Akşama Ne Yemek Var ?

Kızlar zeytinli poğaçalarım hazır...
Sıcak sıcak yiyorum sizlerle de paylaşayım dedim:

canım puaçaların çok güzel görünüyor. eline sağlık. ben bi türlü yapamıyorum şu kapatma işlemini . yaptığım puaaçalar açılıyoooo (((

canım puaçaların çok güzel görünüyor. eline sağlık. ben bi türlü yapamıyorum şu kapatma işlemini . yaptığım puaaçalar açılıyoooo (((

Acemi olmama rağmen açılmıyor poğaçalarım...
Sen nasıl yapıyorsun ki bu tarz mı farklı mı?

Mercimek çorbası
Yumurtalı patates+ızgara köfte yedik canımcığımla :)
Şimdi de kahvelerimizi yudumluyoruz :)

Son düzenleme:
mntar çorbası
beşamelli karnıbhr fırında
hşlama tvk yanına pilav
yoğurt
havç saltası
bu dunku menumuzzdü
bugun allh kerım yarn yazarımm=)=)))

derincim poğçalar süper görunuo akşm arkadşlarım gelcek cnm =)=) buraya yollasan ben ajkşm msifirlere ikram edrdım süüper oolurdu =)=)

dün balık tava
havuç salatası
marul salatası yedik özlemişim hamsiyi:)
bu akşam çorba yapcam sadece kızımla yanlızız:)

bu arada akşamki menuyede karar verdimm )=)=) misasfiirmde gelioo

çorba (mercimek,tarhana,yayla )herhngi biri olucak =)=)
fırında patatesli tavuk but (yoğurt soslu)
pilav
salata
yoğurt
bide nteten tarıfnı aldım bi kek var onu denmeyı düşünüyorum sütlü ıslakkek die bişiy bakalım nasıl ölcekk=)=)

derin, aşk olsun ama öyle poğaça fotosu konur mu yaa:gitme: ellerine sağlık bu arada.

bluee, yoğurt soslu fırında patatesli tavuk nasıl oluyor, yazar mısın, kulağa çok hoş geldi de:)))

derin, aşk olsun ama öyle poğaça fotosu konur mu yaa:gitme: ellerine sağlık bu arada.

bluee, yoğurt soslu fırında patatesli tavuk nasıl oluyor, yazar mısın, kulağa çok hoş geldi de:)))

yorguncum çok basit

tavukları yıkıosun miktarına göre mesela ben 5-6 but yapıcam 2 ymk kaşığı kadar yoğurudn içine salçayıda 1tatlı kaşşığı koyucam,birmiktar tuz çok azıcık suyla açıp tavukları ve paatesleri bu sosa bulayıp fırına atıcam çokk hoş bi tadı oluoo tavsiye ederim cnm

derincim =) poğçalrı beklıyoerum ben de=)=)

bluecum, anneme söyledim hemen hee sen küçükken şu evdeyken yapardık hatırlıyo musun dedi akannehir ya bu kadar kolay bir tarif var ve eminim değişik bi tadı olur, nerden hatırlıyım niye senelerdir yapmadık diye kavga ediyorum şu anda kaydirigubbakcemile3

derin, seni zalim kadın ilan ediyorum:)))

Son düzenleme:
tavuksuyu çorbası
yeşil mercimekli börek
tavuk baget
domatesli havuçlu salata ayran
vişne komposto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…