Akşam Yemeği

RENEWA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
101
187
33
48
3 senedir devam eden bir ilişki. Yaşlar kemale ermiş. Ben bekar o boşanmış 2 çocuklu bir adam. Birebir kaldığımızda bulutların üstüne çıkaran herşeyi yapabilecek gibi görünen herkesin sakın kaçırma dediği benim tanıdıklarım tarafından el üstünde tutulan suçlunun hep ben olarak görüldüğü bir karakter.
Bu akşam bir yemekte iş ortağı ve en yakın arkadaşlarının olduğu çoluklu çocuklu eşli bir toplantı. Ve ben ofiste tek başıma oturuyorum.
Bir yerde bir yanlış var. Onların ve onun yaptığımı , benim bunu takmam mı bunu bilmiyorum işte.
Akla ihtiyacım var gerçekten.

50 lerinde gibi konuşmuşsunuz.Daha durun yahu ne kemale ermesi.
3 senedir evlilik adına atılan bir adım yok mu? Söz ya da nişan

Hayır çocuklar var çok hassaslar. Ayrıca böyle bir beklentim de yok. Onunla yaşadığım hayatı seviyorum(dum) . Sadece dışlanmış gibi olmak çok canımı sıktı.

Canım yanlış anlama ama bekar birisin adammı kalmadı boşanmış çocuklu adamı buldun.neden böyle diorum,çnkü ilerde illaki sorunlar yaşayacaksın ,şimdi aşıkın en üst noktasında olduğun için hepsine katlanabilirmişsin gibi geliyor sana ama evlendikten belli bir süre sonra anlayacaksın ne demek istediğimi.bu eşli görüşmeler asla bitmeyecek tabikide kim olsa takar kafaya...

henüz etiketlemeyi bilmiyorum huzurgizemmm. Bende buna takıldım zaten . Nedennn. Neden orada değilim. Neden bana sen bunları haketmiyorsun ama çağırmadı deniliyor. O çağırmadıysa senin ne işin var orda.

Size teklif etmedi mi? Bosandı kesin di mi? Arkadaşları ortagi sizi taniyor mu?

+1
Çoluklu çocuklu adam dedik burda amma baksanıza poposu kalkmış bu kız nasılsa gitmez diye havalara girmiş.

İlişkini biraz gözden geçirme vaktin gelmiş bence .

Evlilik yok , çünkü adamın çocukları hassas .

Eee eyvallah .

Ortak yaşam nerde ?

Birlikte yapılacak bir çok şey ...yemekler , tatiller ... kısıtlanacak

Neden ? Çocuklar hassas .

Çekmek zorunda olmadığını hatırlatayım istedim sevgili R RENEWA

Konuyu dün gece kah kavga ederek kah ağlayarak konuştuk. Bana haklısın diyor ben gereğini yapacağım diyor. Sen benim her şeyimsin herkes bunu idrak edecek diyor. Ama. ama bunu 1 yıldır hep söylüyor.

Bu adamla evlenme.
Başka bir sey demiyorum.

Bdv de bekar kız evli adam konularına denk gelirsen mutlaka oku.
Benim anlatmam gereken hepsi o konularda yazıyor.

İlişkini devam ettirip ettirmemek sana kalmış ama evlenme.

R RENEWA

Konunuz bir filmin fragmani gibi geldi nedense...

Adamın çocuklu olması falan sorun değil de, çocuklar hassas gibi bir durum bana bahane gibi geldi. Ayrıca evli olmasanız bile eğer birlikteyseniz, ciddi bir ilişkiyse eşli bir yemekte seni de götürmesi gerekirdi. Bence otur bir şeyleri baştan düşün.

Çocuklar hassas diyorsa ben bunu mazeret olarak sunduğunu pek düşünemem..
Çocuklar için eminim zordur başka bir kadını babalarının yanında görmek...
Sonuçları erkek arkadaşınızı korkutuyor sonunu kestiremıyor olabilir..
Bu birlikteliği istiyorsanız dayanbildiğiniz noktaya kadar dayanmak zorundasınız..
Çocuğunuz olmadığı için belki anlam yükleyemiyor kırılıyorsunuz doğal olarak .
Belkide evli olmadığınız için çevresi uygun görmüyordurki bence sorun olan tamda bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…