• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akşam yemeğini erken ve hafif yiyerek zayıflayalım buyrun beraberce:)

Mrb :) Ben baya bi kilo almistim sinav zamaninda suan üniversitedeyim ve insan boyle kendini baya kötü hissediyor zayif bisuru guzel giyinen tip varken Kendime bi yol buldum bende aksam 18.00 dan snra bisey yemiyorm sadece acikiyorum biraz o zamanda leblebi yiyorum . Yaklasik 5 gündür yapiyorum gobegim eridi gibi

Kızlar merhaba,
Bende dün başladım ama 6 dan sonra yemedim bişey. 6 dan sonra da sadece çay ve su içtim. Günde 7000 adım atmaya çalışıyorum. Yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda da evde volta atıyorum yada dans ediyorum Telefonum attığım adımları sayıyor. Birde şuan 1.69 boyunda ve 68 kiloyum. Haziran a kadar 57 olmak istiyorum. Hangi günler tartılıyorsunuz. Ben de size katılmak istiyorum.

Burayıda çok boşladık yaa,,bi türlü fırsat bulamıyorum girip yazmaya,bendeki saat dikkati elden kaçtı durdu 7den önce yiyemedim hiç,neyseki eşimin yıllık izni bitti yarın işe başlıyo bende düzenime geri dönebikicem,akşam 5te gelicek erkenden yiyebiliriz artık,yarın tekrar görüşmek üzere,..

Bu arada ruken12 cnm tartı günümüz cumartesiydi,tabi ben hergün tartılıyorum o ayrı,ama cumartesiden cumartesiye baz alıyorum asıl kilo takibimi,başarılar sanada hoşgeldin :))

Günaydın hanımlar ;)
Bu haftanın başlangıcını ben yapayım.
9 mart Çarşamba başlangıç 68 kilo
Bu sabah itibarıyla 67,5 kilo.
Çok bişey gitmedi benden ama yine de sevindirici. 6 dan sonra su ve çay dışında hiç bişey yemiyorum. Akşamları 1 saat yürüyorum eşimi kandırabilirsem. Kahvaltı hariç ekmek tüketmiyorum. Daha 4 gün oldu başlayalı. Umarım devamında daha çok kilo verebilirim

11şubat:BaŞlangıç:56.7
Geçen hafta:54.8
Bu hafta:55.2
Gelen:400
Toplam giden:1.500
Hedef: 53

Bi aşağı bi yukarı ne bu yaa okadar yemeğe bile az valla çok şükür yinede ama akşamları boğaımı bi tutamıyorum artık.gündüzleri herşey ii gidiyo akşam yemeği tam bi facia oluyo oofff...

Senin kilon güzelmiş Can'ım ya (puccakanka). Boyun kaçtı senin?
Ben dikkat etmeye özen gösteriyorum. 6 dan öncede çok abartmıyorum yemeği ama çok etkisini göremedim. Metabolizmadan mı kaynaklanıyor acaba

akşam yemeğini ne zaman erken yersem ve hafif geçirirsem sabah eksilerde olduğumu gördüğümden beri bu yöntemin etkili olduğunu gördüm,,3yıl öncede bu şekilde kilo vermeye başlamıştım,,bu yönteme geri döndüm aralarda fire olmuyo değil,sonuçta evliyim ve eşim işten gelince okula gitmek zorunda saat 21de geliyo bazı günlerde geç yemek zorunda kalıyorum,ama elimden geldiğince hergün erken yemeğe çalışıcam ve gün be gün paylaşıp size sonucu bildiricem,:KK16:

varmı benimle başlamak isteyen,,:KK34:

gün içinde ne yersek yiyelim farketmiyo,yaptığımız diyet değil sadece dikkat etmek olucak,yediklerimizide paylaşabiliriz,ben herşeyi yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sadece,kalan son kilolarımın hemen gitmesi dileğiyle ,,

bugün
60.4 le başlıyorum:KK24:

08.10.2015 ekim perşembe 56.6

30.01.2016 ocak cumartesi 54.7
şimdi okudum...sonuç ne oldu arkadaşım..? mayısa kadar sadece 3 kilo vermem lazım...akşamları bişey yemiyorum ama sabah yarım ekmek yiyorum ondan mı fazlam var bilmiyorum

Senin kilon güzelmiş Can'ım ya (puccakanka). Boyun kaçtı senin?
Ben dikkat etmeye özen gösteriyorum. 6 dan öncede çok abartmıyorum yemeği ama çok etkisini göremedim. Metabolizmadan mı kaynaklanıyor acaba
168 boyum cnm,,evet kilom fazlasıyla düşük belki ama ben 53ü geçen yaz görmüştüm ve okiloda çok iyi hissediyordum kendimi,oyüzden bu çabam,,,
Soruna gelince,
bünye meselesi tabi farklılık olabilir durumunda ama vazgrçme hatta akşam yemeklerini olabildiğince azalt cnm farkı görüceksin.
şimdi okudum...sonuç ne oldu arkadaşım..? mayısa kadar sadece 3 kilo vermem lazım...akşamları bişey yemiyorum ama sabah yarım ekmek yiyorum ondan mı fazlam var bilmiyorum
Son sayfaları oku cnm yazdım sonuçları
Gündüz yediklerini önemseme vücutta kalmıyo yakıyoruz akşama kadar..
Sen akşamları abartmamaya çalış ekmeği ve yemeği,işe yarıyo emin ol :KK66:

Teşekkür ettim puccakanka. Haklısın vazgeçmemek lazım. Ben yine dikkat edeyim. Hergün tartılıyorum zaten ama cumartesini iple çekeceğim

Bugün pazardı ve ben yine gündüz iyiydim akşam çozuttum 6buçukta yedik Allahtan :)
Dün akşam 8buçukta yedik eşim saat 15te gitmişti işe seviniyodum bigünde olsa erken yerim akşam diye ama olmadı işte,evişleri derken zaman geçmiş,çocuklarda uzun makarna isteyince bende yaptım napiyim dayanamadım bende yedim 2dolu tabak,ama bu sabah sabit çıktım 55.2 çok şaşırdım ve sevindim,bakalım darısı yarın sabaha inşallah,çünkü bugünde akşam çok abarttım offf..

Umarım 53 ü görürsün canım (puccakanka) ;)
Bende bu sabah tartıda 66'7 yi gördüm çok mutluyum:KK72:
Yaza Alaçatı da tatil rezervasyonu yaptık. O yüzden Temmuz a kadar 57-55 olmam lazım :21:
Puccakanka sana bu yöntemin için teşekkür ederim gerçekten işe yarıyor:KK52:
Kızlar bence sakın bırakmayın. En geç bir haftaya sonuçlarını alacaksınız :KK66:

Dün sabah 55.7 çıkmıştım,,vr dün bi dur dedim kendime ve ceza verdim akşam yemeği yemedim bikaç haftadır öküz gibi yediklerime saysın vücudum dedim :) ve akşam 7de bi bardak tarçınlı süt içtim ardındanda yarım avuç nesfit attım ağzıma okadar.yatana kadar çay kahve ve su dışında bişey yemedim .
Ve bugün sabah okadar hafif uyandımki çok rahattım tartıya bi çıktım
54.5 çıktım.bi akşam yemeği nelere kadirmiş :)moralim yerine geldi bugünde kararlıyım dikkat edicem.sabah 8de azcık kahvaltı yaptım ve 12gibi hafif bişeyler yiycem eh akşama ALLAH kerim.eşim dün geç geldi iş çıkışı maçı vardı oraya gidince direk ,,akşam rahattım çocukları doyurdum ama ben yemedim cnm istemiyo nasılsa diye :)
Bugünde şehir dışında işi vardı izin almış işten.eğer geç gelirse bugünde akşam yemem belki iyi olur valla :)

IMG_20160316_075403-1.webp

Tebrik ederim Can'ım darısı bizim başımıza. Akşam yemeğini erken yemek, az yemek ve hatta yememek kilo vermede çok işe yarıyor. Bende bu hafta biraz kaçırdım düzeni yine 68 İ gördüm :mad: haftasonu da Adana'ya gidiyoruz misafirliğe. İyice ipin ucu kaçacak gibi. Ama dikkat etmeye çalışıcam. Artık pazartesi yeniden düzene girmeye çalışacağım. Bu cumartesi kilo tartımı yapamam galiba. :KK17:

dün kendime sonunda digital tartı aldım birkaç gece yememeye yada çok acıkırsam hafif yemeye çalışıcam. umarım eksileri görürüm. moralmen sıfırım kilo vermek istiyorum kızım 6 aylık oldu hala veremedim :(

Ben 7,5 ay önce doğum yaptım. 71,5'la doguma gittim 2 hafta gibi bir sürede 63,5'a inmistim. Ama sonra iştahım bir açıldı pir açıldı. Yine çıktım 71,5'a. Sonra kendi kendime 70'a kadar indim ve nesfite başladım. Sabah icine 2 kayisi ve bir tatli kasigi keten tohumu yagi ekleyerek yagsiz sutle nesfit yiyorum oglen beyaz ekmekle kahvaltimi yapıyorum. Hatta kahvaltı sonrası 1sütlü tatlı ve bir parca ufak cikolata yiyorum. Ama sonra aksam yine nesfit ara ogun olarak elma. Acikirsam yesil cay ve su iciyorum. Sizce kilo verir miyim? Buarada Salı günü basladim nesfite suanda 69.8'im 600-700 gr kadar gitmiş. Ne dersiniz kızlar gidermi bu sekilde kilolar önerileriniz varmı?

Ben 7,5 ay önce doğum yaptım. 71,5'la doguma gittim 2 hafta gibi bir sürede 63,5'a inmistim. Ama sonra iştahım bir açıldı pir açıldı. Yine çıktım 71,5'a. Sonra kendi kendime 70'a kadar indim ve nesfite başladım. Sabah icine 2 kayisi ve bir tatli kasigi keten tohumu yagi ekleyerek yagsiz sutle nesfit yiyorum oglen beyaz ekmekle kahvaltimi yapıyorum. Hatta kahvaltı sonrası 1sütlü tatlı ve bir parca ufak cikolata yiyorum. Ama sonra aksam yine nesfit ara ogun olarak elma. Acikirsam yesil cay ve su iciyorum. Sizce kilo verir miyim? Buarada Salı günü basladim nesfite suanda 69.8'im 600-700 gr kadar gitmiş. Ne dersiniz kızlar gidermi bu sekilde kilolar önerileriniz varmı?
elbette gider cnm,nesfiti hem kahvaltıda hem akşam yemeği yerine yiyerek zamanında gitmeyen son bikaç kilomu rahatlıkla vermiştim,çok iyi yapıyosun devam et bence,banada kk'dan nesfit hediye paketim gelmişti 2hafta önce ama başlayamadım düzene,sadece kahvaltı zamanı yiyorum ,ah bide akşam yiybilsem çok hızlı kilo vericem,2 kilo vermek amacım ama gitmiyo anasını satayım :mad:

Yalniz 2 gundur kabızlık cekiyorum. Kayısı yemem ve su içmeme rağmen. Sen de böyle bir sıkıntı oldu mu?

Selamlar kızlar,
Gördüğüm kadarıyla kimse tartım yapmamış. Ben de yapamadım haftasonu gezmelerdeydim. Yedim içtim gezdim ama korktuğum gibi olmamış. Sabah 67.0 ile uyandım. Bugünden itibaren başlıyorum. Cumartesi için 65 li Bi sayı görmeyi hedefliyorum. Akşam eşim geç gelse bile onu beklemek yok, 6 dan sonra yemek yemek yok. Belki kuru üzüm ve birkaç ceviz yerim. Cumartesiyi iple çekiyorum, görüşürüz :KK54:

Merhaba kızlar, diyete başlayalı yarın bir hafta olacak. 70.5'le başlamıştım. Bu sabah tartıldım 68.5'e düşmüşüm. Pucca sen de durumlar nasıl. En son 2 kilo fazlam var diyordun.

Back
X