- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
yok cnm olmadı,sana önerim sabahları kalktığında bide limonlu su içmeyi dene kocaman bi bardak olsun ama,,ben sıkıntım olunca öyle yapıyorum yarım saat geçmeden wcye çıkartıyo valla :)Yalniz 2 gundur kabızlık cekiyorum. Kayısı yemem ve su içmeme rağmen. Sen de böyle bir sıkıntı oldu mu?
ben sallıyorum iyice sallıyorum yaa,iştahıma engel olamıyorum aslında olmak istemiyorum sanırım,çünkü canım istemese bile çok aburcubur yiyorum,insanın stresli olunca hiçbişey umrunda olmazya o ruh halindeyim işte,amaan boşver diyorum,eşimin işleri rayına oturmadı gitti işi bırakıp başka şehre gitmek isteğimiz ama tazminatsız işi bırakmak istemiyo buyüzdende işten kovulması lazım ama yok yapmıyolariistifa edicek sanırım ama dava açıcak tazminat için,bu meseleler yüzünden hiçbişeye odaklanamıyorum işteMerhaba kızlar, diyete başlayalı yarın bir hafta olacak. 70.5'le başlamıştım. Bu sabah tartıldım 68.5'e düşmüşüm. Pucca sen de durumlar nasıl. En son 2 kilo fazlam var diyordun.

bugünkü kilom 55.5ti.ve akşam 4te yedim ALLAHtan ama çok fazla abarttım yine sildim süpürdüm herşeyi şiştim,,yarına sabit çıkmam hayal gibi

Sevindim cnm gezmeler yanına kar kaldı desene,hadi bozmak yok artık tam gaz devam :)Selamlar kızlar,
Gördüğüm kadarıyla kimse tartım yapmamış. Ben de yapamadım haftasonu gezmelerdeydim. Yedim içtim gezdim ama korktuğum gibi olmamış. Sabah 67.0 ile uyandım. Bugünden itibaren başlıyorum. Cumartesi için 65 li Bi sayı görmeyi hedefliyorum. Akşam eşim geç gelse bile onu beklemek yok, 6 dan sonra yemek yemek yok. Belki kuru üzüm ve birkaç ceviz yerim. Cumartesiyi iple çekiyorum, görüşürüz![]()