Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

banada bakar mısınnn
güzel tesellilere o kadar ihtiyacım var ki:103:

ailenizle ilgili problemleriniz var buna sebep erkek arkadaşınız sanırım ona güvenmiyorlar yada onu istemiyorlar.yakında sevgilin varsa onunla yoksa iş hayatında biriyle seyahate çıkacaksın.fakat sonunda umduğun gibi olmayacak sevgilinizle sorunlar yaşayacaksınız

bana pek bu fal tutuyormuş gibi gelmedi :) sence ?

banada bakar mısınnn
güzel tesellilere o kadar ihtiyacım var ki:103:

aynen yaa bi kere ben evliyim ki:26:

o zamannnnnnnnnnn bi tane dahaa

canım ben kahve falı bakamıyorumki sen bakabiliyorsan benimkine bakarmısın ama sana tarot bakarım istersen

hi hi bende bakamıyorum ki? sadece melek kartı açıyorum ben

sen katina almıştın ...öğrendin mi bişeyler?

bende almayı düşünuyorum da çok mu zor bakmak ya:26:

Son düzenleme:
canım bence alma hiç tavsiye etmem bir fal açıyorum falda başka bir kadın çıkıyo insanın morali alt üst bu fala ne zaman baksam hep moralim bozuluyo büyülerden falan bahsediyo kardeşim katinayla benden çok ilgileniyo ben ilk baktım moralim bozulunca sevmedim o da bakıyo diyorki zaten her baktığım falda mutlaka kötü bişey çıkıyo diyor ama zaten hayattada herşey çok güzel gitmiyor dedi. bence alma eğer fal kartı almayı düşünüyorsan bence tarot al yada iskambil falını merak ediyorum bende

hi hi bende bakamıyorum ki? sadece melek kartı açıyorum ben

sen katina almıştın ...öğrendin mi bişeyler?

bende almayı düşünuyorum da çok mu zor bakmak ya:26:

ya tarot vardı bende...

ama hiç sevemedim ...anlayamadım hiç bakmayı sonra da attım...

katinanın kitabını okumuştum ...

biraz sıkıcı biraz da etkileyiciydi...çok karrasız kaldım...

geçen aylarda gözüme ilişti deste ama soğu geldi bana elim uzanmadı bir türlü...

fakat şimdi beni çağrıyor gibi

bana bakar mısın lütfen
özellikle aşk hayatıyla ilgili bugün sevgilimden ayrıldım

bence katinayı alma ama sen bilirsin. keşke tarotu atmasaydın biraz deneseydin zamanla olurdu ben mesela burada ilk zamanlar falına bakıyorum ya mesela senin çıkan kartların fotoğraflarını ve kartların açıklamalarının fotoğrafını çekip koyuyordum siteye :) yorumlayamıyordum sonra bu siteden 1-2 kişi dediki rapisa onu yapmakta ne var resimleri çekip koymakta ne var biz yorum bekliyoruz dediler bende kendimce yorumlamaya çalıştım sonra bu konuyu açtım işte fal bakarken başka tarot falı bakanlar falan bana fikir verdiler internetten kart açılımına falan baktım öyle öyle hislerimi de katıp bakmaya çalışıyorum baze tutuyor bazen tutmuyor :) öyle işte

bende de melek kartları ve tarot var..ılk zamanlar bakamıyordum ama sımdı bıraz daha ıyı..rica etsem banada bakarmısın bu aralar cok kotuyum??

Öncelikle çok teşekkür ederim :)
Gerçekten de dediğiniz gibi işle ilgili sıkıntılarım var bir türlü olduğum yerden ayrılamadım bir hareket bereket olduğu da yok iyice canım sıkıldı. İlişkim de yok ama saplantılı bir aşık olduğum doğru birisi var ve canımdan bezdiriyor beni, çok sorunlu ve olumsuz diyemem ama çok da güllük gülistanlık değil doğrudur..

ilişkiniz güvensizlik yüzünden mi bitti acaba.ayrıldığın sevgilin ateş grubu burcu mu.maddi konulara önem veren,arkadaş canlısı,bencil,açıksözlü biri galiba.sevgilin iyi niyetli biri değil saplantılı bir ilişki olmuş sizinkisi onun yolundan gitmemelisiniz bence ama gideceksiniz sankii.zor bir dönem geçireceksiniz ama ardında olumlu gelişmeler olacak.

bana bakar mısın lütfen
özellikle aşk hayatıyla ilgili bugün sevgilimden ayrıldım

bende bakmaya çalışıyorum pek anlamıyorum sende benim falıma bakarsan sevinirim.

hayatından memnunsun mutlusun ama birazda hayalperest birisin insanlardan biraz uzaksın dikkat et bu seni gerçek hayattan uzaklaştırabilir.su grubu burcusun sanırım.aşkta hayal kırıklığı yaşamışsın belkide bu yüzden insanlardan uzaklaştın, kendini yorgun hissediyorsun benim gibi :) bu ruh halin yüzünden karşına çıkan bir fırsatı kaçırabilirsin.fakat sen hayatında bir atılım yapacaksın olgunlaşıp hayata bakış açın değişecek tabi olumlu yönde.şuanki maddi durumun nasıl bilmiyorum ama ilerde maddi manevi zenginleşeceksin mutlu bir hayatın olaca inşallah

bende de melek kartları ve tarot var..ılk zamanlar bakamıyordum ama sımdı bıraz daha ıyı..rica etsem banada bakarmısın bu aralar cok kotuyum??

duygusal birisin duygusal yaşantında yeni bir başlangıç yapacaksın bu ilişki sayesinden kendini daha iyi anlayacak iç dünyandaki güzellikleri farkedeceksin.sevgi aşk adına şanslı bir döneme giriyorsun.falında sanki şuan böyle hissediyormuşsun gibi çıktı sanki yeni aşıklar gibi için kıpır kıpır ayrıldık diyorsun o yüzden belki oldu olacak bişeydir bilemiyorum.fakat bu ilişki seni sonradan mutsuz edecek bir ilişki gibi görünüyor.mutluyum diye sevinirken hata yaptığını anlayacaksın.tekrar başlasanızda sonunda yine sorun yaşayacaksınız

Rica etsem bana da bakarmisin kocamla ayriyim benu aricakmi lutfen sevinirim bakarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…