Akşama Ne Yemek Var ?

Ay geçen yaptım. Kayınpeder 3 tabak yedi. Yemeğim yenmediğinde üzülüyorum yediklerinde mutlu uyuyorum
Ayy inşallah benimki de güzel olur da, severek yer eşim.. ben bulgur sevdiğim için kötü olsa da yerim.. ben de çok severim, insan motive oluyor valla biri beğenince
Ben de mecburen vazgeçmek zorunda kaldım . Annem sağolsun dolma çorba verecek
Ohh en sevdiğim şey hazır yemek, ne güzel Çorba derdin bitti işte

ve araya sarma da eklemiş

Yaprak sarması için yaprağım vardi suya koydum tuzu gitsin bakalım.sarmaya niyet ettim önce ev işlerini bı bitereyim
Sarmadan vazgeçildi yarın benim doğum günüm yarın yapacağım
Sadece çorba yaptım
ben de bulca hanım gibi azıcık havalı yazayım
Yoğurtlu Yeşil mercimekli nohutlu terbiyeli çorba
Hepimiz 2 şer tabak yedik gayet doyurucu ve besleyici bir çorba oldu .

Ayy herkes ne kadar güzel şeyler pişiriyor. Biz hergün tek çeşit, en fazla 2.
E daha ne olsun, her gün yemek pişiyor ya ne güzel 3 ay önce falan bizim evde yemek pişmiyordu çoğu zaman, hafta 2 veya 3.. onda da makarna falan çoğu zaman.. e duyuyor muyduk evet, ben 1 ay sonra ise başlarsam yine o düzen olur mu muhtemel evet ellerine sağlık olsun, afiyet olsun

Aksadığı oluyor evet ama buzluğa bir şeyler atınca o kadar da kötü olmuyor. En azından sürekli dışardan yiyelim olmuyor

Elinize sağlık yeşil mercimek hiç denemedim buğdaylı nohutlu yaparız genel de biz ya soğuk çorba şeklinde yayda yayla çorbası gibi

Biz de Cook sık dışarıdan sipariş veriyoruz, ama evde pişirmek en iyisi.
Sizin de ellerinize sağlık, afiyet olsun

Aksadığı oluyor evet ama buzluğa bir şeyler atınca o kadar da kötü olmuyor. En azından sürekli dışardan yiyelim olmuyor
Ya sanırım ben işten aşırı yorgun geliyorum, eve gelince az uzanayım kafamı dinleyeyim istiyorum. E saat 7 oluyor, eşim geliyor.. bu saatten sonra ne yapacağız diye düşünüp siparişe karar veriyoruz daha doğrusu öyleydi.. ama şimdi yaklaşık 2 3 aydır düşene oturttum.. ama işe de bir dahaki ay başlatacağım, bakalım bu düzeni devam ettirebilecek miyim
Biz de Cook sık dışarıdan sipariş veriyoruz, ama evde pişirmek en iyisi.
Sizin de ellerinize sağlık, afiyet olsun
Aynen en güzel evde yapılan yemek, hem ne yediğini de biliyorsun.. sağ olun size de

Bende işten gelip direkt yemeğe girişiyorum bu sefer başka işler kalıyor böyle yarım yamalak oluyor herşey

Eşim evdeyken yemek pişmiyor ya evde Cumadan yaptım onu yiyelim diye cıks, sabah öğle akşam dışarıdan bi şey söylüyoruz. Hafta sonu denen bi şey olmasa birikim yapabilicez demek ki Var mı bi öneriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…