• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam eve gitmeliyim yoksa kalmalımıyım?

Eve gitmemekle iyi yapmissin.
Ben bu iliskileri anlamiyorum, halan ayni zamanda, sana daha da yakin olmasi lazim.
Bazen krizlerden firsat cikar.
Sende bunu kullan ve kiralik ev icin kesin garanti al.
Yoksa hayatin boyunca kv nin golgesi altinda yasarsin.
Altinlarinida asla ama asla verme

Hatta imkan varsa simdi altinlarini kullanarak krediyle ev almaya calisin.
Hem esin biraz daha sorumluluk alir,
Hemde altinlardan umudu olanlar icin yorgan gider kavga biter.

Ahh canım ben aynı sorunu kendi annemle yaşıyorum. Bi süre benle bi süre ablamla yaşayan annem evime her gelişinde evin coğrafyasını değiştiriyor:) Yaptığım hiçbir işi beğenmiyor çamaşırları yıkayıp çırpıp seriyorum peşimden aynı çamaşırı tekrar çırpıp seriyor. Yatakbaşındaki komidinleri yan çevirmeye kalkıyor.Evin dekorasyonundan dolapların içine kadar kendine göre düzenliyor. Evimi dantelle donatmak istiyor modelinede kendisi karar veriyor. Temizliğe başlayacağımda önce şurayı temizle, ütü yap, çamaşır yıka gibi komutlar veriyor.Nereye gidip nereye gitmeyeceğime eşimden daha çok karışıyor. Daha neler neler. Ben nereye kaçayım...

Evet sizi çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor bir durum. Bana zaten evlenirken bu ev senin dediler. Benim en çok zoruma giden konu bu. O zaman neden şimdi bu kadar müdahale ediliyor. Benim kimsenin malında mülkünde evinde gözüm yok. 1+1 kirada da oturmaya razıyım yeter ki huzurum olsun. Bir evde iki kadın olmuyor ev ev üstüne olmuyor. Herkesin düzeni farklı, düşüncesi farklı. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun.

Canim benim evet actigin konulari hatirliyorum.sana yorum da yazmisdim.ya oyle olur.evlndkden sonra hala teyze kalmiyor.benim yeyzem bana yspmadigini burakmadi.aileme kendi kardesine yanima gelip gitmesine izin vermrdi.konu hall oldu demissin tuttularmi kirayi?gerekirse babanla sakinve konus derdini anlat belki kardesi ondan cekinir.kizimi sana uzesin diye vermedim ben senin kanin caninim o da benim canimdan kanimdan kizim.bi de hazir kpnu acilmisken kredi cekicez de altinlarini da almaya bak. hakkimizda hayirlisi.

Arkadaşlar merhaba daha önce eşimin ailesi ile aynı evde kalmayı istemediğim ile ilgili konu açmıştım. Tam bir haftadır kvalidem bizde kalıyor ve hayatı bana zindan etti. Herşeye karışıyor halıların yerini bile değiştiriyor evde. Artık bugün dayanamadım eşime bahsettim tartıştık. Kesinlikle eşim ailesini suçlu görmüyor sen yanlış anlamışsındır diyor. Akşam eve gelmicem dedim o da gelme bakalım sıkıyorsa dedi. Babamın evine gitsem olaylar iyice büyüyücek. Gitmesem gururum ne olacak bilmiyorum ya kavga sebebi ise benim kiraya çıkmam istemem. O da nasıl olsa ev var ne gerek var ev tutmaya dedi. Bilmiyorum çok karışığım...

eğer soylediğin şeyin arkasında durmazsan ilerde başaka konulardada seni ciddiye almaz bence gitme ciddiyetinin ve söylediğini yapabileceğını kendine guvendiğini bilsin

bencede bir laf sölemişsin arkaında dur ozaman gitme yanı

yarım yamalak yapmamak lazım bazı şeyleri başka türlü anlamıyorlar

Back
X