Akşama Ne Yemek Var ?

Kızlar salatamız (ben yaptım :)) :

Sebze çorbası (halam yaptı) :

Mantar kavurma (babaannem yaptı) ve ıspanaklı peynirli börek (halamla ben yaptık) :

bende bugun mercimek corbası sucuklu makarna derinciğim saolsun :1hug: amerikan salata bide bezelye

mblue mönüyü yeterli bulmamıştı, akşamki işim de iptal olunca değiştirdim.

-patlıcan kavurma
-nohutlu pilav
-cacık

oldu, sanırım daha iyi oldu cokacimcoook
hımm bencede çokdaha iyi olmuş=)=) ohh afiyet olsun

düğün çorbası
yoğurtlu biber
gözleme
kahvaltılık allah olmayanlarada versin
:Saruboceq:
aminn cnmm afiyet olsun

Şehriyeli sebze çorbası
Mantar kavurma
Ispanaklı peynirli börek
Salata
Karamelli pasta

derincim karamelli pastadan bende isterimm=)=)

bende bugun mercimek corbası sucuklu makarna derinciğim saolsun :1hug: amerikan salata bide bezelye

hımm gulpembee afiyet olsunn tatlımm amrıkan salatrayla bezlye tezat geldi ama olsun iikiside farklı sunum demı cnmm=)=)=) sosislede güsel olur makarina=)

benımde akşama misafir gelcekkk ama benım işten eve gittimğim saate misafirler evde olcak eve gidicem ve yemek yapıcam 6 gibi yazık bana
çorba ( yayla çorbası )
tavkulu bezelye yada fırında tavuklu patates =)=) eve gidince tavuk kemikli yada kemiskiz oluşuna göre ypıcam
bide çubuk makarna yapıcam hafif salçalı
salata

yeter daha bişiycik yapammam bende yorugn oluyorum işten dönunce=)=) yırtarıs bölelikle çayıydı meyvesiydi derken =)=)

bugün kk dan kızlarla buluşucaz.
eve gitmeden eşim alacak
yemek yiyip eve geçicez
akşamada misafirim var. çayın yanına yaptıklarım
tiramisu
patatesli gül böreği
zeytinli poğaça
patates salatası ve rus salatası
birde kuruyemiş ikram edeceğim.

yemek yapasım yok :umursamaz:
ne yemek yağıcam diye düşünemkten sıkıldım
bugün acıkana kadar boykot ediyorum delikafadulden

Etli nohut yemeği
Zeytinyağlı patlıcan
Pilav yapacağım....yerimseniben

ben yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı ama bilmiyorumkismile

daha ne yapacaktın yahu akannehir kolay gelsin,misafir evde olacak girsinler tutsunlar işin bi' ucundan :umursamaz:

biz de bu akşam geç geleceğiz eve, ama mamalar hazır
-zeytinyağlı taze fasulye
-salçalı,kıymalı spagetti
-dünden kalan az patlıcan kavurma
-yine dünden cacık zemuszemus

oh iyi ki hazır yemekler, akşam yorgun yorgun çekilmezdi :kedi:

yine döktürüyorsun cnaım masaallah

ben yeni yeni öğreniyorum yemek yapmayı ama bilmiyorumkismile

tatlım öğreniyosun işte ne güzel yapa yapa daha neler öğrenirisn kimbilir =) fikir olsun die demiştimm sadece =)=) bişiy sormak istediğinde sorabilirisn bildiğim bir yemkse yardımcı olamktan zevk duyarım =)=) :teselli:

oda işten gelicekya pek yardımcı olabileceğini düşünöüyorum zaten kolay şeyler yapıcam=)=) o yuzdn yarıdm etmememeside sorun teşkil etmez=) ama sofrayı kursa bilem yeter =)=) ki birlikte oturup vakit geçirebilek die yoksa ymkler pişerken onuda hazırlarım =)

Tatlım afiyet olsun cokacimcoook

Teşekkürler canım...

Tabiki gönderirim canım a.s.
=) karamelli pastayı nasıl yapıosun derıncım bi onun fotoyu eklememişsin merk ettim =)

dışarda yiycez bugün rahatım
yarın da eşim yapar yemeği 2 gün rahatım :))))
bozo hayat sana guzel cnm =)=) oh ne guzel
yine döktürüyorsun cnaım masaallah

gulpembem evde olsamm bu kadar basite kaçmamda inan eve gidince çok yorgunoluom hep kolay şeyler ypcm =) yanı hiç zorluğu olmyn bi menu hazırladım onlara eve gdiicen 1 saate halolur hepsi inşallah =)=) 7de otursak sofraya yeter =) a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…