- Konu Sahibi mevsimsiz87
-
Burdaki yorumlara da hayranım. Biri bir mutsuzluğunu dile getirince sanki kendi hayatları mükemmelmiş gibi yok atar yapma falan yok filan....
Oturduğumuz ev kayınvalidemin evi. Eltimin çocuğuna bakar. Benim evim der başka bişey söylemez. Herşeye karışır. Aklına estikçe kalır. Kafasına göre değiştirir eşyaların yerini. Artık dayanılacak gibi değil. En çok üzüldüğüm şey ise eşimin bana destek olmaması. Ailesine asla laf ettirmiyor her erkek gibi. O kadar bunaldım ki anlatamam. Gidesim var buralardan.
Arkadaşlar merhaba daha önce eşimin ailesi ile aynı evde kalmayı istemediğim ile ilgili konu açmıştım. Tam bir haftadır kvalidem bizde kalıyor ve hayatı bana zindan etti. Herşeye karışıyor halıların yerini bile değiştiriyor evde. Artık bugün dayanamadım eşime bahsettim tartıştık. Kesinlikle eşim ailesini suçlu görmüyor sen yanlış anlamışsındır diyor. Akşam eve gelmicem dedim o da gelme bakalım sıkıyorsa dedi. Babamın evine gitsem olaylar iyice büyüyücek. Gitmesem gururum ne olacak bilmiyorum ya kavga sebebi ise benim kiraya çıkmam istemem. O da nasıl olsa ev var ne gerek var ev tutmaya dedi. Bilmiyorum çok karışığım...
tatlım senı hatırladım kv ne aıt evde oturuyordun ve kv altınlarını kaynına vermenı ıstıyordu o mesele ne oldu hallettınız mı
kv aynı zamanda halandı degıl mı acaba annen bır konussa yoksa cok sorun yasayacaga benzıyorsun allah yardımcın olsun
ah kıyamam. önceki konunu da hatırlıyorum. eşinin yanında kayınvalidene sor bakalım neden işte atıyorum şifonyerin yerini değiştirdin diye sor? ama sert şekilde değil. böyle rahatsız olduğun şeyleri kararlı bir ses tonu ile ciddi bir şekilde sor ama cazgır davranma. bakalım nasıl tepki vericek eğer o carlarsa sen haklı konuma çıkarsın
eğer oynamasını bilen bir kaynanan varsa masum pozunu da keser olaylar sende patlar muhtemelen. bugün istersen evine git hiçbir şey konuşmadan tavır almadan bir gece geçir. yarın duruma göre babana olmasa da bir yakınına gidersin illa ki evi terk etmelik bir durum varsa. bence ailen olayı çok karıştırır. bugün gitmemen de karıştırır.
kızlar konu sahibinin kayınvalidesi aynı zamanda halası zaten olaylar büyür baba evine gitsem demiş yani evine dönecek, burdada bizden olurmu evine dön dememizi bekliyodu bende ilk yorumda biraz sert çıktım galiba beklediği olmadı, kadınların evden gitmeyi koz olarak kullanmasını hiç anlamıyorum ve hoşlanmıyorum gördüğünüz gibi erkekler artık umursamıyo, hem gidip hemde tıpış tıpış dönen taraf kadın olursa erkek 1-0 öne geçer ve iyice azıtır, iş evden gitmeye geliyosa boşanılsın, çocuk oyuncağı değil bu işler, ayrıca kadın evinden gitmez erkek defolsun gitsin kavga vs anında
Arkadaşlar merhaba daha önce eşimin ailesi ile aynı evde kalmayı istemediğim ile ilgili konu açmıştım. Tam bir haftadır kvalidem bizde kalıyor ve hayatı bana zindan etti. Herşeye karışıyor halıların yerini bile değiştiriyor evde. Artık bugün dayanamadım eşime bahsettim tartıştık. Kesinlikle eşim ailesini suçlu görmüyor sen yanlış anlamışsındır diyor. Akşam eve gelmicem dedim o da gelme bakalım sıkıyorsa dedi. Babamın evine gitsem olaylar iyice büyüyücek. Gitmesem gururum ne olacak bilmiyorum ya kavga sebebi ise benim kiraya çıkmam istemem. O da nasıl olsa ev var ne gerek var ev tutmaya dedi. Bilmiyorum çok karışığım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?