Akşam Yemeği

Hayır çocuklar var çok hassaslar. Ayrıca böyle bir beklentim de yok. Onunla yaşadığım hayatı seviyorum(dum) . Sadece dışlanmış gibi olmak çok canımı sıktı.
Ama evli olsaydınız teklif etmesine gerek bile olmayacaktı sende orda olacaktın.Birde gerçekten "sevdiğim adamla herşeyi paylaşayım benimde bir çocuğum olsun "hiç mi istemedin ya da istemezmisin

Ama evli olsaydınız teklif etmesine gerek bile olmayacaktı sende orda olacaktın.Birde gerçekten "sevdiğim adamla herşeyi paylaşayım benimde bir çocuğum olsun "hiç mi istemedin ya da istemezmisin
Sevdiğim adamla her şeyi paylaşmayı tabi ki isterim. Ama bunların arasında benim için çocuk yok. Ben öyle bir sorumluluk almak istemiyorum. Ben insanları bir birine bağlayan o gizli gücün çocuk olduğuna inanmıyorum.

Çocuklar hassas diyorsa ben bunu mazeret olarak sunduğunu pek düşünemem..
Çocuklar için eminim zordur başka bir kadını babalarının yanında görmek...
Sonuçları erkek arkadaşınızı korkutuyor sonunu kestiremıyor olabilir..
Bu birlikteliği istiyorsanız dayanbildiğiniz noktaya kadar dayanmak zorundasınız..
Çocuğunuz olmadığı için belki anlam yükleyemiyor kırılıyorsunuz doğal olarak .
Belkide evli olmadığınız için çevresi uygun görmüyordurki bence sorun olan tamda bu.
Anlatmak istediğim tamda bu. kime göre uygun. kim bunu belirleyen. Çocukları konusunda ki hassasiyetinin mantık çerçeve sin de sonuna kadar arkasındayım.

Anlatmak istediğim tamda bu. kime göre uygun. kim bunu belirleyen. Çocukları konusunda ki hassasiyetinin mantık çerçeve sin de sonuna kadar arkasındayım.
Bunu belirleyen yasanmislik...
Herkes onu eskiden evli bugün tek boşanmış bekar erkek olarak biliyor...

Eğer yanında isteseydi emin ol hiç bir güç buna mani olamazdı.

Ne hassas çocuklar ne çevre ne eski eş

Sevdiğim adamla her şeyi paylaşmayı tabi ki isterim. Ama bunların arasında benim için çocuk yok. Ben öyle bir sorumluluk almak istemiyorum. Ben insanları bir birine bağlayan o gizli gücün çocuk olduğuna inanmıyorum.
Öyle olsa kimse boşanmazdı zaten.Ama herkesin çocuğuyla arasında hiç bitmeyecek herkesten önceye aldığı güçlü bir bağ vardır.E onlar için evlenemiyorsa, ortamı da sevgililiği kabullenemiyorsa bu hep böyle gidecek demektir.Sana haksızlık bu.

Bunu belirleyen yetişmiş olduğu aile ve yakın arkadaşları...
İnsan kabuğunu kırıp çıkamıyor saplanıp kalabiliyor..
Belki arkadaş çevresi sevgilinizin eski eşini çok seviyor saygı duyuyordur.
Eşimin annesi babası ayrılmış ve sonrasında baba başka bir kadınla evlilik yapmış bu sayede arkadaş gurubunu kaybetmiş çünkü istememişler.
Üstelik yabancı bir aile ama prensip meselesi.

Orada olsanız kendinizi o ortama ait hissedecek miydiniz

Eşim 10 yıllık eşim bazı yemek düğün vs gibi etkinliklere götürmez beni zira o ortam beni açmaz kendisi de benim bazı iş yemeklerime vs gelmez zira rahat edemeyiz

Mesela iş yemeği var derim gel ya da gelme demem ama bilirim ki gelmez

Bunu belirleyen yetişmiş olduğu aile ve yakın arkadaşları...
İnsan kabuğunu kırıp çıkamıyor saplanıp kalabiliyor..
Belki arkadaş çevresi sevgilinizin eski eşini çok seviyor saygı duyuyordur.
Eşimin annesi babası ayrılmış ve sonrasında baba başka bir kadınla evlilik yapmış bu sayede arkadaş gurubunu kaybetmiş çünkü istememişler.
Üstelik yabancı bir aile ama prensip meselesi.
Bana anlatılan eski eşin sevilmediği kimse ile anlaşamadığı. Ayrıca ben bu akşam ki yemekte olan evli erkelerin hepsi ile bir şekilde dışarıda oturup sohbet edip hatta bazen çok eğlenip dağıtmışlığım var. Sorun erkekler gibi gelmiyor. sorun bu erkeklerin her şeylerini biliyor olmamdan rahatsız olmaları gibi geliyor. Bu akşam yemekte olan o adamları be 7- 8 senedir tanıyorum.Sevgilimi 3 senedir o adamlardan biri vasıtası ile tanıdım.

Bana anlatılan eski eşin sevilmediği kimse ile anlaşamadığı. Ayrıca ben bu akşam ki yemekte olan evli erkelerin hepsi ile bir şekilde dışarıda oturup sohbet edip hatta bazen çok eğlenip dağıtmışlığım var. Sorun erkekler gibi gelmiyor. sorun bu erkeklerin her şeylerini biliyor olmamdan rahatsız olmaları gibi geliyor. Bu akşam yemekte olan o adamları be 7- 8 senedir tanıyorum.Sevgilimi 3 senedir o adamlardan biri vasıtası ile tanıdım.
O halde sorunu biliyorsunuz sıkıntı yapmanıza değmez :)

Orada olsanız kendinizi o ortama ait hissedecek miydiniz

Eşim 10 yıllık eşim bazı yemek düğün vs gibi etkinliklere götürmez beni zira o ortam beni açmaz kendisi de benim bazı iş yemeklerime vs gelmez zira rahat edemeyiz

Mesela iş yemeği var derim gel ya da gelme demem ama bilirim ki gelmez
orada olmak zaten istemezdim ve dediğiniz gibi kendimi hiç rahat hissedemezdim. Derdim orada olup olmak değil. Çağırıl mamak. Erkek arkadaşımın bunca yaşanmışlığa rağmen hayırdır ne oluyoruz dememiş olması ve bunca tartışmaya rağmen şuan orada olması.

Kendıne uygun bırını bul uc yıl ızun bır sure evlılık adına bır soz nısan gıbı bırsey yapılalıydı hep ıkıcı plan kalıcaksın gıbı ve dahası bubadam senı kullanıyor gıbı

Konuyu dün gece kah kavga ederek kah ağlayarak konuştuk. Bana haklısın diyor ben gereğini yapacağım diyor. Sen benim her şeyimsin herkes bunu idrak edecek diyor. Ama. ama bunu 1 yıldır hep söylüyor.

Bu adamdan size bir yol olnaz hanımefendi bu kadarını söylerim.

İşte yemeğe davet edilmemenizin sebebi belkide budur...Aralarında konuşup anlaşmış olabilirler.
İşte yemeğe davet edilmemenizin sebebi belkide budur...Aralarında konuşup anlaşmış olabilirler.
Keşke bana sen çok şey biliyorsun adamlar tedirgin oluyor deseydi. o zmn böyle hissetmezdim. Sorun bile çıkarmazdım.

Back
X