Tavuk suyuna şehriye çorbası (grip oldum sıcağa ihtiyacım var)
Etli nohut yemeği (Hala bitmedi)
Tavuklu karabiberli pilav
Turşu
Yoğurt (Eşime)
Halamın kedidilinden tatlısından yapıcam bide...
Imm eline sağlıkk olumunekankayizsmile
Mercimek çorbası
Zeytinyağlı patlıcan
Lepsi
Çerkes pilavı
Salata
cnmya pastan harika görunuo tarıfnı aldımda =) nişasta ne nişastası olucak mısır buğday farkedermi ?bu akşam bizde
mercimek çorbası
patates püresi
köfte
pilav
ayran vardı
hee birde alman pastası yaptım
eşim pastanede bile bu kaadr enfesini yemediğini söyledi kaydirigubbakcemile2
resminide çektim en kısa sürede tarifi eklerim inşlhh
bu yeşilmercimekli milföyü mercimkleri haşlayıp kıymalı harçla karıştıtırpmı yapıosun naısl yapıosun cnm =)off kızlar resimler harika görünüyor ellerinize sağlık susamlı poğaçayı denemem lazım,alman pastasınıdaaaa akannehir
bizim bu akşam misafirimiz vardı çok fazla abartmadım yenecek kadar çeşit yaptım çok yapınca hepsi artıyor sonra kaçgün onları yiyoruz neyse bu akşamki menüm;
nohutlu mantılı çorba
yeşil mercimekli milföy börek
köz kırmızı biber salatası
yeşil salata
mantarlı et sote
patates püre
pilav
kedidilli yalancı profiterol
afiyet olsun yorguncum beğnmenıze sevındım=)hehe, akşam senin tavuktan yaptık salatayla harika olduuuucokacimcoook tepsi dolsun diye çok koyduk, yarına da kaldı biraz o da şehriyeli pilav yaptıktı bugüne, onla beraber yarına öğle yemeği olacak delikafadulden
olursun tabii, :umursamaz: bu arada hayat24'ü de zalim 2 seçiyorum susamlı poğaçaymış hııh, acımasız kadınlar sizi :gitme:göz hakkı diye bir şey var di mi, gönderin accık ama :gitme:
çok geçmiş oslun derincimm limonda sık içineTavuk suyuna şehriye çorbası (grip oldum sıcağa ihtiyacım var)
Etli nohut yemeği (Hala bitmedi)
Tavuklu karabiberli pilav
Turşu
Yoğurt (Eşime)
Halamın kedidilinden tatlısından yapıcam bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?