• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam sinirlerim bozuldu

ßnm kocamda ßakar kadinlara,arada ßir:1:Tarzi,giyimi farkli gelince.. ßen kendime guvenirim,ßaksada ßnm gißisi olmaz,kimseyi tercih etmez ßana yani.ßakabilir yani sorun yok!Göz ßu sonucda,kapatipta gezemez

yok ya okadarı da abartı bakmasın tabi. güveniyorum kendime diye gitsin elin kadınlarına ağızının suları aksın yok artık biz de kıskancız herhalde ama arkdşmızın yaptığı da gereksiz bi kıskançlık :D :27:

zaten o laflarıı beni çok kırdı.zoruna gitmş olsada kırıldım falan deseydi işine gelirse ağır oldu biraz.kıskançlık var biraz ewet tv izlerkende yaparım bazen:)ama asıl sinirimi zıplatan kadını kucağındaki çocuğa aldırmadan eşime bakması ben kadının gözünün içine bakınca anca çevirdi gözlerini yok yok yanılmadım gibi. neyse dediğiin gibi buraya takılıyorum şimdilik kk benim sığınağım zaten

boşu boşuna pazar gününüzü mahfetmişsiz,süreli kıskançlık halindeyseniz adamda bıkmıştır öyle demiştir.
ayrıyetten kadını boşverin onun kucağında bebeği varsa kocanızın yanında da siz varsınız.

ßnm kocamda ßakar kadinlara,arada ßir:1:Tarzi,giyimi farkli gelince.. ßen kendime guvenirim,ßaksada ßnm gißisi olmaz,kimseyi tercih etmez ßana yani.ßakabilir yani sorun yok!Göz ßu sonucda,kapatipta gezemez
bende kendime güvenirim ama ben yanımdayken yapılırsa saygısızlık olarak görürüm bakması zaten tercih edeceği anlamına gelmez siz rahat karşılabiliosunuz demekki ne mutlu size

bi keresinde migrostaydik at gibi biri gecti booole uzun sari saclar falan anam bi baktim travesti.. esim de yan reyondaydi bilir benim korktugumu(biliyorum kotu bisi ama fobim var) gordun mu dedim yanina gittim hemen..
aldigim cevap hi kadini diyosun demi dedi

yuhhh dedimya yuhhhh kadin degildi o masallah gozunden de kacmiyo :)

insanin gozu takilabilir istemsiz bakabilir.. ben de laf carpitirim ama kavga etmem yani alalim mi giderken goturelim mi falan derim saf saf neyi der.. ah benim canim kocamya...

ama benimki kalbimi aninda alir aman askim etrafina baksanaya senden guzelini ben nerde bulcam der konu kapanir.

yumusak yumusak laf carpit rahatsiz oldugun seye haklilarsa eger tersleri ters olabilir bazilarinin..

Son düzenleme:
boşu boşuna pazar gününüzü mahfetmişsiz,süreli kıskançlık halindeyseniz adamda bıkmıştır öyle demiştir.
ayrıyetten kadını boşverin onun kucağında bebeği varsa kocanızın yanında da siz varsınız.
zaten sinirlendiğim o bana saygısızlık yaptı bence

Erkektir ßu ßakar,ßakacak!!! Bugune kadar ßoyleydi,ßoyle devam edecek..Dunya Guzeli olsaniz,Sizi cokta sevse yine ßakacak!!! Sevmedigi icinmi ? HAYIR!!! Dogalarinda var.Hos guzel bir kadini Gorunce ßakarlar.
ßu kadar ßasit.ßizler ßile ßakiyoruz kadin halimizle,kadinlara!! yaLanmi? Hangi kadin cok hos cok guzel ßir kadini gordugunde incelemiyor! ßen incelemiyorum diyen Külliyen yalan soyluyor!!!

çok gereksiz bir kavga olmuş inanın hiç değmez böyle şeyler için kavga çıkarmaya.siz eşinizin hiçbir zaman hiçbir kadına bakmadığını mı düşünüyordunuz.böyle olmadığına göre böyle birşey için kavga çıkarmak çok saçma bence ki eşiniz gerçekten bakmamış da olabilir.geldiğinde uzatmadan normal davranın bence.tabiki bakmış da olabilirsin önemli değil diyecek haliniz yok.tamam ben böyle birşey yapacağına inanmıyorum şeklinde konuşun

bi keresinde migrostaydik at gibi biri gecti booole uzun sari saclar falan anam bi baktim travesti.. esim de yan reyondaydi bilir benim korktugumu(biliyorum kotu bisi ama fabim var) gordun mu dedim yanina gittim hemen..
aldigim cevap hi kadini diyosun demi dedi

yuhhh dedimya yuhhhh kadin degildi o masallah gozunden de kacmiyo :)

insanin gozu takilabilir istemsiz bakabilir.. ben de laf carpitirim ama kavga etmem yani alalim mi giderken goturelim mi falan derim saf saf neyi der.. ah benim canim kocamya...

ama benimki kalbimi aninda alir aman askim etrafina baksanaya senden guzelini ben nerde bulcam der konu kapanir.

yumusak yumusak laf carpit rahatsiz oldugun seye haklilarsa eger tersleri ters olabilir bazilarinin..

katılıyorum böle bişeyde gözü gitmişse bile hafif hafif laf çarpmaları yapcaksın ciddi abnlamda yok dilekçe yok boşanma yok ayrılma gibi konular işin içine girerse çok gereksiz kıskançlık olur. erkeğin aklına cidden ozaman düşürmüş olursun bişeyleri

Erkektir ßu ßakar,ßakacak!!! Bugune kadar ßoyleydi,ßoyle devam edecek..Dunya Guzeli olsaniz,Sizi cokta sevse yine ßakacak!!! Sevmedigi icinmi ? HAYIR!!! Dogalarinda var.Hos guzel bir kadini Gorunce ßakarlar.
ßu kadar ßasit.ßizler ßile ßakiyoruz kadin halimizle,kadinlara!! yaLanmi? Hangi kadin cok hos cok guzel ßir kadini gordugunde incelemiyor! ßen incelemiyorum diyen Külliyen yalan soyluyor!!!
haklısın ama dayanamıyorum...

vovvvvv bu yorumdan cidden etkilendim hakkketn çok doğru konuşmuşun yaa sanırım erkekleri bu halleriyle kabul emek gerekiyor :43:

ne kolay sarfediyorsun böyle lafları,(dilekçeni ver sözüne istinaden)
bakışlarına dikkat et dedim ben sana..gözlerin fıldır fıldır dolanmasın... gibi bişeyler diyebilirsin mesela..:32:
ok canım şimdi konuşmuoruz zaten:)sonra artık

bende kendime güvenirim ama ben yanımdayken yapılırsa saygısızlık olarak görürüm bakması zaten tercih edeceği anlamına gelmez siz rahat karşılabiliosunuz demekki ne mutlu size

yapıyla alakalı heralde. bende pek kıskanmam. hele bakıştan falan hiç kıskanmam. öle ayağını denk alsın die uyarırımda içimde sorun olmaz. benim bir arkadaş vardı mesela iş yerindeki çalışma arkadaşlarından bile kıskanırdı. yapı meselesi bence. ortada birşey olduğundan değil. ama bence sorun etmeyin. güzele bakmak sevaptır :d siz hiç bakmaz mısınız güzel bir kadın gördüğünüz de yada erkek. yani illa o gözle değil. güzellikten. estetikten. güzel bir koltuk görüp bakmak gibi. güzel insan be diye :D

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu pazarda markette birbirine bakanlara vallahi akıl sır erdiremiyorum

böyle kaç saniye sürüyor acaba 10 mu 20 mi .dizilerde insanların suratlarına zoom yapıyorlar ya birbirlerine uzun uzun bakarken onun gibi mi oluyor..

kimse sapık değilse kimseye öyle uzun uzun bakamaz bakmaz biraz gerçekçi olun lütfen yaa

insanlar markette yürürken önlerine bakarlar birşeylere çarpmamak için...

kocanız ya da o kadın da bakmışlardır yani

yoksa brad pitt mi kocanız? ahmet, mehmet, hüseyin ya bunlar altı üstü sıradan türk erkeği ne kadar çekici olabilir ki
üstelik evli yani iki kere kaybetmiş bu adamlar allasen ne bu kocalarınız ben anlamadım...

deseniz ki kocam baktı sadece anlarım ama sizin gibi evli ,üstelik kucağında yavrusu olan bir hanıma da enteresan anlamlar yüklemek biraz insafsızca ve fesatça değil mi?

ama eşinizin yaptıgı ayıp bence hadii yanlızken bakabilirde yanında eşi sevdigi kadında varken geniş bir insan meziyetini alıyor bnedee birde işine geliyosa nedmekmiş yaa

gözden çıkarmış gibi ben küçük detaylara takılırım mesela yarın diklekçen ver gibii hata burda iştee :25:

canım nasıl biridir çok kin tutarmı mesela tekrar nezaman konuşursunz
duruma göre değişir normalde konuşmadan şakalaşmadan yapamayız küsüncede 1 gün gider yarına kadar yani bugün böyle geçer gibi mesela şu an canı meyve istiyodur ama vermiycem(kendi üşenri almazda soyamazda)ben yüz vermem haklıyım haksı olsam sokulurdum yanına

benim eşim erkekleri bana anlata anlata bu olayları bende hoş görmeye başladım. mesela erkek kadın arkadaş olur buna inanırım ben. o der ki asla olmaz. bir erkek senden bir şey mi istedi niyeti farklı vs vs. böle uzun uzun anlatır durmadan. erkeklerin efendisi dincisi kadına yan gözle bakmayanı olmaz der. sadece yalan söyleyini olur der. benim hemcinsimi benden iyi mi tanıyorsun der. bütün erkeklerin kendi aralarında mıhabbetleri ben biliyorum der. hatta tanıdık bi kaç kişiden de örnek vermişti. ondan sonra fikirlerim değişti. yani bakmayanı yok umutyok. baktığını çaktırmayanı var.

ama eşinizin yaptıgı ayıp bence hadii yanlızken bakabilirde yanında eşi sevdigi kadında varken geniş bir insan meziyetini alıyor bnedee birde işine geliyosa nedmekmiş yaa

gözden çıkarmış gibi ben küçük detaylara takılırım mesela yarın diklekçen ver gibii hata burda iştee :25:

bu kesinlikle sinirle söylenmiş bi laf nasıl tartıştıklarını bilemeyiz bnce ayrıntılara takılmamak gerekio ama bende çoğu zaman ayrıntılara takılırım :43:

Back
X