Akşama Ne Yemek Var ?

Zalim kadın da olduk iyi mi kaydirigubbakcemile3

Mercimek çorbası
Kabak oturtma
Yeşil salata var akşama
cokacimcoook

tarifi de ya kısss

1 bardak süt ılık
1 bardaktan biraz az sıvıyağ
1 yumurta
2 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tuz
maya:)

şekil verirken elimde yuvarladım içine kaşar koydum kapattım pekmezli suya buladım sonrada susama bu kadar basit:)

Ellerine sağlık canım benim tariften mi :)

Biz dünkü yemekleri yedik...

bu akşam bizde
mercimek çorbası
patates püresi
köfte
pilav
ayran vardı

hee birde alman pastası yaptım
eşim pastanede bile bu kaadr enfesini yemediğini söyledi kaydirigubbakcemile2
resminide çektim en kısa sürede tarifi eklerim inşlhh

Eklentiler

• $IMG_0963.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_0965.webp
    14 KB · Görüntüleme: 46

off kızlar resimler harika görünüyor ellerinize sağlık susamlı poğaçayı denemem lazım,alman pastasınıdaaaa akannehir

bizim bu akşam misafirimiz vardı çok fazla abartmadım yenecek kadar çeşit yaptım çok yapınca hepsi artıyor sonra kaçgün onları yiyoruz neyse bu akşamki menüm;
nohutlu mantılı çorba
yeşil mercimekli milföy börek
köz kırmızı biber salatası
yeşil salata
mantarlı et sote
patates püre
pilav
kedidilli yalancı profiterol

yorguncum üzme ananı kızz =)=) akşam eder yersınız afiyet nen =)=)

hehe, akşam senin tavuktan yaptık salatayla harika olduuuucokacimcoook tepsi dolsun diye çok koyduk, yarına da kaldı biraz o da şehriyeli pilav yaptıktı bugüne, onla beraber yarına öğle yemeği olacak delikafadulden

Zalim kadın da olduk iyi mi kaydirigubbakcemile3

olursun tabii, :umursamaz: bu arada hayat24'ü de zalim 2 seçiyorum susamlı poğaçaymış hııh, acımasız kadınlar sizi :gitme:göz hakkı diye bir şey var di mi, gönderin accık ama :gitme:

alman pastasini ekle canim tarifini sayende bir pasta yapalim yemekte ustayim hamurisi pasta falan beceremem pek ama kek falan yaaprim birde bunu deniyim eline saglik

Ayşen naptın tatlım sen yaa ellerine sağlık, sabah sabah olmadı ama kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…