- 1 Temmuz 2017
- 1.173
- 3.279
- 133
Yanına havuç tarator, patlıcan salatası gibi meze yapabilirsiniz. Ben hamur işleri ile fresh mezeyi çok yakıstırıyorum.Aklimda sadece dizmana var. Yanina birseyler bulmaliyim
Çok üşenirseniz yapın bolonez soslu spagettiBen akşamdan kıyma çıkardım o bana bakıyor ben ona.
Dun aksam corba vardiçorba yeter bencee
o zaman arkadasın (Dun aksam corba vardi
Farkli corba yapsam da mirin kirin eder mi cocuklar bilemedim. Tesekkurler
Ay geçen yaptım. Kayınpeder 3 tabak yedi. Yemeğim yenmediğinde üzülüyorum yediklerinde mutlu uyuyorumBen de bugün ilk defa fellah köftesi deneyeceğim. Çok severim, ama başarabilecek miyim göreceğiz.. önden sadece çorba yapacağım.. yeter bence. Yeter değil mi?
Bende hemen daha da ben yemek yapmıyorum tribine giriyorum yemek zorunda kalıyorAy geçen yaptım. Kayınpeder 3 tabak yedi. Yemeğim yenmediğinde üzülüyorum yediklerinde mutlu uyuyorum
Benim kayınpederim de ne yaparsam beğenerek yerAy geçen yaptım. Kayınpeder 3 tabak yedi. Yemeğim yenmediğinde üzülüyorum yediklerinde mutlu uyuyorum
Benim de annem öyle. Kendi bildiği gibi yapmazsam aman böyle de aman şöyle de. Geçen ıspanak yemeği yaptım az da limon tuzu attım ekşi olsun diye. Benim yaptığıma benzemiyor bu dedi yemediBenim kayınpederim de ne yaparsam beğenerek yer
Annem de öyle
Ama kayınvalidem ve babam herseye mırın kırın
Onu yemem bunu yemem
En sevdiğim insan tipi yemeği seven insanlar
Yoğurtlu bir meze ve salata güzel olur bence . Dizmana ağır birşey olduğu için öyle düşündüm . Bana kalsa ben sadece salata yaparım ama bizde çocuk yokDun aksam corba vardi
Farkli corba yapsam da mirin kirin eder mi cocuklar bilemedim. Tesekkurler
Vazgeçtim.Dün tüm kokoreç fazla geldi bi kısmı bugüne kaldı.
Yanına cevizli yoğurtlu erişte yapayım diyorum. Kokoreçle ne alaka aslında ama canım çekti
Ben de mecburen vazgeçmek zorunda kaldım . Annem sağolsun dolma çorba verecekŞu anki düşüncem, tabi ki değişmezse ;
Köz domates çorbası
Sebzeli körili tavuk
Biz yemeklerde çok çok çeşit sevmiyoruz iki çeşit bize yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?