banada bakar mısınnn
güzel tesellilere o kadar ihtiyacım var ki:103:
aynen yaa bi kere ben evliyim ki:26:ailenizle ilgili problemleriniz var buna sebep erkek arkadaşınız sanırım ona güvenmiyorlar yada onu istemiyorlar.yakında sevgilin varsa onunla yoksa iş hayatında biriyle seyahate çıkacaksın.fakat sonunda umduğun gibi olmayacak sevgilinizle sorunlar yaşayacaksınız
bana pek bu fal tutuyormuş gibi gelmedi :) sence ?
aynen yaa bi kere ben evliyim ki:26:
o zamannnnnnnnnnn bi tane dahaa
canım evliysen sevgilin kısmı kocan yazmışım gibi düşünerek yorumlayabilirsin kendine
rapis kahve falıma bakabilirmisin?
canım ben kahve falı bakamıyorumki sen bakabiliyorsan benimkine bakarmısınama sana tarot bakarım istersen
hi hi bende bakamıyorum ki? sadece melek kartı açıyorum ben
sen katina almıştın ...öğrendin mi bişeyler?
bende almayı düşünuyorum da çok mu zor bakmak ya:26:
canım bence alma hiç tavsiye etmem bir fal açıyorum falda başka bir kadın çıkıyo insanın morali alt üst bu fala ne zaman baksam hep moralim bozuluyo büyülerden falan bahsediyo kardeşim katinayla benden çok ilgileniyo ben ilk baktım moralim bozulunca sevmedim o da bakıyo diyorki zaten her baktığım falda mutlaka kötü bişey çıkıyo diyor ama zaten hayattada herşey çok güzel gitmiyor dedi. bence alma eğer fal kartı almayı düşünüyorsan bence tarot al yada iskambil falını merak ediyorum bende
ya tarot vardı bende...
ama hiç sevemedim ...anlayamadım hiç bakmayı sonra da attım...
katinanın kitabını okumuştum ...
biraz sıkıcı biraz da etkileyiciydi...çok karrasız kaldım...
geçen aylarda gözüme ilişti deste ama soğu geldi bana elim uzanmadı bir türlü...
fakat şimdi beni çağrıyor gibi
bende de melek kartları ve tarot var..ılk zamanlar bakamıyordum ama sımdı bıraz daha ıyı..rica etsem banada bakarmısın bu aralar cok kotuyum??
emek verdiğin bir konuda istediğine ulaşamamışsın terfi edememek gibi bu da senin çalışmanı etkiliyor insanlarla çatışıyorsun.içinde bulunduğun kararsılık seni yanlış faaliyetlere itebilir.şuan bir ilişkin varmı bilmiyorum eğer varsa ilişkinin gidişatı pek iyi çıkmamış sanki saplantılı bir ilişki bu yoksa da olacak olan ilişkin öyle olabilir sorunlu bir ilişki çıkmış canım senin için iyi değil.
seni depresyona sokabilir.bu ilişki sende hayal kırıklığı yaşatıp seni insanlardan uzaklaştırabilir yalnız kalmak isteyip uzak yerlere çekilmek isteyebilirsin insanlara güvenini azaltabilir ama belki inançlarına sarılıp manevi anlamda Allah a yakınlaşırsın
bana bakar mısın lütfen
özellikle aşk hayatıyla ilgili bugün sevgilimden ayrıldım
bende de melek kartları ve tarot var..ılk zamanlar bakamıyordum ama sımdı bıraz daha ıyı..rica etsem banada bakarmısın bu aralar cok kotuyum??
Rica etsem bana da bakarmisin kocamla ayriyim benu aricakmi lutfen sevinirim bakarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?