- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosver yemezse yemesin. Zamanla alisir insan. Ne kadr ayip ya onu yardm edip hazirlamasi gerekrken! Iste adam dedgn kadinina deger vercek. Sizinki eger hep boyleyse Allah yardimciniz olsunMerhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
hamileliğinizin sıkıntılarını tahmin edemeyecek , millet bir kuru ekmeği bulamazken kurduğunuz sofraya burun bükecek şükürsüz bir adama ikinci çocuk kaza ile oldu sanırım.Merhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
Cok sever cok değer verir ama bazı konularda çok gaddar.Ne harcamama karışır ne de 5dk boş vaktini disarida harcar bizim icin gece gündüz çalışıyor diyebilirim ama böyle olacaksa git aldır bebeği dedi.Birden kolayca en acımasız cümleyi kurabiliyor sinirlenince
Ufacık bi tartışma olmuş neden bunu ailenizle paylaşacaksınız kiMerhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
Merhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
Cok sever cok değer verir ama bazı konularda çok gaddar.Ne harcamama karışır ne de 5dk boş vaktini disarida harcar bizim icin gece gündüz çalışıyor diyebilirim ama böyle olacaksa git aldır bebeği dedi.Birden kolayca en acımasız cümleyi kurabiliyor sinirlenince
hamilesin hassasın olabilir böyle şeyler...bazen küçük saçma şeyler insana dert oluyor haklısın...allah sağsalim kucağına almak nasip etsin bebeğini...Merhaba hanımlar ikinci çocuğuma hamileyim ve hamileliğin başındayım.Dolayisiyla bulantı iştahsızlık baş dönmesi gibi durumlarım var.Bugun akşam yemeğinde bir önceki günden kalan yemekleri ısıttım ve hadi yemeğe dedim.Esim dünkü yemege desene dedi bende sert bi tavırla beğenmeyen yemez dedim. Sonrasında kalkıp yatak odasına gitti.Bu şekilde küçük şeyler hep büyük krizlere dönüşüyor.Olay büyüdü ve o kadar çok ağladım ki...Ailemle paylaşsam araları daha soğuk oluyor ve haliyle her insan çocuğu mutsuzken huzursuz olur.Size anlatmak istedim bu durumda ne yapmalıyım?
+1Valla ben tatlı dil olayını kabul etmiyorum. Adam öküzlük yapmış gereken cevabı da almış.
Ek olarak aldır demeye dili varan bi adamın çocuğunu aldırırdım! Kimse taşlamasın, o sabinin günahı ne?