Akşam Yemeği

Acaba evli olmadığınız sadece sevgili olduğunuz için sizi ortamlarına uygun görmüyor olabilirler mi? Hafif kadın mahiyetinde.. Ha şunuda söylemeden geçemicem çocuklarının psikolojisini çok düşünen bir insan hayatınada ciddi anlamda kimseyi almayacak. Sizde bir annenin babanın evledısınız sizin psikolojiniz ne olacak. Umrunda bile değilsiniz bence.bunlar bahane..bulutların üzerinden inin ve gerçekleri görün.

Acaba evli olmadığınız sadece sevgili olduğunuz için sizi ortamlarına uygun görmüyor olabilirler mi? Hafif kadın mahiyetinde.. Ha şunuda söylemeden geçemicem çocuklarının psikolojisini çok düşünen bir insan hayatınada ciddi anlamda kimseyi almayacak. Sizde bir annenin babanın evledısınız sizin psikolojiniz ne olacak. Umrunda bile değilsiniz bence.bunlar bahane..bulutların üzerinden inin ve gerçekleri görün.
Hafif kadını hiç üstüme alınmam. O zmn derim ki git daha ağırı ile birlikte ol. dedikleriniz çok doğru. bende bir yol bulmaya çalışıyorum işte .

Iyi de adamların ya da eşlerinin eski eş ile ilişkisi vardır

Burada ne konular açılıyor yani sizin arkadaşınız olsa belki siz de dersiniz onun sevgilisi ile aynı masada oturdun küstüm sana diye

Îkinci eşler bile sıkıntı oluyor ki sevgili daha büyük sıkıntı

Eşimin eski sevgilisinin fotosuna baktılar diye konular dahi var burada o nedenle çağırılmamanız çok garip gelmedi

Iyi de adamların ya da eşlerinin eski eş ile ilişkisi vardır

Burada ne konular açılıyor yani sizin arkadaşınız olsa belki siz de dersiniz onun sevgilisi ile aynı masada oturdun küstüm sana diye

Îkinci eşler bile sıkıntı oluyor ki sevgili daha büyük sıkıntı

Eşimin eski sevgilisinin fotosuna baktılar diye konular dahi var burada o nedenle çağırılmamanız çok garip gelmedi
Bu üç beş aylık yada herhangi bir ilişki olsaydı çok haklıydınız. Ama yansıtılan bu değil. Yol almaya çalıştığını herkes senin benim sevgilim olduğunu anlayacak idrak edecek diyen bir adamın şuan orada olaması. Çağırmasınlar anlamaya çalışırım. Ama sevgilim dediğim adamın orada olmasını anlıyamiyorummmmm.

Hic kimse mukemmel degildir. 2 yüzü vardir belki.
Bilemem adami tanimadan iftirada atamam.
Ama hic kimse mukemmel değildir. Bunuda bu davranisi ile anlamis olduk.
Biz bile bekarken ayri ulkelerde olmamiza ragmen esim surekli simdi akrabamnizin dugunune gidiyorum keske sende burda olsaydin vsm gibi seyler derdi hep ki sizinki 3 yildir zaten goya herkes biliyor ama hala ayri tutuyor. Ne demek gelmezdin? Neden ki gelmememi gerektiren bir durum mu vardi diye sorsaydin keske.
Ben sevmedim. Guvenemedim. Okurken negatif elektrik aldim sevgilinizden.3 yil ciktiktan sonra elbette bir beklentiniz olacak. Maalesef hepninceligi cocuklar olacak ve bu seni cok yipratacak.
Bence kendinzie gore biri ile evlenin.

+1
Çoluklu çocuklu adam dedik burda amma baksanıza poposu kalkmış bu kız nasılsa gitmez diye havalara girmiş.
Hayır normal çöpsüz üzüm adamlar bile kafadan kontak iken ,boşanmış çocuklu adam hepten problemli olur.ki adamdaki rahatlık everestte maşAllah..ah biz kadınlar ah.neyaparsak kendimize yapıoz...

Hayır normal çöpsüz üzüm adamlar bile kafadan kontak iken ,boşanmış çocuklu adam hepten problemli olur.ki adamdaki rahatlık everestte maşAllah..ah biz kadınlar ah.neyaparsak kendimize yapıoz...
Normalde kızın adamı çevresine kabullendirmeye idrak ettirmeye çalışması gerekirdi.Sonuçta bekar kız evlenmiş boşanmış 2 çocuklu adamla.Burda tam tersi ki boşanmış adamın mutlaka bir falsosu vardır diyoruz yani.Özgüven tavan

Normalde kızın adamı çevresine kabullendirmeye idrak ettirmeye çalışması gerekirdi.Sonuçta bekar kız evlenmiş boşanmış 2 çocuklu adamla.Burda tam tersi ki boşanmış adamın mutlaka bir falsosu vardır diyoruz yani.Özgüven tavan
iyi tanıdığımı düşünüyorum.Sizce nedir falsosu benim göremediğim.

Aynen ya , sanki evlenmiş boşanmış iki çocuklu olan kendisi değil gibi...ama dediğin gibi kadının gitmeyeceğinden emin ki böyle falsolar veriyor.dedim ya erkeklerin totoları kaldıra kaldıra aldatılıyoruzda,dayakta yiyoruz,hakarette çekioz,böyle yalnızda kalıoz....gibi gibi.....

iyi tanıdığımı düşünüyorum.Sizce nedir falsosu benim göremediğim.
Bana pek güvenilir gelmedi bu adam.Açık söyleyeyim ilk önce evlenmesine (yada ciddi anlamda hayatına birini almasına) engel olan çocuklarının hassasiyetinin boşanmasına nasıl engel olamadığını düşündüm mesela.Çok ama çok büyük önemli bir neden olmalı.Kadınların hataları yüzünden biten evlilik çok azdır.Burdaki konuları okursanız helede çocuklu anneler neler çekiyor evliliği yürütmek için.
Kendini size denk görmesi yine tuhaf.Hiç evlenmemişsiniz.Sizde sizin gibi herşeyi ilk defa yaşayacak biriyle olabilirdiniz.
Sonra şu lafa da çok takıldım "herkes seni sevgilim olarak idrak edecek" 1 yıldır neyini millete anlatamamışki bunun.Sanki bir kusurunuz var da kabullendiremiyormuş gibi.Hadi çocuklarını geçtik arkadaşlarına da mı laf geçiremiyor saydıramıyor.
Hepsini bırakalım. 3 yıl çok uzun bir zaman.Beklentilerinizin olması çok normal ama onun çokda umrunda değil ki siz olmadan kavga ettiğiniz halde eşli bir yemeğe gidiyor.
Tuhaf değil mi bunlar.Cevapları sizde var mı bilmiyorum ama çok iyi düşünmeniz gerek.Hakkınızda en iyi kararı verirsiniz inşallah.

Bana pek güvenilir gelmedi bu adam.Açık söyleyeyim ilk önce evlenmesine (yada ciddi anlamda hayatına birini almasına) engel olan çocuklarının hassasiyetinin boşanmasına nasıl engel olamadığını düşündüm mesela.Çok ama çok büyük önemli bir neden olmalı.Kadınların hataları yüzünden biten evlilik çok azdır.Burdaki konuları okursanız helede çocuklu anneler neler çekiyor evliliği yürütmek için.
Kendini size denk görmesi yine tuhaf.Hiç evlenmemişsiniz.Sizde sizin gibi herşeyi ilk defa yaşayacak biriyle olabilirdiniz.
Sonra şu lafa da çok takıldım "herkes seni sevgilim olarak idrak edecek" 1 yıldır neyini millete anlatamamışki bunun.Sanki bir kusurunuz var da kabullendiremiyormuş gibi.Hadi çocuklarını geçtik arkadaşlarına da mı laf geçiremiyor saydıramıyor.
Hepsini bırakalım. 3 yıl çok uzun bir zaman.Beklentilerinizin olması çok normal ama onun çokda umrunda değil ki siz olmadan kavga ettiğiniz halde eşli bir yemeğe gidiyor.
Tuhaf değil mi bunlar.Cevapları sizde var mı bilmiyorum ama çok iyi düşünmeniz gerek.Hakkınızda en iyi kararı verirsiniz inşallah.
artık cevap vermediğim için açtı bu konuyu:((

Aynen ya , sanki evlenmiş boşanmış iki çocuklu olan kendisi değil gibi...ama dediğin gibi kadının gitmeyeceğinden emin ki böyle falsolar veriyor.dedim ya erkeklerin totoları kaldıra kaldıra aldatılıyoruzda,dayakta yiyoruz,hakarette çekioz,böyle yalnızda kalıoz....gibi gibi.....
Evet maalesef biz kadınlar sevdikçe "sencil" erkeklerde sevildikçe "bencil" oluyorlar.Sonrada başımıza gelmeyen kalmıyor.

valla eğer tanıdıklar onu el üstünde tutuyor seni suçlu buluyorsa bu sanıldığının aksine senin değil onun hatası. demek ki çok da mükemmel değilmiş.

Benimsoruma cevap vermediniz bosanma davasi sonuclanmis mi bu adamin? Anlattiklariniz sanki hala evli olabilcegini dusundurdu.

+1

Konuyu dün gece kah kavga ederek kah ağlayarak konuştuk. Bana haklısın diyor ben gereğini yapacağım diyor. Sen benim her şeyimsin herkes bunu idrak edecek diyor. Ama. ama bunu 1 yıldır hep söylüyor.

yetişkin insanlarsınız herkesin idrak etmesini mi bekleyeceksiniz
karşı çıkan birileri mi var neden böyle yok sayıyor ki sizi

Siz zamanında bu adam evliyken,henüz boşanmamışken mi sevgili olmaya başlamıştınız,mantıklı başka bir açıklaması yok,niye etrafındakilere sizi kabul ettirmeye çalışsın,sizin varlığınız onları niye rahatsız etsin

Back
X