akşam yemeği yemeden zayıflayanlar

Bigbangg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
47
18
3
35
sadece akşam yemeğini keserek ayda kaç kilo verebiliriz acaba diye düşündüm ve uygulamaya koyuldum 21/02/2017 tarihi itibariyle haftasonu aksam yemeği yemek zorunda kaldım esimin evde olması sebebiyle bugun itibariyle kaldıgım yerden devam haftasonu tartıldıgımda tartı -1 kg gösteriyordu bu şekilde kilo vermeyi başaranlar varmı

Ben kilomu bir iki kilo aşınca bu yolu cok denerım ve anında eskı kıloma kavusurum.
Ya bir meyve yerim ya bır bardak süt ya da yoğurt.
Bu aksam da sadece haslanmıs brokoli yıyeceğim ,
Bende işe yarıyor ama ben kısa süreli kullanıyorum vermem gereken kilo max 3 kılo falan oluyor çnk

Uzun sürede ne kadar saglıkllı olur bılemem

Ben kilomu bir iki kilo aşınca bu yolu cok denerım ve anında eskı kıloma kavusurum.
Ya bir meyve yerim ya bır bardak süt ya da yoğurt.
Bu aksam da sadece haslanmıs brokoli yıyeceğim ,
Bende işe yarıyor ama ben kısa süreli kullanıyorum vermem gereken kilo max 3 kılo falan oluyor çnk

Uzun sürede ne kadar saglıkllı olur bılemem

benım vermem gereken tam 9 kılom var 74 kıloyum suan 65 kıloya dusmek ıstıyorum cabam bu yüzden ama ne derece etkili olucak bilemiyorum açıkcası herhangi bir sağlık sorıınu yaşatacagını düşünmüyorum bu durumun bana çünkü gün boyu almam gereken vitamini alıyor kendımı vitaminsiz aç bırakmıyorum sadece 17:00 dan sonra ağzıma birşey sürmemeye özen gösteriyorum

canım diyet kısmında akşam 5ten sonra yemeyerek zayıflayanlar diye bir başlık var bir oraya göz at istersen çok uzun zamandan beride aktif bir konu orası..daha fazla kişiyle fikir alışverişinde bulunabilirsin

Ben de biraz kilom artınca hemen bu yolu denerim. Akşam yememeye çalışırım. Yıllardır faydasını görüyorum..

Can boğazdan gelir çok takıyorsunuz kilo meselesini. Bizdeki mutfak başka nerde var. Böyle birşeye sahipken tadını çıkarın :halay::KK50:

Çok çabuk geri alırsınız, bahsettiğiniz bir iki kilo değil çünkü. Sizin yerinizde olsam akşam yemek yerdim ama hafif şeyler seçerdim ve mümkünse 5ten önce yerdim. Evlenene kadar hep böyle yaptım, midemde yeterli boşluk bırakır tıka basa doldurmazdım. O zamanlar 48 gelirdim (kıyafetle) yani 46 falanmışımdır. Ne zaman evlendim, çalışmaya başladım ve yemek saatleri geç saatlere kaldı, işte o zaman 54ü falan gördüm :)) ha bakarsan çok bi fark değil, aman aman kilo da değil. Ama sağlıksız olunca etkisi de olumsuz oluyor ne yazık ki, çabuk yorulmalar vs

Göbek varsa eritir ilk başta öğlen ye ama akşam yeme bencede birkaç ayda 2 kiloda versengobekten verirsin direk ben bekar ken hiç akşam yemeği yem3zdim uzun vadede birsey olmadı çünkü sabah ve öğlen yeterince yiyorum zaten

benım vermem gereken tam 9 kılom var 74 kıloyum suan 65 kıloya dusmek ıstıyorum cabam bu yüzden ama ne derece etkili olucak bilemiyorum açıkcası herhangi bir sağlık sorıınu yaşatacagını düşünmüyorum bu durumun bana çünkü gün boyu almam gereken vitamini alıyor kendımı vitaminsiz aç bırakmıyorum sadece 17:00 dan sonra ağzıma birşey sürmemeye özen gösteriyorum

Ben öğlen yemeği yani saat 1300
Sonrası yemiyorsunuz sanmıştım

Akşam 6 sonrası bir şey yemedim protein ağırlıklı beslendim 6 ayda 15 kg verdim

Bir diyetisyen bunun sağlıksız bir yöntem olduğunu söylemişti.. sabah 8 de kahvaltı yapıyorsanız 14 saatlik açlık vücuda zarar verir demişti.. ama uygulayan ve kilo veren çok kişi var.. herkesin bünyesi farklı.. ben olsam az da olsa 19 gibi yer bırakırım.. Spor ile verilecek az bir kilo fazlaniz var nasılsa..

sadece akşam yemeğini keserek ayda kaç kilo verebiliriz acaba diye düşündüm ve uygulamaya koyuldum 21/02/2017 tarihi itibariyle haftasonu aksam yemeği yemek zorunda kaldım esimin evde olması sebebiyle bugun itibariyle kaldıgım yerden devam haftasonu tartıldıgımda tartı -1 kg gösteriyordu bu şekilde kilo vermeyi başaranlar varmı
Uzun süreli sağlıksız olur. Birkaç gün yediklerinizi dengelemek için kullanılabilir.
Zaten uzun süreli yaparsanız vücut alışacağı için cevap vermeyecektir.
Aynı diyete de vücut bir süre sonra tepki vermez.

Bir diyetisyen bunun sağlıksız bir yöntem olduğunu söylemişti.. sabah 8 de kahvaltı yapıyorsanız 14 saatlik açlık vücuda zarar verir demişti.. ama uygulayan ve kilo veren çok kişi var.. herkesin bünyesi farklı.. ben olsam az da olsa 19 gibi yer bırakırım.. Spor ile verilecek az bir kilo fazlaniz var nasılsa..

bebegım var ve calısıyorum spor yapmaya ne yazıkkı zaman ayıramıyorum o yuzden bu yolu sectım 9 kılo dıle az gıbı gelse de ne yazıkkı cok zor gıdıcek gıbı duruyor

Can boğazdan gelir çok takıyorsunuz kilo meselesini. Bizdeki mutfak başka nerde var. Böyle birşeye sahipken tadını çıkarın :halay::KK50:
::

:) haklısın ama ne yazıkkı öyle olmuyo kılo gorunusun yanında sağlık acısından da zararlı zayıf bır ınsan kadar enerjık olamıyor kılolu ınsan daha cabuk yoruluyor daha cabuk tıkanıyor malesef

bebegım var ve calısıyorum spor yapmaya ne yazıkkı zaman ayıramıyorum o yuzden bu yolu sectım 9 kılo dıle az gıbı gelse de ne yazıkkı cok zor gıdıcek gıbı duruyor

Öyle düşünmeyin bu kilolar zor gider derse beyniniz vücut vermez.. Ana ve ara öğün yapsanız biraz da evde hareketler derken 2 ayda bile gider..

Back
X