• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

Yalniz 2 gundur kabızlık cekiyorum. Kayısı yemem ve su içmeme rağmen. Sen de böyle bir sıkıntı oldu mu?
yok cnm olmadı,sana önerim sabahları kalktığında bide limonlu su içmeyi dene kocaman bi bardak olsun ama,,ben sıkıntım olunca öyle yapıyorum yarım saat geçmeden wcye çıkartıyo valla :)
Merhaba kızlar, diyete başlayalı yarın bir hafta olacak. 70.5'le başlamıştım. Bu sabah tartıldım 68.5'e düşmüşüm. Pucca sen de durumlar nasıl. En son 2 kilo fazlam var diyordun.
ben sallıyorum iyice sallıyorum yaa,iştahıma engel olamıyorum aslında olmak istemiyorum sanırım,çünkü canım istemese bile çok aburcubur yiyorum,insanın stresli olunca hiçbişey umrunda olmazya o ruh halindeyim işte,amaan boşver diyorum,eşimin işleri rayına oturmadı gitti işi bırakıp başka şehre gitmek isteğimiz ama tazminatsız işi bırakmak istemiyo buyüzdende işten kovulması lazım ama yok yapmıyolariistifa edicek sanırım ama dava açıcak tazminat için,bu meseleler yüzünden hiçbişeye odaklanamıyorum işte :(

bugünkü kilom 55.5ti.ve akşam 4te yedim ALLAHtan ama çok fazla abarttım yine sildim süpürdüm herşeyi şiştim,,yarına sabit çıkmam hayal gibi :D
Selamlar kızlar,
Gördüğüm kadarıyla kimse tartım yapmamış. Ben de yapamadım haftasonu gezmelerdeydim. Yedim içtim gezdim ama korktuğum gibi olmamış. Sabah 67.0 ile uyandım. Bugünden itibaren başlıyorum. Cumartesi için 65 li Bi sayı görmeyi hedefliyorum. Akşam eşim geç gelse bile onu beklemek yok, 6 dan sonra yemek yemek yok. Belki kuru üzüm ve birkaç ceviz yerim. Cumartesiyi iple çekiyorum, görüşürüz :KK54:
Sevindim cnm gezmeler yanına kar kaldı desene,hadi bozmak yok artık tam gaz devam :)

yok cnm olmadı,sana önerim sabahları kalktığında bide limonlu su içmeyi dene kocaman bi bardak olsun ama,,ben sıkıntım olunca öyle yapıyorum yarım saat geçmeden wcye çıkartıyo valla :)

ben sallıyorum iyice sallıyorum yaa,iştahıma engel olamıyorum aslında olmak istemiyorum sanırım,çünkü canım istemese bile çok aburcubur yiyorum,insanın stresli olunca hiçbişey umrunda olmazya o ruh halindeyim işte,amaan boşver diyorum,eşimin işleri rayına oturmadı gitti işi bırakıp başka şehre gitmek isteğimiz ama tazminatsız işi bırakmak istemiyo buyüzdende işten kovulması lazım ama yok yapmıyolariistifa edicek sanırım ama dava açıcak tazminat için,bu meseleler yüzünden hiçbişeye odaklanamıyorum işte :KK43:

bugünkü kilom 55.5ti.ve akşam 4te yedim ALLAHtan ama çok fazla abarttım yine sildim süpürdüm herşeyi şiştim,,yarına sabit çıkmam hayal gibi :KK70:

Sevindim cnm gezmeler yanına kar kaldı desene,hadi bozmak yok artık tam gaz devam :)
Umarım eşinin işleri yoluna girer, istediğiniz gibi olur herşey. Sen yine moralini bozma. Yaz geliyor kiloların gitmesi lazım. Haziranın ilk haftası 60 olmayı planlıyorum. Umarım herkes istediğini başarır. :KK54:

Ayy tatlım aynı şeyleri yaşamışız ben evlendiğim günden beri mobing yapıyordu esimin çalıştığı şirket. Neyse ki sabretti çıkmadı. Çünkü dile kolay 12 senelik tazminatı var. Ocak ayinda çıkardılar. Ama ihbar tazminatını vermediler. Onun yerine 2 ay sirkette calisti. Son 2 ay esimi iyice bunalttilar. Sirkette hic bir is vermiyorlarmis. Toplantilara falan almıyorlarmış. İyice dışladılar senin anlayacağın. Neyse sonunda verdiler tazminatini. Hatta esim bugun sirkete helallesmeye gitti. Üzülme gbiraz daha sabır. Eşine moral vermeye calıs sakın taviz vermesin. Çıkmasın bence bekledin birakmasin tazminatini, mahkeme de cok uzar.

Umarım eşinin işleri yoluna girer, istediğiniz gibi olur herşey. Sen yine moralini bozma. Yaz geliyor kiloların gitmesi lazım. Haziranın ilk haftası 60 olmayı planlıyorum. Umarım herkes istediğini başarır. :KK54:
Sağol cnm inşallah..
Ayy tatlım aynı şeyleri yaşamışız ben evlendiğim günden beri mobing yapıyordu esimin çalıştığı şirket. Neyse ki sabretti çıkmadı. Çünkü dile kolay 12 senelik tazminatı var. Ocak ayinda çıkardılar. Ama ihbar tazminatını vermediler. Onun yerine 2 ay sirkette calisti. Son 2 ay esimi iyice bunalttilar. Sirkette hic bir is vermiyorlarmis. Toplantilara falan almıyorlarmış. İyice dışladılar senin anlayacağın. Neyse sonunda verdiler tazminatini. Hatta esim bugun sirkete helallesmeye gitti. Üzülme gbiraz daha sabır. Eşine moral vermeye calıs sakın taviz vermesin. Çıkmasın bence bekledin birakmasin tazminatini, mahkeme de cok uzar.
Cnm adınıza sevindim valla inşallah bizimde sonumuz hayırlı olur..evet dile kolay yıllarca çalışıpta tazminatını almadan çıkmak çok koyuyo insana oyüzden sabrediyo 8yıldır çalışıyo eşimde orda.13bin almam gerek az para değilki diyo.madden zaten iyice boğulmuş durumdayız 2tane okuyan küçük çocuğumuz var bide dahada zorlanıyoruz.işyerininde çıkarmaya niyeti yok sırf tazminatı vermemek için.uğraşıyo bakalım bişeyler yapmak için.inşallah herşey yolunda gider biran evvel istediğimiz olur.evet dava açmayı çok düşündü ama avukat bekle diyip duruyomuş.açarsa evet uzun zaman sürer ama yinede alırız paramızı diyo.ama eşimin istediği şimdi lazım bize para diyo.hayırlısı bakalım.

Bu hafta kilom yerinde sayıyor. İş dolayısıyla il dışında oturan 8 aydir görüşemediğim bir arkadaşım geldi bugün beni ziyarete. Çok kilo almışsın. O kollar ne öyle falan dedi. Tekrar tekrar çok kilo aldığımı yineledi. Kötü bir niyeti yoktu. Hatta alınabilecegimi sonradan akıl etmiş olsa gerek ki, kilo yakismis ama dedi. Ama o kadar tekrarladı ki ben cidden kilo vermeliyim. Öyle yada böyle vermeliyim.

Kızlar ya çok mutsuzum :mad:
Sözde geçtiğimiz hafta 65 E düşmek için Bi gazla kendime söz verdim. Ama bu sabah yine 67.0 ile uyandım. 6 dan sonra bişey yemiyorum yine ama akşam yemeklerini neredeyse iki kişilik yiyorum. Birde KPSS sınavına hazırlanıyorum ders çalışırken sürekli bir atıştırma halindeyim. :KK20:Yani istediğin kadar akşam 6 dan sonra yemek yeme, gün içinde benim gibi çılgınlar gibi yersen kilo veremezsin. :KK20: Ama vazgeçmiyorum. Bu hafta porsiyonumu küçülterek yiyeceğim bakalım etkili olacak mı? :KK17:
Sizler ne durumdasınız?

Son halim,dün çektim dışarı çıkarken,kendimi aynada görünce bu sefer gerçekten beğendim ne yalan söyliyim :)
PicsArt_03-27-12.02.51.webp PicsArt_03-27-12.05.54.webp PicsArt_03-27-12.08.15.webp PicsArt_03-27-12.12.48.webp PicsArt_03-27-12.14.57.webp Screenshot_2016-03-26-11-12-04.webp
Son günlerdeki kilo durumumda canımı sıkmaya başladı,Gidişata bakarmısınız yaa hergün aynı rakamları göre göre bıkkınlık geldive 2gündür akşam 9da yemek zorunda kaldık yinede sevindim duruma :)
Dışarda uzak mesafelerde işlerim oluyodu bikaçgündür yürüyüş okadar etkiliki anlatamam.
Sabah dilediğimce kahvaltı yapıp öğlen çıkıyodum.4 5gibi gelip tartıya çıkıyodum sabah 55.8 diysem mesela gelince 55.4falan görüyodum.eğerki yememiş olsam akşam yemeğini sabah aşırı düşük uyanırdım.ama akşamda eşimin okulu başladı ya geç geliyo geç yiyoruz yediklerim benle kalıyo sabah 200gr gitmiş oluyo sadece..
Çok istiyorum okadar yürüyüşten sonra eve gelip bi kase nesfit yesem kapatsam günü bi hafta yapabilsem böyle hergün eksilirim muma dönerimde.şimdilik imkanlar el vermiyo :/
Aslında akşam hiç yemek isteğim olmuyo ama yemek koyunca mecbur cnm çekiyo.en çok yiyen ve en uzun oturan ben oluyorum sofrada.Aslında yalnız olsam herşey basitti benim için :-)

Selam kızlar bu sabah tartı da 67.7'yi gördüm. Diyete başlayalı salı günü 2 hafta olacak. Bu akşam diyete basladigimdan beri ilk defa yemek yedim hep nesfit yada corba salata yerdim. Saat 9-9buçuk gibi kıymalı kabuska yedim bol acılı üstelik dolu bir tabak yedim. Ekmek de yedim onu da biraz kaçırdım galiba. Ama olur arada. Yarın da balık restoranına götürecek eşim çok canım istiyordu güzel bir balık sofrası ziyafeti. Motivasyon için böyle ödüller şart diye düşünüyorum. Bu kilo verme yolunda benim yolum uzun çünkü. Verilecek kilo çok...

Puccakanka fiziğin çok güzel görünüyor bence sen sadece kilonu korumalısın. Ben de senin gibi olmak istiyorum işte.

Whit senin balık sofrası neden yalan oldu?

Biz de dün akşam eşimle evde balık şarap yaptık çok güzeldi. :KK50:

Bu sabah çok Mutlu oldum tartıda 66,2 çıktım. Hiç bırakmak yok aynen devam ediyorum. :21:

Pazar günü birkaç işimiz çıktı.
Puccakanka fiziğin çok güzel görünüyor bence sen sadece kilonu korumalısın. Ben de senin gibi olmak istiyorum işte.

Whit senin balık sofrası neden yalan oldu?

Biz de dün akşam eşimle evde balık şarap yaptık çok güzeldi. :KK50:

Bu sabah çok Mutlu oldum tartıda 66,2 çıktım. Hiç bırakmak yok aynen devam ediyorum. :21:
Pazar günü birkaç işimiz çıktı gidemedik perşembe günü gittik. Eşim, ben ve 8 aylık oğlumuzla beraber. Paşayı mama sandalyesine oturttuk. Ilk defa balık yedi balık çorbası içti ve sıcak helva yedi . Tabii bende yedim birkaç kalamar biraz tereyeginda karides, birkac hamsi kuşu, biraz da büyük mezgit ve salata ekmek yok icecek yok. Sıcak helvada yedim biraz. Yalniz saat aksam 9.bucuk 10 arasiydi . Ama napiyim haftalardir canim istiyordu. Cuma günü diyete aynen devam ettim bozmadım ama bugün biraz bozdum aksam üstü 4 gibi magnum yedim, süt dilimi yedim. Akşamda 6bucuk gibi bol mayonezli döner ekmek yedim ve ayran içtim. Kilom 67 şuanda 15 mart 70.5 ile başlamıştım. İyi vermiş miyim sizce kızlar. Senin adına sevindim ruken boyun kaçtı senin canım?

Bence 15 günde 3,5 kilo iyi. Tebrik ederim whit :KK66:
Benim boyum 169 kilom şimdi 66 civarında. 55 - 57 arasına düşmeyi istiyorum. Yalnız bu şekilde gidersem istediğim zamanda bu kiloya düşemem. Biraz daha sıkı bir program uygulamalıyım. Sınava hazırlanırken çok zor oluyor çünkü kafam rahat değil ama kendimi motive edeceğim. :110:

Slm kızlar bende an itabaren başlamış bulunuyorum acayip kilo aldım ya özellikle göbeğim iğrenç duruyor buraya sık sık yazmayı düşünüyorum daha önce 3 ten sonra yemiyordum herhafta 2 kgya yakın giderken sonra gr bile gitmemeye başlamıştı sanırım alışmıştı bünyem şimdi 5 -6 gibi bırakıcam yemeği yemek yemeği değilde koca çaydanlık çay içmeyi alışkanlık yaptım kilo almamın en büyük yardımcısı o oldu artık bırakdım zaten kan seviyemde yerlerde bugünden itaberen sıkı başlıyorum beraber destek olalım birbirimize:KK66:bu arada eğer sen incecik ol kolumu kesicem diyen komşu ablayada kapak olsun istiyorum :KK59:

Pazar günü birkaç işimiz çıktı.

Pazar günü birkaç işimiz çıktı gidemedik perşembe günü gittik. Eşim, ben ve 8 aylık oğlumuzla beraber. Paşayı mama sandalyesine oturttuk. Ilk defa balık yedi balık çorbası içti ve sıcak helva yedi . Tabii bende yedim birkaç kalamar biraz tereyeginda karides, birkac hamsi kuşu, biraz da büyük mezgit ve salata ekmek yok icecek yok. Sıcak helvada yedim biraz. Yalniz saat aksam 9.bucuk 10 arasiydi . Ama napiyim haftalardir canim istiyordu. Cuma günü diyete aynen devam ettim bozmadım ama bugün biraz bozdum aksam üstü 4 gibi magnum yedim, süt dilimi yedim. Akşamda 6bucuk gibi bol mayonezli döner ekmek yedim ve ayran içtim. Kilom 67 şuanda 15 mart 70.5 ile başlamıştım. İyi vermiş miyim sizce kızlar. Senin adına sevindim ruken boyun kaçtı senin canım?
Harika cnm süper bu,tebrikler böyle gidersen istediğin kiloya inmen yakındır ;)
Benim boyum 169 kilom şimdi 66 civarında. 55 - 57 arasına düşmeyi istiyorum. Yalnız bu şekilde gidersem istediğim zamanda bu kiloya düşemem. Biraz daha sıkı bir program uygulamalıyım. Sınava hazırlanırken çok zor oluyor çünkü kafam rahat değil ama kendimi motive edeceğim. :110:
Cnm evet insanın kafası bungunken başka bişeye odaklamıyo haklısın,umarım stresten kurtulup motiveni arttırırsın :)

Slm kızlar bende an itabaren başlamış bulunuyorum acayip kilo aldım ya özellikle göbeğim iğrenç duruyor buraya sık sık yazmayı düşünüyorum daha önce 3 ten sonra yemiyordum herhafta 2 kgya yakın giderken sonra gr bile gitmemeye başlamıştı sanırım alışmıştı bünyem şimdi 5 -6 gibi bırakıcam yemeği yemek yemeği değilde koca çaydanlık çay içmeyi alışkanlık yaptım kilo almamın en büyük yardımcısı o oldu artık bırakdım zaten kan seviyemde yerlerde bugünden itaberen sıkı başlıyorum beraber destek olalım birbirimize:KK66:bu arada eğer sen incecik ol kolumu kesicem diyen komşu ablayada kapak olsun istiyorum :KK59:
Hoşgeldin cnm,evet zamanında bazı haftalar bende 3te bitirirdim akşam yemeğini çok daha rahat gidiyo kilolar.ama bünye bi süre sonra sıkılıyo sanırsam.neyse en iyi karar akşam 5 6gibi bitirmek.bol iradeler.
Boyun ve şuanki kilon kaç peki.

Boyun iyiymiş canım sen 60 olsan o bile yeter.60 olsan mesela kilolu durmazsın. Gerçi şuan da nasıl görünüyorsun bilmiyorum. Kilon genel mi? Yoksa daha çok bölgesel mi? Ben ufaktan egzersize başladım. Günde 10-15 dakika yapıyorum. Göbek,kol ve bel çalışıyorum. Gerçi 2 gündür fırsat olmadı gezmekten. Ben baya aç yatıyorum bacım. Dün yeğenimin doğum günü vardı. Güzel bir sofra kurmuslar. Börekler,mezeler pideler, yemekler pastaaaaa daha neler neler. Ve ben sadece çorba, cok kucuk karniyarik ve cacık yedim, ekmek yok. Bu yemeklere dayandım düşün o kadar kararlıyım. İnsallah böyle devam eder.

Boyun iyiymiş canım sen 60 olsan o bile yeter.60 olsan mesela kilolu durmazsın. Gerçi şuan da nasıl görünüyorsun bilmiyorum. Kilon genel mi? Yoksa daha çok bölgesel mi? Ben ufaktan egzersize başladım. Günde 10-15 dakika yapıyorum. Göbek,kol ve bel çalışıyorum. Gerçi 2 gündür fırsat olmadı gezmekten. Ben baya aç yatıyorum bacım. Dün yeğenimin doğum günü vardı. Güzel bir sofra kurmuslar. Börekler,mezeler pideler, yemekler pastaaaaa daha neler neler. Ve ben sadece çorba, cok kucuk karniyarik ve cacık yedim, ekmek yok. Bu yemeklere dayandım düşün o kadar kararlıyım. İnsallah böyle devam eder.
Valla bravo azmine maşallah.bunca şey varken tuttuysan kendini sen baya kararlısın demektir bu çok iyi gidişat cnm..
Benimde boyum 168 ve ben 66kiloyken hatırlıyorum kendimide kilolu duruyodum yaa.bide ALLAH'tan benim vücut tipim orantılı,yani kilo verince heryerimden eşit gitti.şuan 55kiloyum hiç fazlalığım yok basende bacaklarımda veya simit bölgemde, ama göbek problem bende çok yiyince göbek şişiyo.sanki midem delik yediklerim olduğu gibi şişiriyo karnımı :)
Malum iki doğum yaptım belki normal bu esneklik.ama akşam çok az yiyip yatarsam sabaha dümdüz karınla uyanıyorum.ama keşke hep az yiyebilsem.

Tebrik ederim tatlım çok güzel Bi irade göstermişsin. Benim şuan balık etli görünüyorum. 60 olsam da iyi görünürüm belki ama 55-56 olursam çok iyi olur çünkü benim kilom belden aşağısında toplanıyor:KK42: yani basenlerim ve bacaklarım kilolu ama omuzlar kollar gayet normal. Vücudumda iki ayrı insan varmış gibi:KK48:
Spor yapmam lazım aslında ama şu aralar sporla ilgilenemem. Ders çalışmam lazım. Ama haziranda spora başlıyorum. :KK49:

Valla bravo azmine maşallah.bunca şey varken tuttuysan kendini sen baya kararlısın demektir bu çok iyi gidişat cnm..
Benimde boyum 168 ve ben 66kiloyken hatırlıyorum kendimide kilolu duruyodum yaa.bide ALLAH'tan benim vücut tipim orantılı,yani kilo verince heryerimden eşit gitti.şuan 55kiloyum hiç fazlalığım yok basende bacaklarımda veya simit bölgemde, ama göbek problem bende çok yiyince göbek şişiyo.sanki midem delik yediklerim olduğu gibi şişiriyo karnımı :)
Malum iki doğum yaptım belki normal bu esneklik.ama akşam çok az yiyip yatarsam sabaha dümdüz karınla uyanıyorum.ama keşke hep az yiyebilsem.
Tebrik ederim tatlım çok güzel Bi irade göstermişsin. Benim şuan balık etli görünüyorum. 60 olsam da iyi görünürüm belki ama 55-56 olursam çok iyi olur çünkü benim kilom belden aşağısında toplanıyor:KK42: yani basenlerim ve bacaklarım kilolu ama omuzlar kollar gayet normal. Vücudumda iki ayrı insan varmış gibi:KK48:
Spor yapmam lazım aslında ama şu aralar sporla ilgilenemem. Ders çalışmam lazım. Ama haziranda spora başlıyorum. :KK49:
Evet kızlar bu sefer çok kararlıyım. 66.8im şuan da. Hedefim oğlumun doğum gününe kadar zayıflamak. 1 ağustosa kadar. Ben tesettürlüyüm, mağazalar da bütün elbiseler aynı, elbise diktiririm diyorum. Hayal șimdilik inșallah gerçek olur. Pucca senin fiziğin gerçekten çok güzel. Rukencim bence iyi gidiyosun, inşallah ulaşırsın hedefine. Vazgeçmek yok kızlar tam gaz devam...

Hoşgeldin cnm,evet zamanında bazı haftalar bende 3te bitirirdim akşam yemeğini çok daha rahat gidiyo kilolar.ama bünye bi süre sonra sıkılıyo sanırsam.neyse en iyi karar akşam 5 6gibi bitirmek.bol iradeler.
Boyun ve şuanki kilon kaç peki.[/QUOTE]
78.400 den 77.300 e indim bu sabah dün başladım en son 5 de yedim boyum 1.68 bakalım 65 kiloya ne zaman ineceğim onu bile beğenmezdim geçen yıl şimdi duba gibi oldum :KK61:

Back
X