- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Ayy inşallah benimki de güzel olur da, severek yer eşim.. ben bulgur sevdiğim için kötü olsa da yerim.. ben de çok severim, insan motive oluyor valla biri beğeninceAy geçen yaptım. Kayınpeder 3 tabak yedi. Yemeğim yenmediğinde üzülüyorum yediklerinde mutlu uyuyorum
Ohh en sevdiğim şey hazır yemek, ne güzelBen de mecburen vazgeçmek zorunda kaldım . Annem sağolsun dolma çorba verecek
ve araya sarma da eklemişAyy inşallah benimki de güzel olur da, severek yer eşim.. ben bulgur sevdiğim için kötü olsa da yerim.. ben de çok severim, insan motive oluyor valla biri beğenince
Ohh en sevdiğim şey hazır yemek, ne güzelÇorba derdin bitti işte
Sarmadan vazgeçildi yarın benim doğum günüm yarın yapacağımYaprak sarması için yaprağım vardi suya koydum tuzu gitsin bakalım.sarmaya niyet ettim önce ev işlerini bı bitereyim
E daha ne olsun, her gün yemek pişiyor ya ne güzelAyy herkes ne kadar güzel şeyler pişiriyor. Biz hergün tek çeşit, en fazla 2.
Aksadığı oluyor evet ama buzluğa bir şeyler atınca o kadar da kötü olmuyor. En azından sürekli dışardan yiyelim olmuyorE daha ne olsun, her gün yemek pişiyor ya ne güzel3 ay önce falan bizim evde yemek pişmiyordu çoğu zaman, hafta 2 veya 3.. onda da makarna falan çoğu zaman.. e duyuyor muyduk evet, ben 1 ay sonra ise başlarsam yine o düzen olur mu muhtemel evet ellerine sağlık olsun, afiyet olsun
Elinize sağlık yeşil mercimek hiç denemedim buğdaylı nohutlu yaparız genel de biz ya soğuk çorba şeklinde yayda yayla çorbası gibiSarmadan vazgeçildi yarın benim doğum günüm yarın yapacağım
Sadece çorba yaptım
ben debulca hanım gibi azıcık havalı yazayım
Yoğurtlu Yeşil mercimekli nohutlu terbiyeli çorba
Hepimiz 2 şer tabak yedik gayet doyurucu ve besleyici bir çorba oldu .
Biz de Cook sık dışarıdan sipariş veriyoruz, ama evde pişirmek en iyisi.E daha ne olsun, her gün yemek pişiyor ya ne güzel3 ay önce falan bizim evde yemek pişmiyordu çoğu zaman, hafta 2 veya 3.. onda da makarna falan çoğu zaman.. e duyuyor muyduk evet, ben 1 ay sonra ise başlarsam yine o düzen olur mu muhtemel evet ellerine sağlık olsun, afiyet olsun
Bende ve yeterliTavada palamut balığı kızartması
Marul,havuç vs karışık salata
Kola
Az ve öz yemekleri yapmayı çok seviyorum
Ya sanırım ben işten aşırı yorgun geliyorum, eve gelince az uzanayım kafamı dinleyeyim istiyorum. E saat 7 oluyor, eşim geliyor.. bu saatten sonra ne yapacağız diye düşünüp siparişe karar veriyoruzAksadığı oluyor evet ama buzluğa bir şeyler atınca o kadar da kötü olmuyor. En azından sürekli dışardan yiyelim olmuyor
Aynen en güzel evde yapılan yemek, hem ne yediğini de biliyorsun.. sağ olun size deBiz de Cook sık dışarıdan sipariş veriyoruz, ama evde pişirmek en iyisi.
Sizin de ellerinize sağlık, afiyet olsun
Bende işten gelip direkt yemeğe girişiyorum bu sefer başka işler kalıyor böyle yarım yamalak oluyor herşeyYa sanırım ben işten aşırı yorgun geliyorum, eve gelince az uzanayım kafamı dinleyeyim istiyorum. E saat 7 oluyor, eşim geliyor.. bu saatten sonra ne yapacağız diye düşünüp siparişe karar veriyoruzdaha doğrusu öyleydi.. ama şimdi yaklaşık 2 3 aydır düşene oturttum.. ama işe de bir dahaki ay başlatacağım, bakalım bu düzeni devam ettirebilecek miyim
Aynen en güzel evde yapılan yemek, hem ne yediğini de biliyorsun.. sağ olun size de
Aynen ne tam dinlenme, ne iş.. iş de yapsan o da yarım.. valla biz 2 kikişiyz, olduğu kadar kafasındayız.. ama çocuğu olanlar için çok daha zorBende işten gelip direkt yemeğe girişiyorum bu sefer başka işler kalıyor böyle yarım yamalak oluyor herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?