Süper bir menü bayılırım kara şimşekle patates kavurmasına malesef oğluşumla kocam yemediği için bende bu lezzetten mahrum kalıyorum...
bu erkekler neden patates kavurması sevmezler benim kocam da sevmez ama ben bayılırım
fırında sebzeli tavuk
pilav
kızlar yarın arkadaşlarım gelicek.fasulye pilakiyi nasıl yapıyorsunuz.yani marketten aldım hazırını salata yapıcam ama içine ne koyuyorsunuz?ben soğan ve maydonoz konulyor die biliyorum.üstünede zytinyağı limon sosu dökülüo .başka nasıl olur bilmiyorum.ilk defa yapıcam
Canım senin söylediğin tarif piyazın tarifi fasulye pilaki benim bildiğim aynı barbunya pilaki gibi oluyor. Barbunya yerine haşlanmış fasulye koyuyorsun o kadar diğer malzemeler aynı şimdi ben sana benim yaptığım piyazın tarifini veriyim 1 su bardağı kuru fasulye 1 tane orta boy kuru soğan 2 tane sivri biber1 tane haşlanmış yumurta istersen koymayabilirsin,yarım demet maydanoz 1 tane domates sirke, limon suyu zeytinyağı tuz. Geceden fasulyeyi suya koyup sabah haşlıyorum soğanı yarım ay şeklinde doğruyorum diğer malzemeleride minik minik doğrayıp fasulyeye ekliyorum sirke zeytinyağı limon suyunu karıştırıp üzerine döküp karıştırıyorum yumurtayı dörte bölüp koyuyorum zeytinle süsleyiveriyorum işte budur pilakiNot bazen 1 su bardağı sirkeyi fasulyenin üstüne döküp bir müddet bekletip sonradan sirkeyi dökerek yaptığımda oluyor ama ben sana verdiğim tarifi daha çok seviyorum.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Süper bir menü bayılırım kara şimşekle patates kavurmasına malesef oğluşumla kocam yemediği için bende bu lezzetten mahrum kalıyorum...
bu erkekler neden patates kavurması sevmezler benim kocam da sevmez ama ben bayılırım
teşekkür ederim canım bende böyle yapıyım en iyisi
mantara bayılırım her şekilde,ama böreğini ilk kez duyuyorum,nasıl oluyor?
Tatlım napim çok yoğunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?