Akşama Ne Yemek Var ?

geç geldik ancak taze fasulyeyle, bir de zulada köfteli ayran çorbası varmış. onları yedik, yani yarına yemekler var hala kaydirigubbakcemile2

düşünceli insan seni, misafiri işten gelecekmiş, e sen de, ama yardım eder yahu ne kadar yorgun olsa da, eder di mi yani:)

ay çok basite kaçmışsın tabii akannehir maşallah diyeyim mblue :Saruboceq:

dünden yemeklerim kaldı onları yiyeceğiz
bugün rahatım yanikaydirigubbakcemile2

bizde dünden yedik kaydirigubbakcemile2 yarına da mamalar hazır, ay hep böyle olsa hayat ne güzel olur yaa :gitme:

kıslar hepinize iyi pazarlar ben yurtdısındayım eşimin şefini haftaya cumartesi yemege cagırcaz karşı komsumuzda olur ailecede görüşüyoz hintliler ve hindu dinine sahipler yane inek eti yemiyorlar ama tavuk ve kuzu eti yiyorlar mesela bizi ramazanda iftara cagırdılar bende şimdi güzel türk yemeklerinden yapayım istiyorum ama ne yapayım.ben söle düşünüyorum terbiyeli tavuk corbası pattesli biberli kuzu pirzola pilav bezelye börek salata ve mozaik pasta menüm nasıl :uhm:

hamur tarhanadan çorba
taze fasulye
bahçeden topladıgım biberlerle biber dolması
dünden kalan azıcık kapuska yemegi
kompostu

Herkese hayırlı pazarlar,ben de çayın yanına peynirli pratik poğça ve kek yaptım......opuyorumnanaktan

kendi elcağazımla açtığım mantı cokacimcoook yedektede kıymalı karnıbahar ve sebze çorbası( son ikili artık yarının yemeğide denebilir

Son düzenleme:
güzel ama osmanlı mutfağı veya yöresel'de ekleyebilirsin pirzola yerineyerimsenibenmesela alinazik , orman kebabı gibi ve yanına zeytinyağlı taze fasülye veya barbunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…