• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam sinirlerim bozuldu

bazı insanalr neden başka insanların hayatalrını eleştip yüzüne vurmayı severkiiii cinsel hayatlarıı öyle böyle diye ayıp olmuyomuu tamam kendisi yazmış fikir almak istemiş ama bundanda prim yapmayalım açık fikirlere yorum lara açık olamk faydalıdır ama bel altı vurmamak şartılylaa:ssz:

Ne primi ya ? Ne dediğinizin farkında mısınız siz ? Ben de o konuyla ilgili yorum yaptım. Bu sitede mi prim yapacağım, neyin primi ? Kazen , para mı veriyor bize prim için ? Allah Allah. Kim kimi eleştirmiş, yüzüne vurmuş.
Yardım etmeye çalışıyoruz burada hep beraber. Bu kadar da kötü niyetli olunmaz , sizin ki ayıp. Burada cinsel hayatla ilgili sorunu küçümseyecek olsak kendimiz öyle yorumlar açmayız.
Buranın samimiyeti farklı. Siz bu samimiyeti bilmiyorsunuz herhalde. Kim kimin yüzüne vurmaya hakkı var ki ? Belaltı vurmakmış. İthamlarınıza dikkat edin bence.

Son düzenleme:
neyse en iyisi konunun kapatılması bi dayak yemediğim kaldı kimi diyo senin kocanı kim ne yapsın herkes kendi halinde vs kimi eski konuları açıor... empati kurarak yardım edenlere çok tşk konu nasıl kapatılıor bilen varsa yardım etsin ben kk yi her zaman sığınağım olarak görmüştüm gerçek hayatta kimsenin bilmediği bi şeyi PAYLAŞTIM ne olsa yazarım yada burdaki dertleri okurum yorumlamasam da bakarım ama kimseyi yermedim azarlamadım bugüne kadar

Canım, eski konuyla ilgili yorum yaptım ben de. Ama konunu daha iyi idrak edebilmek için. Hem bu konundan pişmansan sildir o konunu. Böyle bir hakkın var.
Hem , o konunu görmemiz daha iyi oldu çünkü, daha iyi yorum yapabiliriz. Ve ben şahsen o konunu görünce sana hak verdim gerçekten.
Üzüntünü daha iyi anladım. Lütfen yanlış anlama.

Ayrıca evde değilmişsin ? İyi misin ?:50:

Son düzenleme:
Ne primi ya ? Ne dediğinizin farkında mısınız siz ? Ben de o konuyla ilgili yorum yaptım. Bu sitede mi prim yapacağım, neyin primi ? Kazen , para mı veriyor bize prim için ? Allah Allah. Kim kimi eleştirmiş, yüzüne vurmuş.
Yardım etmeye çalışıyoruz burada hep beraber. Bu kadar da kötü niyetli olunmaz , sizin ki ayıp. Burada cinsel hayatla ilgili sorunu küçümseyecek olsak kendimiz öyle yorumlar açmayız.
Buranın samimiyeti farklı. Siz bu samimiyeti bilmiyorsunuz herhalde. Kim kimin yüzüne vurmaya hakkı var ki ? Belaltı vurmakmış. İthamlarınıza dikkat edin bence.

üstünü alınmak niye ?herkesin hayatı kendine özeldir fikirleri sunarız tüm kk gibii uymak isteyen uyarr ben genleme yapıyorum kimseden alıntı yapmadım özgür fikrimi savundum hanfendii !

o döndü eve ama ben evde deilim artık

umarımm sıkıntın yokturr ama evine dönüp barışmalısın çünkü aile bireyliği kolay kurulmuyor evlilik ortaklaşa bir hayatır ve bu yönde cidi olarak sabır gerekirr

hadi bir adıma t ve mutlu ol konu hakşında son görüşüm...............:51:

üstünü alınmak niye ?herkesin hayatı kendine özeldir fikirleri sunarız tüm kk gibii uymak isteyen uyarr ben genleme yapıyorum kimseden alıntı yapmadım özgür fikrimi savundum hanfendii !

Üstüme niye alınıyorum biliyor musunuz ? O konuyla ilgili yorum yapan 2 kişiden biriyim. Ve sizin yorum yaptığınız sayfada yorumum.

Herkesin hayatı tabiki kendine özeldir. Bunun aksini söyleyen göremedim ben ? Özellikle de yorumumda bunun aksi yok zaten.

Kaldı ki, ben bana mesaj yoluyla özel şekilde anlatılmış bir şeyden bahsetmiyorum. Herkesin baktığında okuyabileceği şeyden bahsediyorum.

Yorumlarla ilgili tabi ki özgür fikirde bulunacaksınız ben bu hakkınızla ilgili bir şey de demedim. Ama "belaltı" tabiri çok kötü bir tabir. Ve kötü bir suçlama.
Tabirleriniz de aslında beni hiç ilgilendirmez, ama zan altında kalan bensem, ve prim yapmak gibi "onur kırıcı" bir yorumla zan altında kalıyorsam, üstelik tüm "İYİ NİYETİMLE" yardım etmeye çalışırken, size cevap verme hakkım doğar ...

Her genelleme, cevap doğurur. Bence direk bana yazıp ya da kime söylediyseniz, ya bunları keşke dile getirmeseydik şeklinde daha çok üzgün bir ifadeniz olsaydı suçlamak yerine. Ben de size gayet sevgiyle yaklaşır sinirli bu yorumu yapmazdım.

Böyle lafı söyleyip, üstümüze alındık mı, "hemen aaa niye alındın?" Ben de bunu anlamıyorum. O zaman hangi yorumu görüp, bu yorumu yaptıysanız muhattap alın da, iyi niyetim kırılmasın.

Son düzenleme:
Canım, eski konuyla ilgili yorum yaptım ben de. Ama konunu daha iyi idrak edebilmek için. Hem bu konundan pişmansan sildir o konunu. Böyle bir hakkın var.
Hem , o konunu görmemiz daha iyi oldu çünkü, daha iyi yorum yapabiliriz. Ve ben şahsen o konunu görünce sana hak verdim gerçekten.
Üzüntünü daha iyi anladım. Lütfen yanlış anlama.

Ayrıca evde değilmişsin ? İyi misin ?:50:
bana kalırsa hepsini sildiririm ama bilmiorum ayrıca bu konununda kapanmasını istiyorum aslında ben burda kimsenin bana hak vermesini beklemedim ama konunun hepsini okuyanlar bilir üstüme çok gelindi bi daha hiç bişey paylaşmamak üzere......

[burda yazan hiç bir arkdşaımıı şuçlamam herkeizn fikrine saygı duyarım sizinde diger arkdaşlarımızındaa çünkü hepmiz hemcins oalrak birbirimize sahip çıkıyoruz kii

ben evliyim 7 yıla dayalı bir süredir çok şükür tecrübe ve yaş meselesi korumak iç ğüdüsü olmuş olabilir hep si buu tekara yazmak istemiyorumm yorum yapmaıcamm

saygı duayrsanız sevinirim sizi veya kimseyi şuçlamam oda sizin kendi görüşünüz kötü bir yorumunzda yok anladınz umarım

bana kalırsa hepsini sildiririm ama bilmiorum ayrıca bu konununda kapanmasını istiyorum aslında ben burda kimsenin bana hak vermesini beklemedim ama konunun hepsini okuyanlar bilir üstüme çok gelindi bi daha hiç bişey paylaşmamak üzere......

Mune'ye mesaj atabilirsin. O sana yardımcı olacaktır. Ben eski konuları sildirme hakkın var diye biliyorum. İnşallah yanlış bilmiyorumdur. Onu da danışabilirsin.
Böyle deme. Yine sıkıntın olursa paylaş. Ama eski konularını da kafana takma. Gerçekten yardım etmek isteyen insanlar var. Onların yorumlarını dikkate al.

iyi deilim zaten ailemle ilgilide sıkıntılı bi dönemdeyim onların bi yığın derdi var neye üzüleceğimi bende şaşırdım evde deilim bunca derdimin arasında asık suratta çekemiycem ayrıca bazı şeyleride gözden geçirmenin zamanı geldi eşimle konuşma yapıcam ya tamam ya devam....

[burda yazan hiç bir arkdşaımıı şuçlamam herkeizn fikrine saygı duyarım sizinde diger arkdaşlarımızındaa çünkü hepmiz hemcins oalrak birbirimize sahip çıkıyoruz kii

ben evliyim 7 yıla dayalı bir süredir çok şükür tecrübe ve yaş meselesi korumak iç ğüdüsü olmuş olabilir hep si buu tekara yazmak istemiyorumm yorum yapmaıcamm

saygı duayrsanız sevinirim sizi veya kimseyi şuçlamam oda sizin kendi görüşünüz kötü bir yorumunzda yok anladınz umarım

Ben de öyle bir yorum görünce, iyi niyetimden alındım.
Neyse, tabi ki saygı duyuyorum.
Evet, hepimiz birbirimize sahip çıkıyoruz.
Konu sahibi de bu yüzden kimseye alınıp gitmesiiin :5:

iyi deilim zaten ailemle ilgilide sıkıntılı bi dönemdeyim onların bi yığın derdi var neye üzüleceğimi bende şaşırdım evde deilim bunca derdimin arasında asık suratta çekemiycem ayrıca bazı şeyleride gözden geçirmenin zamanı geldi eşimle konuşma yapıcam ya tamam ya devam....

Canım, ALLAH yardımcın olsun. Hayırlısı neyse o olsun dilerim.
Ama sanırım evet, bir şeyleri gözden geçirmek gerekiyor, çünkü sende bir insansın ve beklentilerin var.

burda çok az kişi hemcins gibi yorum yapıp düşünüo maalesef herkes birbirine kum torbası muamelesi yapıo laf söyleyip rahatlıo maalesef

o döndü eve ama ben evde deilim artık

evet cnmmm katılıyorumm sanaa hepimizi yki varızz ben tüm hemcinlseirmle gurur duyuyorumm

Canım, ALLAH yardımcın olsun. Hayırlısı neyse o olsun dilerim.
Ama sanırım evet, bir şeyleri gözden geçirmek gerekiyor, çünkü sende bir insansın ve beklentilerin var.
yorgunum hemde çoook kimseyi kaldıracak gücüm yok tek dileğim ailemin sıkıntılarından kurtulması artık başka bişey istemiyorum ben genç güzel bi kadınım hakkettiğim değeri kendime verip hayatımı yeniden yapılandıracam

evet cnmmm katılıyorumm sanaa hepimizi yki varızz ben tüm hemcinlseirmle gurur duyuyorumm

Kusura bakma lütfen, bende böyle yanlış anlaşılma suçlanma psikolojisi çok yüksek. Öyle sanınca fazla sert çıkışıyorum sanırım.
:16::16::16::16::16: :71:

[

yorgunum hemde çoook kimseyi kaldıracak gücüm yok tek dileğim ailemin sıkıntılarından kurtulması artık başka bişey istemiyorum ben genç güzel bi kadınım hakkettiğim değeri kendime verip hayatımı yeniden yapılandıracam

Yorum yapamıyorum canım. Yani yıkıcı yorum yapmak istemem. Sen kendi hakkında en iyisini bilirsin.

kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....

yenı mı evlısınız hıc okumadım yorumları ama cıkep gıtmek de olmaz ole sız bazen o bazen alttan alıcak
bıkre baktı dıye de ev terk edılmez o da ayıp yapmıs ama bence geldıgınde cok da mesafelı olmayın cok da terslemeyın derım yoksa ıyıce evden kacar
evet aslında bı tokatı bıle hak etmıs ama bır anda cekıp gıtmıs hıc bole bısey de yapmaz dıyosunuz altında baska nedenler var bence bı de ole dusunun
(kusura bakmayın tum sayfayı okumadım ya :17: )

burda çok az kişi hemcins gibi yorum yapıp düşünüo maalesef herkes birbirine kum torbası muamelesi yapıo laf söyleyip rahatlıo maalesef

yok canımm onalrında düşüncesi kendine özel sen sana en uyugun oalnını uygularsın yada kendi hayatındaki baş rol oynarısn sıkıntı yapmaa senia nalıyan insanlarda var :34:

Back
X