• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam akşam sinirlerim bozuldu

Ben böyle birşeyi asla kıskanmam.Ama erkektir yapar düşüncesinde olduğum için değil.İnsanlık hali bakar düşüncesinde olduğum için.Bende bakarım oda baksın sorun yok önemli olan bakarken ne düşündüğüdür.

Ben böyle birşeyi asla kıskanmam.Ama erkektir yapar düşüncesinde olduğum için değil.İnsanlık hali bakar düşüncesinde olduğum için.Bende bakarım oda baksın sorun yok önemli olan bakarken ne düşündüğüdür.

aslında haklısınız ama bu bıraz zamanla evlılık oturunca oluyo
yenı bı evlı ıcın aynı sey soz konusu olmaz bence

ben zannetmiyorum oyle ayilip bayilarak baktigini o an oyle denk gelmistir hani bir soz varya her otobuse bindiginde asik olup inince unutursun tesaduf kafasini kaldirinca goz goze gelmislerdir sizde ayni anda bakmissiniz abartilicak bisey yok bence yok yere yipratmissiniz kendinizi bence hic gitmeye falan kalkismayin evlilik boyle kolay yikilamaz ben esimi bir kiza bakarken yakalarsam gulerek onune bak kirarim kafani hiiiiii derim ne kavga cikar nede aldatma benim guvenim sonsuz ki kocam binde bir yani bakar oyle gozude disarda biri degil bazen denk geliyorum oyle sevgilisinin elini tutarken yanindan gecen kiza okuz gibi bakan erkek ve oylelerin yanidaki sevgili hic fark edipde kusmuyolar bile

sende bak oda baksin ne rahat evlilik bunun adina evlilik denirse,kocam varken hic kimseye bakmam banane elin erkeginden yakisiklilindan güüzellinden aynisi benim esim icinde gecerli oda bakamaz kimseye eger bakmak istiyorsa beni bosar gider elin bayanlarin süüzer ,bu neya bu nasil evlilik saygi sevgi nerde kaldi ??
böyle seyler ailenin ahlak anlayisina sigmazzz !!!

ben kocamin yaninda gezerken baskalarina baksin eee ben neciyim orda ?? niye bakiyor kadin güzelmis mini etek giymis erkekmis bakarmis ,elin kadinina ne bakiyor kocasi cikca karima ne bakiyorsun dese nolcak ??
hadi evli degil bakti bayan elin bacisi kizina ne bakiyorsun üüstelikde evli insanlara hic yakismiyor

ben cogunuz kadar modern düsünceli olamadim olmakta ISTEMIYORUM !!!

aslında haklısınız ama bu bıraz zamanla evlılık oturunca oluyo
yenı bı evlı ıcın aynı sey soz konusu olmaz bence
Ama zaten yanlış anlamadıysam konu sahibi arkadaşında evlilik öncesi 7 yıllık bir beraberlikleri var yani artık oturmuş olmalı ama yinede herkesin kendi düşüncesi.
sende bak oda baksin ne rahat evlilik bunun adina evlilik denirse,kocam varken hic kimseye bakmam banane elin erkeginden yakisiklilindan güüzellinden aynisi benim esim icinde gecerli oda bakamaz kimseye eger bakmak istiyorsa beni bosar gider elin bayanlarin süüzer ,bu neya bu nasil evlilik saygi sevgi nerde kaldi ??

ben kocamin yaninda gezerken baskalarina baksin eee ben neciyim orda ?? niye bakiyor kadin güzelmis mini etek giymis erkekmis bakarmis ,elin kadinina ne bakiyor kocasi cikca karima ne bakiyorsun dese nolcak ??
hadi evli degil bakti bayan elin bacisi kizina ne bakiyorsun üüstelikde evli insanlara hic yakismiyor

Birincisi yorumunuzu bana değil konu sahibine yapmanız gerekiyor.Hadi yaptınız bir hata bari bende cevap yazayım çünkü banada cevap yazma hakkı doğdu.

Yazdığım mesaja dikkat ederseniz bakabilir önemli olan bakarken ne düşündüğü dedim.Bende bakarım çünkü ben eşimin içini biliyorum oda aynı şekilde benim içimi biliyor.Bir kadına bakarken ayak üstü fantezi kurmadığını yada iç çekmediğini biliyorum.Neden kıskanayım ki?Ayrıca kıskanıp kıskanmamam da kimseyi ilgilendirmez çünkü konuyu ben açmadım ve kimseyede ben eşimi kıskanmıyorum sizce normal mi diye sormadım...

Son düzenleme:
Ama zaten yanlış anlamadıysam konu sahibi arkadaşında evlilik öncesi 7 yıllık bir beraberlikleri var yani artık oturmuş olmalı ama yinede herkesin kendi düşüncesi.

beraber olmak farklıama evlılık farklı bır anda bırlıkte yasayınca bı evde degısıyodur durumlar bılemıcem ama oyle dusunuyorum zaten bu bı oturma meselesı de bı 7 8 yılı bulur bence

Ayrıca benim evliliğimi saygımı sevgimi eleştirme hakkını size kim verdi sorabilirmiyim?

Ayrıca benim evliliğimi saygımı sevgimi eleştirme hakkını size kim verdi sorabilirmiyim?

baskalarina bakarak esler yanindayken,yanindaki ese cokmu saygili davranis sizce ?

iyi evliler istedine baksin o ona bu buna nasil olsa icimiz kötü degil bana ters size normal bisey diyemicem

Yine diyorum bakmaktan bakmaya fark vardır diye. Dalmış olabilir. Bir kereliğine böyle bir şey yaşandıysa hayatı ne kendinize ne de eşinize zehir etmenin anlamı yok. Ama adam alışmış; her dışarı çıktığında bayanları süzme işlemi yapıyorsa o başka. O zaman artniyet aramak lazım tabi.

kızlar eşimle güzel bi pazar günü geçiriyoduk kahvaltımızı yaptık alışverişe ve yemeğe gittik herşey iyi gidiyordu ama markette eşimin bi kadına baktığını gördüm(o bakmadığını söylüyor tabi)kadın hoş biriydi ama evli kucağında çocuk genç bi kadın hatta onunda eşime baktığını hissettim arabaya binincide patladım tabi eşim öyle bişey olmadığını yanlış anladığımı söyledi nerdeyse beni paranoyaklıkla suçlayacak kavga ettik çıktı gitti halen yok hiç böyle bişey yapmazdı sinirlerim boşaldı akşam akşam eğr gecede gelmezse sabah bende çekip gidicem....

merhaba canım boşyere sinir yapmıssın bakmayan erkekmi var arkadaşım sen dünya güzeli olsanda yine bakarlar yine bakarlar bu yüzden takma artık

baskalarina bakarak esler yanindayken,yanindaki ese cokmu saygili davranis sizce ?

iyi evliler istedine baksin o ona bu buna nasil olsa icimiz kötü degil bana ters size normal bisey diyemicem

Bence normal çünkü ben eşime güveniyorum ve bakmadan bakmaya fark olduğunu önemli olanın ne düşünerek baktığı olduğunuda vurguluyorum.

Çok şükür evliliğimizde saygıda sevgide var ama ben size neden böyle bir şeyi kıskanıyorsunuz diye eleştirmediğim için sizinde beni eleştirme hakkınız yoktur.Lütfen sürekli alıntı yaparak yorum yapmazsanız sevinirim.Bu şekilde konu sahibine bir yardımınız dokunmayacaktır.Lütfen yorumlarınızı konu sahibine yapınız.

Bence normal çünkü ben eşime güveniyorum ve bakmadan bakmaya fark olduğunu önemli olanın ne düşünerek baktığı olduğunuda vurguluyorum.

Çok şükür evliliğimizde saygıda sevgide var ama ben size neden böyle bir şeyi kıskanıyorsunuz diye eleştirmediğim için sizinde beni eleştirme hakkınız yoktur.Lütfen sürekli alıntı yaparak yorum yapmazsanız sevinirim.Bu şekilde konu sahibine bir yardımınız dokunmayacaktır.Lütfen yorumlarınızı konu sahibine yapınız.

ben bunumu kiskancam ALLAH askina :)) yani baska kadinlara bakan evli adamimi kiskancagim :D tuhafima gidiyor sadece yaninda esleri varken baskalarini süzmek

bu son alintimdir sizden eger sizde uzatmassaniz :34:

konu sahibine okadar yüklenmiski dedigi gibi bi dövmedikleri kalmis artik esinide kiskanmak suc simariklik oldu
erkekdir yapara bakara katilamiyorum malesef

ben bunumu kiskancam ALLAH askina :)) yani baska kadinlara bakan evli adamimi kiskancagim :D tuhafima gidiyor sadece yaninda esleri varken baskalarini süzmek

bu son alintimdir sizden eger sizde uzatmassaniz :34:

konu sahibine okadar yüklenmiski dedigi gibi bi dövmedikleri kalmis artik esinide kiskanmak suc simariklik oldu
erkekdir yapara bakara katilamiyorum malesef

Benim amacım uzatmak değil sadece ilk benim mesjımdan alıntı yapan siz olduğunuz için banada her mesajınızda yeni bir cevap hakkı doğuyor.

Konu sahibine yüklenen, şımarık diyen, bir dövmediği kalmış olan kişi ben değilim geçmiş sayfalardaki mesajlarda mevcut eğer amacınız o üyelere cavap yazmaksa onların yazdığı mesajlardan alıntı yaparak devam edebilirsiniz.

İyi geceler.

Son düzenleme:
bazen biz bayanları anlamak gerçekten çok zor dünden beri yapılan yorumları okuyorum
konu sahibi sizden yardım istiyor ne yapabilirim diye fikirler istiyor ama bazı yorumlar o kadar sert olmuş ki konu sahibi açtığı konuya pişmanlık duymuş resmen
cidden artık foruma konu açarken bir kere değil bir kaç kere düşünmek lazım yorum yaparken biraz empati yapın ya hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz
karşımızda ki kırılır mı üzülür mü bunlara bakılmıyor direk yargılanıyor oh ne ala
neyse ben senin yerinde olsam olan olmuş önce sakinleşmeyi beklerdim ondan sonra da eşimle doğru düzgün sakince konuşurdum konuyu kapatırdım.
ayrıca bende olsam kızardım eşim yanımda başka bir bayana baksa bekarım bu arada sadece EMPATİ yapıyorum.
ama bakmak var bakmak var nasıl baktığı önemli olan ki eşini en iyi tanıyanda sensin ayrıca ne oldu eşinle konuşmuyor musun dünden beri

Benim anlamadigim konusahibi arkadasim sana söylüyorum, bir annenin kucaginda bebegi, ve sen o anneyi kocandan kiskaniyorsun.
Yapma be güzelim bu kadarmi esinle arandaki baglariniz kopmus.
Bir anneyi, yeni dogum yapmis ( artik kac yasindaysa bebek ) bir kadindanmi esini kiskandin?
7 senedir esini taniyorsun, sende haklisin bazi erkekler pipisinden baska birsey düsünemezler, öyle bir kocan varsa ve sana karsida soguksa bu kötü iste.
Ama mutlu bir evliligin olsaydi, esin sana deger verseydi, inan bana bu seni hic rahatsiz etmeyecekti.

Kiskanclik kendisini degersiz hissettigin bir iliskide olusur. Ama esinin tüm sevgisini saygisini alan kadin, böyle ufak seylere takmaz, cünkü esine güvenir sevgisine güvenir, dürüstlügüne güvenir.

Sen bence iliskini gözden gecir, sevgi, saygi ve karsilikli cinsel cekicilik kalmamis sizde. Ama lütfen baskalarini günah kecisi olarak kullanma.
Iyiki arkadaslar senin eski konunu aciga getirdiler simdi azda olsa seni anliyabiliyorum, sana deger vermeyen bir adamla yürümeyen bir evliligi sürdürüyorsun, artik bu evlilik paranoyak bir iliskiye dönüsmüs.
Hadi güclen ve hayatina güzel bir yön ver. Esinle acik acik konus...herseyi anlatin konusun ve biribirinizi anlamaya calisin.

bazen biz bayanları anlamak gerçekten çok zor dünden beri yapılan yorumları okuyorum
konu sahibi sizden yardım istiyor ne yapabilirim diye fikirler istiyor ama bazı yorumlar o kadar sert olmuş ki konu sahibi açtığı konuya pişmanlık duymuş resmen
cidden artık foruma konu açarken bir kere değil bir kaç kere düşünmek lazım yorum yaparken biraz empati yapın ya hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz
karşımızda ki kırılır mı üzülür mü bunlara bakılmıyor direk yargılanıyor oh ne ala
neyse ben senin yerinde olsam olan olmuş önce sakinleşmeyi beklerdim ondan sonra da eşimle doğru düzgün sakince konuşurdum konuyu kapatırdım.
ayrıca bende olsam kızardım eşim yanımda başka bir bayana baksa bekarım bu arada sadece EMPATİ yapıyorum.
ama bakmak var bakmak var nasıl baktığı önemli olan ki eşini en iyi tanıyanda sensin ayrıca ne oldu eşinle konuşmuyor musun dünden beri
gerçektene pişmanlık duydum kk baya bi boyut değiştirmiş derdi olanı dövüyolar resmen empati sıfır eski konular gündeme geldi yetmedi karşıdaki kadına iftira attığım düşünüldü pes diyorum artık ben ne körüm ne paranoyak ne akıl hastası ne de iftiracıyım gayet aklı başında iftira atmayı bırakın dedikodudan bile kendimi uzak tutarım ama yemediğim damga kalmadı benden size tavsiye sıkıntınız olunca konu monu açmayın:)

Benim anlamadigim konusahibi arkadasim sana söylüyorum, bir annenin kucaginda bebegi, ve sen o anneyi kocandan kiskaniyorsun.
Yapma be güzelim bu kadarmi esinle arandaki baglariniz kopmus.
Bir anneyi, yeni dogum yapmis ( artik kac yasindaysa bebek ) bir kadindanmi esini kiskandin?
7 senedir esini taniyorsun, sende haklisin bazi erkekler pipisinden baska birsey düsünemezler, öyle bir kocan varsa ve sana karsida soguksa bu kötü iste.
Ama mutlu bir evliligin olsaydi, esin sana deger verseydi, inan bana bu seni hic rahatsiz etmeyecekti.

Kiskanclik kendisini degersiz hissettigin bir iliskide olusur. Ama esinin tüm sevgisini saygisini alan kadin, böyle ufak seylere takmaz, cünkü esine güvenir sevgisine güvenir, dürüstlügüne güvenir.

Sen bence iliskini gözden gecir, sevgi, saygi ve karsilikli cinsel cekicilik kalmamis sizde. Ama lütfen baskalarini günah kecisi olarak kullanma.
Iyiki arkadaslar senin eski konunu aciga getirdiler simdi azda olsa seni anliyabiliyorum, sana deger vermeyen bir adamla yürümeyen bir evliligi sürdürüyorsun, artik bu evlilik paranoyak bir iliskiye dönüsmüs.
Hadi güclen ve hayatina güzel bir yön ver. Esinle acik acik konus...herseyi anlatin konusun ve biribirinizi anlamaya calisin.
anneler kutsaldır ben annelere falan durduk yere hiç bişey söylemem anlamanız için o anı belkide canlandırmam gerek ben kocamın yaptığı bişeyin suçunu karşıdaki kadına atacak kadar aşağılık deilim burda yanlış yapıosun bana yönelik yorumunda.olayı anlatayım eşimin baktığı yöne baktım genç bi kadın halinden gayet memnun bi surat ifadesiyle o da eşime bakıodu buna bakışma denir sizde bilirsiniz ben kadına iftira atsam elime ne geçiçek kocamı mı aklamış olucam?hayır ben gördüğümüe inanırım ewet eşimle bi takım sıkıntılarım vardı biraz hafiflettik tam olarak çözmesekte ama burda hayatımın içinde yaşarmışcasına teşhisler koymuşsunuz eşimin bana değer vermemesi gibi herneyse benim derdim bana yeter benim gibi değersiz bi kadınla kimse vakit harcamasın lütfen.....yeter artık

Back
X