Ben kilomu bir iki kilo aşınca bu yolu cok denerım ve anında eskı kıloma kavusurum.
Ya bir meyve yerim ya bır bardak süt ya da yoğurt.
Bu aksam da sadece haslanmıs brokoli yıyeceğim ,
Bende işe yarıyor ama ben kısa süreli kullanıyorum vermem gereken kilo max 3 kılo falan oluyor çnk
Uzun sürede ne kadar saglıkllı olur bılemem
benım vermem gereken tam 9 kılom var 74 kıloyum suan 65 kıloya dusmek ıstıyorum cabam bu yüzden ama ne derece etkili olucak bilemiyorum açıkcası herhangi bir sağlık sorıınu yaşatacagını düşünmüyorum bu durumun bana çünkü gün boyu almam gereken vitamini alıyor kendımı vitaminsiz aç bırakmıyorum sadece 17:00 dan sonra ağzıma birşey sürmemeye özen gösteriyorum
Uzun süreli sağlıksız olur. Birkaç gün yediklerinizi dengelemek için kullanılabilir.sadece akşam yemeğini keserek ayda kaç kilo verebiliriz acaba diye düşündüm ve uygulamaya koyuldum 21/02/2017 tarihi itibariyle haftasonu aksam yemeği yemek zorunda kaldım esimin evde olması sebebiyle bugun itibariyle kaldıgım yerden devam haftasonu tartıldıgımda tartı -1 kg gösteriyordu bu şekilde kilo vermeyi başaranlar varmı
İlk bir kac gün ciddi aclık yasadım sekersiz sütsüz kahve içerek açlıgımı bastırdım sonrasında vucut alısıyor zatenNasıl acıkmıyorsunuz akşam yemeyince?
Bir diyetisyen bunun sağlıksız bir yöntem olduğunu söylemişti.. sabah 8 de kahvaltı yapıyorsanız 14 saatlik açlık vücuda zarar verir demişti.. ama uygulayan ve kilo veren çok kişi var.. herkesin bünyesi farklı.. ben olsam az da olsa 19 gibi yer bırakırım.. Spor ile verilecek az bir kilo fazlaniz var nasılsa..
::Can boğazdan gelir çok takıyorsunuz kilo meselesini. Bizdeki mutfak başka nerde var. Böyle birşeye sahipken tadını çıkarın
bebegım var ve calısıyorum spor yapmaya ne yazıkkı zaman ayıramıyorum o yuzden bu yolu sectım 9 kılo dıle az gıbı gelse de ne yazıkkı cok zor gıdıcek gıbı duruyor
aclık hissettiğimde sütsüz sekersiz nescafe içiyorum bastırıyor açlığımıNasıl acıkmıyorsunuz akşam yemeyince?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?