Akşama Ne Yemek Var ?

hım sağolll canımya bende bi denyeyeyim valla güel oluyosa süper olur çokta makbule geçer zor gunler iiçin=)=) peki içini kavuruomusun çiğdenmi koyuyosun cnm

Bnm de eşim diyette listesine göre yapıorum çokmiyi ya zahmeti az bende ona uyuyorum
haşlanmış 3 köfte kadar tavuk
1 kase çorba
bol salata
yoğurt
3 dilim kepekli ekmek
meyve

diyette zor iş ya allah kolylık versin ama en sağlıklısıda bölesi napak keşke bizde böle beslenebilsek mecubur kalmadan

benım bugunkü menüm bellli oldu=)=) kayınvaldem sağolsun (hepsi çiğ ben pişricem) :sinifsinif:
menüm şöyle
tarhana çorbası
taze fasulye
etlidolma biber
salata
bide mısır pişiricem
tatlıda hazır 3dkkada olanlardan yapım diyorum =)=) eee ancakl yetişir 5:30da evde oluyorum bugunde

Mısırlı şehriye çorbası
Taze fasulye (Dünden)
Beli bükük patlıcan kebabı
Pirinç pilavı
Salata
Meyve

Bu akşam bir düğün davetine davetliyiz ama dün akşamdan biber dolmamı azcık tıklattım.Kaynatıp bıraktım,yarına pişiricem tam olarak.Yanına peynirli makarna düşünüyorum.Yarın akşam menümde.

eşim iş yemeğinde olabilir eğer gitmezsse buzzluğumda gerdan var onu çıkarıp fırında tandır gibi yapacağız veya gidip balık alıp yine fırında yapacağız...

Mercimek çorbası
zeytinyağlı fasülye
zeytinyağlı biber dolması
közlenmiş biber
sosyete mantısı
salata
misafir varda akşama

mihriban mönüler hemen hemen aynı bugün
fırında patates,tavuk
şehriyeli pirinç pilavı
dünden az kuru fasulye
salata
limonata

bugün bende yemek yapmıycam çünkü az önce brunch ta yeteri kadar yedik.bu bizi bugün idare eder.babamın acıkacağını sanmıyorum

pilavlarım duruyor dünden
yanına et kavuracağım
salatada yaparım belki
kızlarımada spagetti makarna yapacağım isteyip duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…