Teşekkür ederimElinize sağlık yeşil mercimek hiç denemedim buğdaylı nohutlu yaparız genel de biz ya soğuk çorba şeklinde yayda yayla çorbası gibi
Evet biz de iki kişiyiz o yüzden çokta dert değil diyorumAynen ne tam dinlenme, ne iş.. iş de yapsan o da yarım.. valla biz 2 kikişiyz, olduğu kadar kafasındayız.. ama çocuğu olanlar için çok daha zor
Kesinlikle bende öyle düşünüyorumBende ve yeterlifazla fazla çeşit boşa israf. Mideye de zarar
Ben üst üste 2 gün dısarda yesem 3. Gün kötü hissediyorumEşim evdeyken yemek pişmiyor ya evdeCumadan yaptım onu yiyelim diye cıks, sabah öğle akşam dışarıdan bi şey söylüyoruz. Hafta sonu denen bi şey olmasa birikim yapabilicez demek ki Var mı bi öneriniz?
Biz bir ara her Allah'ın günü sabah öğle akşam dışarıdan yiyorduk. Çok da severim aslında ama bıktım ben de gerçekten ev yemeğinin tadı yok hiçbirinde. Ama şu hafta sonunu çözemedimBen üst üste 2 gün dısarda yesem 3. Gün kötü hissediyorum
Sanki karnım şişiyor gibi
O yüzden eşim oğlum yese bile ben yemiyorum evde pişirdiklerimi yiyorum
Her haftasonu 3 öğün dışarıdan söylemek yerine sadece cumartesi yada pazar günü söyleyin 1 güne insin.Biz bir ara her Allah'ın günü sabah öğle akşam dışarıdan yiyorduk. Çok da severim aslında ama bıktım ben de gerçekten ev yemeğinin tadı yok hiçbirinde. Ama şu hafta sonunu çözemedim
Bende de oluyor bu bir ara dışarıdan söylerdik bizde çok sık tabi dışarısı kuru oluyor işte yanında ayran vs olsada yine fark etmiyor şişkinlik yapıp kabız oluyordumBen üst üste 2 gün dısarda yesem 3. Gün kötü hissediyorum
Ben de sizi çok iyi anlıyorum, biz de aynı durumdaydık.. Ben dışardan yemeğe bayılsam bile son zamanlarda sıkılmıştım.. ama sadece hafta sonu söylemek değişiklik de olur aslında.. Güzel olur.. Cumartesi fast food söylersiniz örneğin, pazar ızgara, makarna, tavuklu pilav tarzı şeyler.. Siz de mutfaktan sıkılmamış olursunuzBiz bir ara her Allah'ın günü sabah öğle akşam dışarıdan yiyorduk. Çok da severim aslında ama bıktım ben de gerçekten ev yemeğinin tadı yok hiçbirinde. Ama şu hafta sonunu çözemedim
Bende de aynısı oluyor 2 gün dışarıdan yesem 3.gün kendimi kilo almış gibi rahatsız hissediyorum.Ben üst üste 2 gün dısarda yesem 3. Gün kötü hissediyorum
Orada aslında dışarının yemeğini özlediğimizden değil de aman dizi izleyelim aman kitap okuyalım gel şunu yapalım ay üşendik sarılıp oturalım diye diye kalıyor yemek biraz da. Önceki gün yediğimizi de yemiyoruz öyle kalıyorHer haftasonu 3 öğün dışarıdan söylemek yerine sadece cumartesi yada pazar günü söyleyin 1 güne insin.
Yada dışarıda satilanlari evde yapın en azından ne yediğinizi bilirsiniz.
Kofte ekmek,tantuni,tavuk köfte vs.En azından yanına çorba filan yaparsanız belki sivi ihtiyaçi karşılanır.
O da doğru aslında, yine de her hafta sonu olmasın bıktımBen de sizi çok iyi anlıyorum, biz de aynı durumdaydık.. Ben dışardan yemeğe bayılsam bile son zamanlarda sıkılmıştım.. ama sadece hafta sonu söylemek değişiklik de olur aslında.. Güzel olur.. Cumartesi fast food söylersiniz örneğin, pazar ızgara, makarna, tavuklu pilav tarzı şeyler.. Siz de mutfaktan sıkılmamış olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?