Akşam yemeğini annesinde yiyecekmiş beyefendi?

Yesin ne var bunda. Siz de gidin, beraberce yiyin gelin.
Benim esimde yer. Benim evde yapmadigim seyleri(iskembe gibi), kv yapinca orda yer. Ama biz beraber gideriz. Ben gidemedigimde de o gider.Ne var ki bunda.

aranıZda küslük varsa ona bişey diyemem , gitsin görsün annesini ben gitmek istemem. Arada normal kv gelin problemi vardır küslük yoktur bu durumda oğlu yalnızmış gibi davranması yanlış
Kesinlikle kusluk bi durum yok.4 yildir evliyim iki sene onlarla yasadik.iki senedir ayriyiz ve hep boyle.ama dedim ya alistmondan beklemiyorum artk

Kesinlikle kusluk bi durum yok.4 yildir evliyim iki sene onlarla yasadik.iki senedir ayriyiz ve hep boyle.ama dedim ya alistmondan beklemiyorum artk
Yaşınız da çok küçükmüş.eşine bu durumdan rahatsız olduğunu belirt tepki göster sen yalnızmısın de. O da eşimle gelecem desin

Kızlar hamileyim bunun dolayısıyla oruç tutmuyorum eşim de fırıncı havalar sıcak da değil ama israrlarima rağmen oruç tutmuyor her neyse biraz önce aradı annesinde yemek yiyecekmiş ne yediginin önemi yok büyük ihtimalle eşim yapacak yemeği emin değilim ama sen ye ben annemde yiyeceğim ne demek ben neyim burda nasıl tepki vermeliyim akşam gelince zaten suratimdan anlar ama çok sinirlendim ben annemde yiyeceğim sen yemeği kendine göre yap konuşursam ağır konusucam neyse ya sabır

ben de geliyim mi gerek var mı ? demedin mi?
neden seni istememiş anlamadım.
annesiyle mi küssünüz?

benim eşim de dün bu saatlerde aradı iftara kalayım ben arkadaşlarla işyerinde tmm mı dedi
ben de oturdum bi güzel peynir ekmek yedim :D nolucak ki bi geceden?

annesinin de gönlünü yapıversin bi akşam.
yemekten sonra eve gelmeyecek mi?

Ay hayır alışma çok kızdım şu anda
Ama alakasız zamanlarda babanneligi tutar kesin
Yok iste babaanelik duygusu sifir.hastaneye falan yatirdik defalarca ziyaretlerine bile gelmedi.ve ben fazlasiyla bosvermis durumdayim artik.gerek yok.hani gidincede durmadan cocuklara bagiriyo.iki bucuk yasindalar ikizler ve korkuyolar.gerek yok bence zorlamaya

Sürekli yapmadigi birseyse ne varki bunda ? belkide sana yük olmak istemedi
Bazi konulari burda cok gereksiz buluyorum..

Peki esin ne diyor bu duruma?
Senin takmaman iyi bir sey ama yine de insan kendini kötü hisseder.
Nezaketen de olsa cagirir insan.
Esim olayin farkinda ama beni de annesini de kirmamaya calisiyo.bende onu arada birakmak istemiyorum zaten. Onceden hep oraya gidelim derdi artik takliftede ulunmuyo cunku onlarin rahatsiz oldugunu benim de uzuldugumu goruyo.byram seyran ozel gun disinda gitmiyorum zaten

Yanlis konuya yorum yapan ben:olamaz:
Hamile karisini alabilirdi ama almamis,kv ile araniz nasil benimkide bazen gider ama ben kv ile gorusmuyorum çünkü.

Esim olayin farkinda ama beni de annesini de kirmamaya calisiyo.bende onu arada birakmak istemiyorum zaten. Onceden hep oraya gidelim derdi artik takliftede ulunmuyo cunku onlarin rahatsiz oldugunu benim de uzuldugumu goruyo.byram seyran ozel gun disinda gitmiyorum zaten
Arada kalmasin tabi ama annesine rahatsizliginizdan bahsetse iyi olur.

Gerci kadin kendi anlasa durumu da size gerek kalmasa dicem de anlayan da yapmaz zaten
Sinir oldum valla.

Arada kalmasin tabi ama annesine rahatsizliginizdan bahsetse iyi olur.

Gerci kadin kendi anlasa durumu da size gerek kalmasa dicem de anlayan da yapmaz zaten
Sinir oldum valla.
Esim annesine de kiyamaz. Allah var olayin farkinda benimde uzuldugumu gorunce teselli ediyo gonlumu hos etmeye calisiyo.tabi benim en rahat oldugum detay alismis olmam.ilk ara cok sıkıntı ediyordum ama simdi takmiyorum bile

Esim annesine de kiyamaz. Allah var olayin farkinda benimde uzuldugumu gorunce teselli ediyo gonlumu hos etmeye calisiyo.tabi benim en rahat oldugum detay alismis olmam.ilk ara cok sıkıntı ediyordum ama simdi takmiyorum bile
Iyi yapiyorsun.
Takmamak bu durumda en güzeli.

Back
X