- 5 Mayıs 2013
- 33.842
- 41.297
- 798
Güle güle kullanin. Airfryer candirAirfryer aldıysam şu topic ve özelliklemaya91 sebebiyledir, canımı çektirdiniz
Kargoya verilmiş gelince ben de vurucam kırbacı vurucam kırbacı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullanin. Airfryer candirAirfryer aldıysam şu topic ve özelliklemaya91 sebebiyledir, canımı çektirdiniz
Teşekkür ederiiim, valla tarifleri dizdim geldiği gibi denerimGüle güle kullanin. Airfryer candir![]()
Ahahhah o zaman çok iyi yaptık harika bişey ya. Balık yapmıştım sıfır koku. Geçen fırında yaptım balığı yarın bile kokuyordu hafifAirfryer aldıysam şu topic ve özelliklemaya91 sebebiyledir, canımı çektirdiniz
Memleket nereMemleketten anam anam canım anam geldiği için biz bir müddettir yeşillikten devam:
Karalahana çorbası
Sulu köfte
Bulgur
Ayran
Bize de aktar arada tarifleriTeşekkür ederiiim, valla tarifleri dizdim geldiği gibi denerim![]()
Aa hemen başlarımBize de aktar arada tarifleri![]()
GiresunMemleket nere![]()
Bende Samsun'luyum ve İstanbul'a gelin geldimMemleketten anam anam canım anam geldiği için biz bir müddettir yeşillikten devam:
Karalahana çorbası
Sulu köfte
Bulgur
Ayran
Güle güle kullanEki Görüntüle 3166445
Geldi gözümün nuru, direkt patates attım klasik
Akşam tarhana çorbası turşu yiyeceğiz sadece. Canım kaç gündür çorba çekiyor, başka bir şey yiyesim bile yok.
Güle güle kullanınEki Görüntüle 3166445
Akşam tarhana çorbası turşu yiyeceğiz sadece. Canım kaç gündür çorba çekiyor, başka bir şey yiyesim bile yok.
Gule gule kullaninEki Görüntüle 3166445
Valla çok iyi yapmışsınız kek, börek, tavuk, köfte, et ne aklınıza gelirse ımmmAirfryer aldıysam şu topic ve özelliklemaya91 sebebiyledir, canımı çektirdiniz
Güle güle kullanın iyi günlerde.. bakin eliniz ayağınız olacak, iyi ki aldım diyeceksinizEki Görüntüle 3166445