Akşam isteyenlere tarot falı bakıcam

arkadaşlar şuan fal bakacak durumda değilim moralim çok bozuk iyi geceler herkese
ii akşamlar cnm sıkma canını umarım sıkıntın ne ise bi an önce geçer moralin hep yüksek olur

Selam cnm musaıt oldugunda benım ıcınde tarot acarmısın genel durum için

canım teş ekkürler.Bir kısmı doğru bir kısmı yanlış çıktı ama yine de tekrar teşekkürler.

canım bi müsait olduğunda bana da baksan ya gecen canın sıkkındı umarım şimdi iyisindir:26:

çok teşekkür ederim saol :)

ben 51.sayfadA KALMIŞIM. GÖZDEN KAÇIRMISIN GALİBA .BAKARSAN SEVİNİRİM.

20.03.77LİYİM.BEKARIM.ADIM HANDAN.

canım senin işhayatında bir sorun mu var başka bir iş mi yapmak istiyorsun ama bu iyi mi olur kestiremiyorsun.birazda dinlenmeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorsun.bu konuda sana yaşça büyük biri yardım almışsın.işinde harcadığın emeğin karşılığını alamadığını düşünüyorsun.canım senin yüklü miktarda borcun mu var.bugünlerde eşinle bir anlaşmamı barışma mı öyle bir ortak noktada buluşmuşsunuz.evle ilgili bir değişiklik yapmayı başka bir yerde uzun süre kalmayı düşünüyorsan yakında olabilir.

Adım Sümeyra 24.04.1981 dogumluyum evliyim calisiyorum simdiden tesekkur ederim

rapisa çok olmadıysam rica etsem iş için? :) arkadaşlıklarım ve aşk için de olur.. ama önce iş :)

Tekrar tesekkur ederim

merhaba rapisa eğer hala bakıyorsan banada tarot bakabilirmisin. ben 25 yaşımdayım bekarım başak burcuyum. aşk ve iş hakkında yorum yapabilirsen çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…