Akşama Ne Yemek Var ?

Bende Samsun'luyum ve İstanbul'a gelin geldim Annelerin gelmesi ne kadar güzel bir duygu bol bol özlem giderin. Özellikle de karalahana çorbasını çok severim afiyet olsun. Siz nerede yaşıyorsunuz?
Teşekkür ederim. Ben de İstanbul'dayım, sizin gibi gelin geldim bir seneyi yeni geçti sayılır. Gerçekten öyle, annemin yanımda olması çok güzel Ama o hiç memnun değil, sevmiyor burayı. Şimdiden gidesi geldi. Buyrun gelin birlikte afiyet olsun.

Çok teşekkür ederim benimde evleneli 16 ay oldu yakın zamanlarda gelmişiz

Annişkonun canı balık istemiş, İstanbul'da çok sık yiyor ama Ankara'da malum Güzel yapan bir yer buldum sipariş verdim tazeydi baya. Onu yedik. Eşime çorba salata yaparım belki.
Ben de balık istiyorum yaa
Bu arada nasıl oldu anneniz?

Ben de balık istiyorum yaa
Bu arada nasıl oldu anneniz?
Kemoterapiyi yeni aldığı için ameliyatı 3 hafta sonraya ötelediler. Daha anesteziyle görüşecek, e ertesi güne de vermeyecekler tarihi. 1.5 ayı bulur

Kemoterapiyi yeni aldığı için ameliyatı 3 hafta sonraya ötelediler. Daha anesteziyle görüşecek, e ertesi güne de vermeyecekler tarihi. 1.5 ayı bulur
Dilerim tez zamanda sağlıklı günlerine kavuşur.
Dualarım sizinle.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…