Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

Selam cnm rica etsem bana da bi tarot açar msn bu aşk hayatım nereye gdyr ;-)

banada bakarmisin rica etsem ?
okul durumum ne olacak ?
ve genel olarak bakarsan sevinirim...
tesekkürler simdiden

Rica etsem bana da bakar mısın? Uzun zamandır sevgilimle sıkıntılarımız var nereye varabilir ve aile hayatımla ilgili..

Son düzenleme:
Rica etsem bana da aşk hayatım ile ilgili bakar mısınız

Son düzenleme:

benden bir konuyu saklaması yüzünden ayrıldım yine güvensizliğe giriyor sanırım. oğlak burcu kendisi. iyi niyetli değil derken biraz daha açar mısın lütfen ne konuda iyi niyetli değil.
ta ilkokul 1.sınıftan beri arkadaşız ama son 3 senedir aşırı samimiydik onu çok iyi tanıdığımı düşünüyordum çok iyi biriydi ki aslında hala öyle sayılır. 4 aydır sevgiliydik kısa sürede saplantı olması zor gibi bilemiyorum

teşekkür ederim.

Son düzenleme:
canım fal bu doğru çıkacak diye birşey yok saplantı olmaması da iyi bişey :)

hoşlandığım biri var sırf kişiliğinden dolayı ilgimi çekti ama ne ben onu çok tanıyorum ne de o beni tanıyor yeterince. ve karşılıklı oturup sohbet etmişliğimiz bile yok ama düşünce tarzının bana ne kadar yakın olduğunu biliyorum. Bir ihtimal var mı acaba bizim yakınlaşmamız için? :)

yaşantınızda bazı sorunlarınız var zor durumda kalmışsınız sizin iradeniz dışında bir bitiş yaşanmış belki bu bir ayrılıkta olabilir aileden birinin ayrılması gibi.yaşadığınız sıkıntıyla ilgili daha önce de girişimleriniz başarısızlıkla sonuçlanmış.yine de mücadele ediyorsunuz.fakat aslında hayatınız düşündüğünüz kadar zor değil siz biraz büyütüyorsunuz bu sorunları biraz daha duyarlı ve girişken olursan daha güzel bir gelecek için olumlu gelişmeler olabilir.yakın zamanda daha güzel bir yaşantın olacak mutlu bir birlikteliğe adım atabilirsin yada bir birlikteliğin varsa bunu 1 adım öteye taşıyabilirsin.kendine daha çok güveneceksin.idealindeki gibi biri çıkacak karşına.etrafındaki insanlar aşık olduğunu düşünüyor.ilişkinde mutlu olamaktan korkuyorsun acaba yanlış bir tercih mi yaptım diye.

Hayatımla ilgili genel olarak banada tarot açarsan çok sevinirim :)

aldatılma mı yaşadınız?bu aralar streslimisiniz sanırım bu yüzden karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremiyorsunuz.yakın bir zamanda şimdikinden daha mutlu bir yaşantın olacak yaşama sevincin olacak.dostlarınla sevdiklerinle beraber olacaksın.isteklerine hedeflerine ulaşacaksın.maddi anlamda daha iyi bir duruma geçeceksin.belki bir hediye alacaksın

canım falında pek ilişkiyle ilgili bişeye rastlamadım

Rica etsem bana da aşk hayatım ile ilgili bakar mısınız

Evet canım bi dönem sıkıntı yaşadım. Yeni evli olduğum dönemde eşimi her nekadar sevgili olduğumuz dönemde tanıdığımı düşünsemde yeni bi hayata sevdiğim insanla bile olsa adım atmak beni o dönem baya zorladı yeni hayat yeni aile onlara alışmak yani eşimin ailesine sıkıntılı bi süreçti ama geçti :) çok tşk ederim falıma baktığın için bu arada canım :)

Son düzenleme:
Sizden rica etsem benim de tarot falıma bakabilir misin..
Mümkünse aşk, para, genel hayat alanlarında bakabilirseniz sevinirim...

Hayır yaşamadım çok şükür:26: Aslında benim hayatım hep onun üzerine kurulu ama yinede güzel şeyler çıkmış teşekkür ederim canım :)

Alphesibia isimli üyeden önce,
tarot isteyen üyelere neden bakilmiyor ?
bir esitsizlik söz konusu degil mi ?

Son düzenleme:
canım ben buraya yazan herkese bakmakta yetişemiyorum bazen müsait olunca bakıyorum online olan kişilerden bir kaçını yorumlamaya çalışıyorum bazen tutuyor bazen tutmuyor buna bu kadar takılma bence

Alphesibia isimli üyeden önce,
tarot isteyen üyelere neden bakilmiyor ?
bir esitsizlik söz konusu degil mi ?

inançla ilgili genel toplumdan farklı fikirleriniz varmı?biraz uçlarda gezen birisiniz sanırım.bu aralar kendini mutlu hissediyorsun.hissettiğin olumlu gelişmeler gerçek olacak.iyilik sever pratik başarılı birisin.okulda da sanata dayalı bir bölüm mü okuyorsun.okul hayatında dengeli ve sabırlısın.çalışmayı seviyorsun.biraz içine kapanık birisin başkalarına karşı kayıtsız kalıyorsun bu iletişimini zorlaştırıyor bu gerçek hayattan uzaklaştırabilir seni biraz daha insanlarla iletişime geçmek için çaba harcamalısın.yakında eski bir arkadaşın yada dostunla bir görüşmen mi oldu.okulla ilgili başarısız olma ihtimalin var bu sanırım biraz kendini kapatmandan kaynaklı gibi geldi bana.dostlarınla sevdiklerinle beraber mutlu olmak istiyorsun.çok uykum geldi zor bakıyorum.etrafındaki insanlar senin kararsız kendini korumakta güçlük çektiğini düşünüyorlar sanki elin kolun bağlanmış kendini korumaya çalışsanda bile önünü göremiyorsun gibi görüyorlar seni.ilerde başarılı olacaksın söylediğim gibi bazı sıkıntıların olacak ama hayatında okulla ilgili koyduğun hedefi başaracaksın.

banada bakarmisin rica etsem ?
okul durumum ne olacak ?
ve genel olarak bakarsan sevinirim...
tesekkürler simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…