ilişkiniz güvensizlik yüzünden mi bitti acaba.ayrıldığın sevgilin ateş grubu burcu mu.maddi konulara önem veren,arkadaş canlısı,bencil,açıksözlü biri galiba.sevgilin iyi niyetli biri değil saplantılı bir ilişki olmuş sizinkisi onun yolundan gitmemelisiniz bence ama gideceksiniz sankii.zor bir dönem geçireceksiniz ama ardında olumlu gelişmeler olacak.
benden bir konuyu saklaması yüzünden ayrıldım yine güvensizliğe giriyor sanırım. oğlak burcu kendisi. iyi niyetli değil derken biraz daha açar mısın lütfen ne konuda iyi niyetli değil.
ta ilkokul 1.sınıftan beri arkadaşız ama son 3 senedir aşırı samimiydik onu çok iyi tanıdığımı düşünüyordum çok iyi biriydi ki aslında hala öyle sayılır. 4 aydır sevgiliydik kısa sürede saplantı olması zor gibi bilemiyorum
teşekkür ederim.
Hayatımla ilgili genel olarak banada tarot açarsan çok sevinirim :)
Rica etsem bana da aşk hayatım ile ilgili bakar mısınız
aldatılma mı yaşadınız?bu aralar streslimisiniz sanırım bu yüzden karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremiyorsunuz.yakın bir zamanda şimdikinden daha mutlu bir yaşantın olacak yaşama sevincin olacak.dostlarınla sevdiklerinle beraber olacaksın.isteklerine hedeflerine ulaşacaksın.maddi anlamda daha iyi bir duruma geçeceksin.belki bir hediye alacaksın
canım falında pek ilişkiyle ilgili bişeye rastlamadım
Alphesibia isimli üyeden önce,
tarot isteyen üyelere neden bakilmiyor ?
bir esitsizlik söz konusu degil mi ?
canım ben buraya yazan herkese bakmakta yetişemiyorum bazen müsait olunca bakıyorum online olan kişilerden bir kaçını yorumlamaya çalışıyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor buna bu kadar takılma bence
banada bakarmisin rica etsem ?
okul durumum ne olacak ?
ve genel olarak bakarsan sevinirim...
tesekkürler simdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?