• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşam Yemeği

Bazen yapıyorlar sebep illa sizle alakalı olmuyor eşim birkez böyle bişeyde bemi çağırmadı kavga ettik bana dediki çünkü sen işime karışıyorsun o masadaki akıllı ben olmalıydım çünkü işi ben yapıcam dedi somradüşününce hak verdim. Bazem yapıyorum bunuo_O

Oluru yok bu ilişkinin. Çok pişman olursun ilerde. Çok çok iyi düşün. Bu hayat dışarıdan göründüğü gibi değil. Bahanelerle hayat geçmez.

Dün gece mesajla çok ciddi kavga ettik. Hatta mesajla beni terk etti. Üzerine çok gittiğim için sinirlendiğini düşündüm.Ama haklı olduğumun da sonuna kadar arkasındayım. Neyse ben dün gece ki terk edilmeyi bugün çok ciddiye almamıştım. Aramadım sormadım , az önce mesaj attı. sakinleştim iş çıkışı konuşalım diye. İşte bu kısım ürküttü beni galiba bitirme konuşması yapmaya geliyor.

Dün gece mesajla çok ciddi kavga ettik. Hatta mesajla beni terk etti. Üzerine çok gittiğim için sinirlendiğini düşündüm.Ama haklı olduğumun da sonuna kadar arkasındayım. Neyse ben dün gece ki terk edilmeyi bugün çok ciddiye almamıştım. Aramadım sormadım , az önce mesaj attı. sakinleştim iş çıkışı konuşalım diye. İşte bu kısım ürküttü beni galiba bitirme konuşması yapmaya geliyor.

bakalım ne konuşacakmış haspam. hem suçlu hem güçlü. şu erkeklerin bi de üste çıkması yok mu.

Eger bir baba cocuklari hassas diye hayatina bir kadini almiyorsa anlarim.
Ancak aldigi halde almiyormus gibi yaparsa anlayamam.
Bu durumda çünkü sadece çocuklarını degil yanindaki kadını da kandirmis oluyor.
Yanindaymis gibisiniz ama yaninda degilsiniz.
Adamin hayatında her yerde -mis gibi sahte gibi..
Makyajkolik vardi basina neler geldi adamin o hassas olan çocuğu yüzünden..

Burda bitirme konuşmasını yapabilecek kişi sensin bu arada
O değil

Özür diledi. Yanlış yaptığının farkına vardığını ve bir daha asla böyle bir şeyin yaşanmayacağını söyledi.
Göreceğiz bakalım...

Back
X