Akşam buluşma sorunu

o kafada biriyse zaten başta birlikte olma rahat normal bir insan gibi geziyor diye basit sayıp saygı duymayacak bir tipse yüzüne bile bakılmamalı bu tiplerin soyları tükenmeli böyle böyle.

o kafada biriyse zaten başta birlikte olma rahat normal bir insan gibi geziyor diye basit sayıp saygı duymayacak bir tipse yüzüne bile bakılmamalı bu tiplerin soyları tükenmeli böyle böyle.
Türk erkeklerinin çoğu böyle hatta en genişlerinden biriyle sevgili oldum o bile bir yerden sonra bu şekildeydi.

9 da çok geç değil mi ya o saatte buluşsak 12 1 e kadar oturucaz başta bu kadar taviz vermeli miyim bilmiyorum. Gündüz bende çıkmam 5-6 ideal zaten. 9 da buluşursak evime yakın bir cafe var orda buluşalım dedim başka bir cafe olmaz mı dedi.. yani çok inatçı mıdır nedir anlamadım he dese nolur ki

Ben de yerinde olsam işkillenirdim. Hayatında biri olmasından değil de hep kendi isteklerini dayatmasından. Hoş değil.

1 kere gündüz çıkar 2 kere çıkar. Hayat tarzlarınız uymuyor belli ki zorlamayın. 21 civarı hava kararıyor zaten daha. Yazın 21-22 da buluşamayacaksanız bunun kışını da düşünün.
Yine aynı küçük çemberden biri olmasın bu 😬

1 kere gündüz çıkar 2 kere çıkar. Hayat tarzlarınız uymuyor belli ki zorlamayın. 21 civarı hava kararıyor zaten daha. Yazın 21-22 da buluşamayacaksanız bunun kışını da düşünün.
Yine aynı küçük çemberden biri olmasın bu 😬
Yok o çemberden değil çok şükür. Ya yaz için falan normal evet çıkamayacağım bir saat de değil ama bu ısrarı normal mi onu anlamadım daha önce de hiç karşılaşmadım böyle bir durumla

Yok o çemberden değil çok şükür. Ya yaz için falan normal evet çıkamayacağım bir saat de değil ama bu ısrarı normal mi onu anlamadım daha önce de hiç karşılaşmadım böyle bir durumla

Yahu mecbur musunuz bu adamla görüşmeye? 5 sayfa yorum yazılmış, hala aynı soruyu soruyorsunuz.

bence haklısın şüpheci olmakta sanki saat sınırı bakalım ne kadar ilerleyecek diye deniyor gibi.. ilk zaman olmasa dahi erkekler daha çok kıza uygun zamanları kabul etmeli zaten sizde 12 gelişi kabul etmemişsiniz inat etmesi saçma. taviz vermeyin hemen zamanla daha çok taviz ister

Israr hiçbir zaman normal değil.
Gündüz neden buluşmuyoruz sevgilin mi var sorusuna “evet” diyecek g.tü olan erkek daha bu ülkede yok.
Çember dışındaki tek erkek bu değil.
Her erkek sizi avlama peşinde de değil. Güvenmiyorsanız buluşmayın.

Yanı genelde gece takılmaya alışkın biriyse normal olabilir bu düşüncesi. Ki bana göre de yaz mevsiminde gece çıkmak gezmek daha keyifli.

Ama sizin de isteğinizi anlayıp ona göre bi ortak nokta bulmalı yani gerçekten iyi niyetli karşısındakini düşünen insan böyle yapar.
Bence biraz daha vakit geçirin anlarsınız zaten düşüncesini. Ona göre devam edersiniz ya da yol verirsiniz.

Back
X