Akşama Ne Yemek Var ?

sanırım bnm kruufauslye haylım bugunde yalan oldu=)=) nese artık haşladım die buzluğa atıcam bu akşmda kyınvaldeme gidioruzz =(
yazık oldu kurufauslya pilav turşu off off püffffff=(
nese allah nasip ederse yarın başka bişiy pişircem vazgeçitm fasulyeden=)=) yapamadım ikigundur napim=(

He he he heee severler severler, sokak kedileri sürekli aç halde dolaşıyorlar ben onlardaki iştah olayına bayılıyorum.

Akciğer bizde de yenmez, biz de kedi ciğeri deriz... Taşlık da aynen öyle... Zaten tavuk ciğeriyle taşlık Asil menüsüdür bizim evde

nasıll, içine şeker atıp sonra soğuk yenebilen zeytinyağlılardan mı bahsediyoruz ben de istiyorummmm :84:

konserve bamyayla da olur mu güzel, olsun lütfen

Nen yorgun işin gücün konserve heee

valla yeni hamiş olduğumdan bekliyorum canım ne çekerse onu yapıyorum dün mantı çekti kalkıp yaptım şimdi tokum bi kaç saate acıkırım bakiim cnm ne çekecek:) :)
eşimede tavuk salata çorba

Bu akşam kocişim yemeğe gelmeyeceği için menü hazırlamadım. Hamile değilim ama ben de acıkınca canım ne isterse onu yapıcam sanırsam, şu an canım hiç bir şey istemiyor.

Son düzenleme:
annem tavuk pirzolası kızartmış bide pilav yapmış.bende az önce yanına fırında baharatlı patates koydum pişince yiycez

ya inkelrdeki akciğeri bende yiyemıorum yumşak oluo die

ama tavuk taşlığını ve ciğerini çok severım ==)
tavuktaşlığını domatesli salçalı soğanlı pişirirz.
tavukçiğerini unlayıp kızrtmasını çok severım yanınada soğnbhrtlı bid epilv ohh =)=)

gerçi herkes herşeyi yiyemıo ya ben de kokoreç sevmezdim geçnlerde azıcıkda olsa ucundan ısırdım ben düürm yedım eşim kokoreçç=)=) arkdşlarla gecenın 1de gdip yemiştikk heygıdı be 2-3 hftyı geçti=)=)

yorguncum sne tıytroya gıttın mı

Yaaa benim zaten etle aram yok, ben aslında vejeteryan bir insandım, eşim sayesinde sonradan az biraz yemeye başladım tek yiyebildiğim tavuğun ve balığın beyaz eti, bir de köfte...

nasıll, içine şeker atıp sonra soğuk yenebilen zeytinyağlılardan mı bahsediyoruz ben de istiyorummmm :84:

konserve bamyayla da olur mu güzel, olsun lütfen

evet arkadasım.icınde kıyma yada parca et olmadan zeytınyag ıle pısırılen bamya.ben yazdan dolaba koydugum bamyayla pısırdım ama evde olmadıgı zaman konserveylede yaptıgım oluyor.tabı tazenın tadı daha guzel

yoğurt terbiyeli pirinçli mısır çorbası
tavuk budlu patates yemeği
kaşarlı mantar
salata
şekerpare

sen o krru fasulyeyii daha yapamannn

benimde dün akşamdan tarhana çorbam ve makarnam var.bu akşam için yanlarına ilave mercimek yemeği yaptım bide turşu tamamdır:)tatlı yapmamaya dikkat ediyorum çünkü eşim yaptığım akşam hepsini yemeden rahat edemiyor:)göbek aldı başını gidiyor :96:

kızlar taze fasulye turşusunun tarifini malzemelerinin miktarıyla verecek bir yardımsever var mı aranızda?? siteye baktım ama malzeme miktarı yazmamışlar ya...

kıymalı taze fasülye ve pilav vardı..
tatlı olarak da irmikli muhallebi gibi bi atmasyonum var,onu yapmıştım,yedik afiyetle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…