsen bile söyleme ne gerek var.Tutup boşayacakmısın adamı yoo.
Gerildiğinizle,kavga etttiğinizle kalacaksın.Ettiğin de bişeyler değişecekse tamam diyicem de ..Daha önce de yazdım burda eğer ki yakaladığınız da eşinizi boşamayacaksanız hiç dedektiflikle uraşmayın.Yakalıyorsun aldattığın ispatlıyorsun sonra ilişkiye devam ediyorsun adam diyor ki demek yapsam yakalansam bile bi özürle her şey tamam .

of ya sırf bu konudan dolayı evlenmek falan istemiyorum kıskançlık hiç iyi bi şey değil

tamam insan icten ice sinirlenir ama olabilir ya bazen bakıyorsun dalıyorsun farkında degilsin aynı sekilde erkeklerde de oluyor bu birsey dikkatini cekmistir insanlık hali her bakısa kotu bir anlam yuklemek manasız bence

Canım ya gereksiz kavga etmişsin.Bunun adına eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek deniyor.Hissetsen bile söyleme ne gerek var.Tutup boşayacakmısın adamı yoo.
Gerildiğinizle,kavga etttiğinizle kalacaksın.Ettiğin de bişeyler değişecekse tamam diyicem de ..Daha önce de yazdım burda eğer ki yakaladığınız da eşinizi boşamayacaksanız hiç dedektiflikle uraşmayın.Yakalıyorsun aldattığın ispatlıyorsun sonra ilişkiye devam ediyorsun adam diyor ki demek yapsam yakalansam bile bi özürle her şey tamam .

şu eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek varya çok doğru ya aslında kıskansan bile belli etmiyceksin bu erkekler :43:

Vay efendim erkekmiş bakarmış ,olabilir mi böyle bir şey ! Hoşşgörülü olun dedik alttan alın dedik dedikte dedik ama sınırı var herşeyin yanımda başka bir kadına bakacak :45:

kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....

oooooo canımm benimm ben bu sorunu her ay düzenli olarak 2 yada 3 kez yaşarım :)

hoş bir kadın dır eşinde hoş adamdır ve kıskandın niye baktın ne gerek var malmısın salak felan sorunun ne senın ... bile bile bakıyosun 2 -3 kerede tekrar dndun baktın felannn oooooooo.......

ben ona bagırıyoum o bana ıkı bağrıyoruz 5 dk sonra ya bebeğpim zaten bu aralar gerginim yok öyle birşey etrafa bakıyorum tamam kıskanıyosun ama bartma bebeğim felann.. bende fazla uzatmıyorum birda görmeyeceğim bir süüürtük için değmezz içim içimi yesede mutluluğumu bozmaya :)))) sende bence saçma düşünme ara nerdesin seni bekliyorum hayatım flan ( sen bilirsin nasıl konuşcagını : ) )sende gıtcem etcem felan saçma saçma çocukça seylee gerkk yok o senın enınde sonunda gelip öpüşüp sarılcanızzzzz .. gerçekten huzurunuzu kaçırmaya hiççççç gerek yok heleki gene diyorum bir gereksiz sürtük için..

(sürtük lafım yanlış anlaşılmasın kadın evli çocuklu bende alışkanlıktır aşkıma bakan her kadın surtuktur..:)

Böyle durumlarda en güzeli görmezlikten gelmek ayyuka çıkmadığı sürece.

Vay efendim erkekmiş bakarmış ,olabilir mi böyle bir şey ! Hoşşgörülü olun dedik alttan alın dedik dedikte dedik ama sınırı var herşeyin yanımda başka bir kadına bakacak :45:

bakacak.
Siz ßazen yakalayacaksiniz
ßazen yakalamayacaksiniz
ama o ßakacak!:ssz:

Back
X