ii akşamlar cnm sıkma canını umarım sıkıntın ne ise bi an önce geçer moralin hep yüksek olurarkadaşlar şuan fal bakacak durumda değilim moralim çok bozuk iyi geceler herkese
canım ben kahve falından pek anlamıyorum ama denerim bakmayı
Kendini iyi hissettiğinde bak canım şimdi hemen zorlama kendini ben aklımdayken attım fotoları
canım birde fotoğrafları çekerken daha yakından çekmeye çalış bence yani ben neredeyse fincanın içine giriyorum
29 yaş balık içinkızın bilgili biri sanırım bir işe başlamış ama işten ayrılma gibi bir durum olmuş.başarısızlık korkusu yaşıyor.kızınız erkek arkadaşından maddi durumu iyi olmadığı için ayrılık mı yaşadı yada ayrılmayı mı düşünüyor?işle ilgili konuda genç bir erkekten bir haber alacak.kızınız devlette çalışmayı mı düşünüyor bu kişi ona bu konuda bir haber getirecek karşına bir takım problemler çıksada bunlar çözülmeyecek şeyler değil. ama sanırım işe başlaması hemen olmayabilir.
24 yaş oğlakküçük kızınız evli mi?mutlu bir yaşamı var kendisi sağlıklı huzurlu.kızınız evli değilse de evlenmeyi düşünüyor sanırım.erkek arkadaşına çok güveniyor.işle ilgili olumlu gelişmeler olacak.başladığı işte iyi bir konumda olacak belki bir yönetici bilemiyorum ama başladığı işte başarılı olacak ve kendine güveni olacak.ama yinede işe girdikten sonra bir süre maddi sıkıntı yaşayabilir.birde kızınızın metabolizmasıyla ilgili bir sorunu olabilir
çalışıyormusun canım parayla ilgili bir mevzuda rekabet içine girmişsin yani başarmak için mücadele veriyorsun.kendini yorgun hissediyorsun biraz daha esnek davranabilirsin.paraya karşı bir düşkünlüğün mü var? bu mücadele ettiğin yerden gelecek para yüksek bir miktar sanırım.deneyimin var kendini güçlü hissediyorsun.risk almayı seviyorsun.geçen 3-5 gün içinde eski bir dostunla karşılaşmışsın yada görüşmen olmuş geçmişe baktığında mutlu oluyorsun.yaşamayı seviyorsun.yakın zamanda mekan veya ev değişikliği yapabilirsin.mekan değişikliğinden sonra yanlış anlaşıldığını düşünüp seni anlamaları için Allah tan yardım beklediğin bir durum olabilir.etrafında senin başladığın işle ilgili ilerde başarılı olacağın düşünülüyor ve bu işte sana yardım eden birileri daha var beraber çalışıyorsunuz belki ortakların olabilir.bir süre iş hayatında durgunluk yaşayabilirsin bu senin yanlış karar vermene sebep olabilir.kazancından daha fazla para harcadığın içinde zorluk çekebilirsin
Adım Sümeyra 24.04.1981 dogumluyum evliyim calisiyorum simdiden tesekkur ederim
canım senin işhayatında bir sorun mu var başka bir iş mi yapmak istiyorsun ama bu iyi mi olur kestiremiyorsun.birazda dinlenmeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun.bu konuda sana yaşça büyük biri yardım almışsın.işinde harcadığın emeğin karşılığını alamadığını düşünüyorsun.canım senin yüklü miktarda borcun mu var.bugünlerde eşinle bir anlaşmamı barışma mı öyle bir ortak noktada buluşmuşsunuz.evle ilgili bir değişiklik yapmayı başka bir yerde uzun süre kalmayı düşünüyorsan yakında olabilir.
canım senin işhayatında bir sorun mu var başka bir iş mi yapmak istiyorsun ama bu iyi mi olur kestiremiyorsun.birazda dinlenmeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun.bu konuda sana yaşça büyük biri yardım almışsın.işinde harcadığın emeğin karşılığını alamadığını düşünüyorsun.canım senin yüklü miktarda borcun mu var.bugünlerde eşinle bir anlaşmamı barışma mı öyle bir ortak noktada buluşmuşsunuz.evle ilgili bir değişiklik yapmayı başka bir yerde uzun süre kalmayı düşünüyorsan yakında olabilir.
Merhaba tarot falına yeni bakmaya başladım isteyen olursa bakmaya çalışırım eğer fal bakmayı bilen varsa da benim falıma da bakarsanız sevinirim yaptığım yorum tutuyormu belirtirseniz bende çıkıp çıkmadığını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?