akşam akşam

Burda konulari okuyorum. Evlilikler cok karmasik. Benimde sorunlarim var evlilikle. Baslarda anlamaya calistim, iki gundurde biraktim kafa yormayi. Hayat cok stresli buyuzden insanlarmi zorlasti diye dusunuyorum. Bayanlarda duygusallik oldugu icin biraz daha insancil kalabiliyoruz ama erkekler gaddarlastikca gaddarlasiyorlar gibi geliyor.

Eşinle aradan da iletişim yok kı.
Bazı zamanlar benımde eşim geç gelır.
Ben zırt pırt ararım yemek yıcen mı bende yıyım mı veya gelırken bana al gibi gibi.
İkinizde de suç var.
Kaç yılda evliliğiniz bu hala geldı?

Eşim çoğunlukla en geç 7 de evde olur. Bugün iş için 1 saat uzaklıkta bir yere gitti. Biraz uzadı işleri, 6 dan sonra da konuşmadık açıkçası. Ben ha geldi gelir falan diye bekleye bekleye saat 9 buçuk oldu geldi. İçerde oturuyorum baktım üstünü değiştirmiş gömlek falan. Neden giyindiğini sordum dışarı çıkacağım dedi. Yemek yedin mi dedim yedim tabi bu saate mi kalacağım falan dedi. Aç aç onu beklediğimle kaldım.
Sinirlendiğimi dile getirdim. Ben suçlu oldum. İşin nasıldı diye sormamışım bilmem ne. O sanki bana sordu. Ben de çalışıyorum. Üstelik küçümsedi işimi hafife aldı. Bide bağırıp çağırıyo. Çok sinirliyim şu an kendimi ifade edememiş olabilirim.
Hadi işyerinde çok yoğundu stresten haber veremedi peki gelir gelmez dışarı çıkmasına ne demeli arkadaşlarıyla ?? Evli olan biri öyle kafasına göre hareket etmemeli.

Eşinle aradan da iletişim yok kı.
Bazı zamanlar benımde eşim geç gelır.
Ben zırt pırt ararım yemek yıcen mı bende yıyım mı veya gelırken bana al gibi gibi.
İkinizde de suç var.
Kaç yılda evliliğiniz bu hala geldı?

Aynen bende eşime aynı şeyi yapıyorum geç gelecekse eğer sık boğaz ediyorum mesaj atıyorum yiyim mi diye yeme geliyorum geç gelicem ye der yada ama bir kere bana da yaptı ama gene oturdu benimle yedi suratmi çekmeyi göze alamadı büyük ihtimal :halay:

• Beğen
Reactions: H E
Back
X