Mış bence fazla gibi sanki neden gitmedin ki o yemeğe?Hayır çocuklar var çok hassaslar. Ayrıca böyle bir beklentim de yok. Onunla yaşadığım hayatı seviyorum(dum) . Sadece dışlanmış gibi olmak çok canımı sıktı.
Neden sevgilisi olarak o yemekte yanında oturmuyorsun? Bu sorunun cevabı çok önemli.
Canım yanlış anlama ama bekar birisin adammı kalmadı boşanmış çocuklu adamı buldun.neden böyle diorum,çnkü ilerde illaki sorunlar yaşayacaksın ,şimdi aşıkın en üst noktasında olduğun için hepsine katlanabilirmişsin gibi geliyor sana ama evlendikten belli bir süre sonra anlayacaksın ne demek istediğimi.bu eşli görüşmeler asla bitmeyecek tabikide kim olsa takar kafaya...
Adamın çocuklu olması falan sorun değil de, çocuklar hassas gibi bir durum bana bahane gibi geldi. Ayrıca evli olmasanız bile eğer birlikteyseniz, ciddi bir ilişkiyse eşli bir yemekte seni de götürmesi gerekirdi. Bence otur bir şeyleri baştan düşün.3 senedir devam eden bir ilişki. Yaşlar kemale ermiş. Ben bekar o boşanmış 2 çocuklu bir adam. Birebir kaldığımızda bulutların üstüne çıkaran herşeyi yapabilecek gibi görünen herkesin sakın kaçırma dediği benim tanıdıklarım tarafından el üstünde tutulan suçlunun hep ben olarak görüldüğü bir karakter.
Bu akşam bir yemekte iş ortağı ve en yakın arkadaşlarının olduğu çoluklu çocuklu eşli bir toplantı. Ve ben ofiste tek başıma oturuyorum.
Bir yerde bir yanlış var. Onların ve onun yaptığımı , benim bunu takmam mı bunu bilmiyorum işte.
Akla ihtiyacım var gerçekten.
Konunuz bir filmin fragmani gibi geldi nedense...
Neden ?Size teklif etmedi mi? Bosandı kesin di mi? Arkadaşları ortagi sizi taniyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?